Α, ρε, ΚΑΫΜΕΝΕ. Γιατί μόνο αυτή η λέξη σε χαρακτηρίζει. Σε θυμάμαι και στο topic των Taake που δε σε πείραζε αν ο τραγουδιστής βγαίνει με σβάστικα στο στήθος ή λέει ‘‘κάψτε τους εβραίους’’. Σιγά μη σε πείραζε τώρα το ότι ο άλλος είναι ασφαλίτης (α, και μάθε να ξεχωρίζει τη λέξη ασφαλίτης: δεν είναι ιδεολογία, είναι επάγγελμα).
Τελικά τίποτα δεν έμαθες από εκείνο το topic. Ακόμα εμμένεις στην άποψη σου ότι ‘‘πάνω από όλα η μουσική’’, ‘‘στα παπάρια μου τα κόμματα’’ και χίλιες δυο άλλες μπούρδες. Δυστυχώς αυτήν την απολιτίκ στάση θα την έχεις και στη ζωή σου, αλλιώς δε θα τα 'λεγες αυτά. Τι νομίζεις; Ότι τα 33516372 άτομα που κράζουν τον Ξήγα σε αυτό το topic είναι αναρχικοί ή κομμουνιστές; Ξύπνα λίγο και δες λίγο παραπέρα. Μου τη σπάει να έχω υφάκι που και καλά λέω στον άλλον ‘‘κάνε το ένα ή κάνε το άλλο’’, αλλά είναι λίγο προβληματικό να λες τα ίδια πράγματα σε κάθε topic που θίγει τη σχέση μουσικής και με άλλα πράγματα. Ο tolkki μια χαρά στην είπε, κι ας κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις. Οπότε αφού άλλα τα πολιτικά και άλλα τα μουσικά, και αφού ‘‘αυτό το κακό έχουμε εδώ στην ελληνιή σκηνή’’ (α, ρε, τι άλλο θα ακούσω σε αυτήν τη ζωή), τράβα σε φεστιβάλ της χρυσής αυγής, την επόμενη τράβα σε D.I.Y. live στα εξάρχεια, τη μεθεπόμενη σε φεστιβάλ της ΚΝΕ, και να 'σαι και περήφανος που ‘‘τα δέχεσαι όλα και βάζεις τη μουσική πάνω από όλα’’.
Από τότε που μαθεύτηκε, συν ένα σχόλιο στο Indymedia που έλεγε για ένα ίδιο είδος αποβράσματος που είχε και αυτός μεταλστορ στην Βόρειο Ελλάδα, με προβληματίζει συνέχεια αν έχω δώσει λεφτά σε αυτόν τον μαλάκα ή σε οποιοδήποτε συνάδελφό του, χωρίς να χω ιδέα, και πως να χω θα μου πεις…
They live among us.
Το κακό είναι αυτό που πε ο megatherion, τα χει τσεπώσει ήδη τα λεφτά.
μετα απο χρονια αντιμετωπισης φασεων στο στυλ “δεν με νοιαζει τιποτε αλλο πλην της μουσικης” επιτελους κατι με “τσιγκλησε”.
ΝΑΙ, το παραδακι το εχει παρει ο ακατανομαστος, το λαϊβ θα γινει και ΔΕΝ θα το δω.
Δεν μπορεις να ζεις μια ζωη με γελοια προσχηματα.
Και ναι, με πειραζει οταν η πολιτικη μπλεκεται σε μεγαλο βαθμο με τη μουσικη.ΔΕΝ μπορω να το δεχτω.Αυτος ειναι και ο λογος που δεν ακουω πολλες μπαντες των οποιων τα “πιστευω” αγγιζουν περιοχες των οποιων τις ιδεες και τα δογματα δεν θα ηθελα να τα συμμεριστω ουτε νεκρος.
Οποτε, ασχετα με το κατα ποσο ειναι σχετικο με τη μπαντα το συγκεκριμενο θεμα που εχει δημιουργηθει, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΩΣ “ΓΑΜΩ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ UNDERGROUND ΜΕΤΑL KΥΚΛΟΥ!
Δεν φτανει που του εδωσα εν αγνοια μου τα φραγκα μου (δεν ηξερα ποιος ειναι και το τι αντιπροσωπευει) τα οποια τουλαχιστον τα κερδιζω δουλευοντας, οχι ρουφιανο-αστυνομευοντας το κοσμο, δεν θελω να επιβραβευσω το οτιδηποτε κανει αυτος ο “λακες” των μπατσων.
ΞΗΓΑ,σταματα αυτη την “δραστηριοτητα/ιδιοτητα” σου.ΔΕΝ εισαι διοργανωτης! κανεις κακο στο χωρο και δεν σε χρειαζεται κανεις!
ΔΕΝ εισαι τιποτε παραπανω απο ενας ασφαλιτης με ελεγχομενο μουσικο γουστο!
Οπαδος, ναι.
Διοργανωτης/σωτηρας, ΟΧΙ!
ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ!
Το κακο δεν ειναι αυτο.
Μερικοι νομιζουν οτι το συγκεκριμενο ατομο αγαπαει τη μεταλ μουσικη γιαυτο διοργανωνει συναυλιες.Πηγαινουν σαν τα ποντικια μεσα στη φακα.Απο μονοι τους.
Δε βλεπουν λιγο παραπερα γιατι γινεται ολο αυτο.Για τη μουσικη σιγουρα οχι…
Προσωπικα οχι δε θα πηγαινα σε συναυλια του Ξηγα αλλα εχω ηδη ρηξει μαυρο στη Didi music,για λογους αξιοπρεπειας.
Ναι θα χασω τους U2 οπως εχασα τους AC DC οπως εχασα τους Metallica την τελευταια φορα,οπως θα χασω αλλες 100 μπαντες που γουσταρω στο μελλον.Το εχω ξαναπει.
Η αξιοπρεπεια μου ειναι πανω απο οποιαδηποτε μπαντουλα και πανω απο οποιαδηποτε μουσικουλα.
Δεν πειραζει δε σκεφτομαστε ομως ολοι το ιδιο.
Καλα να περασετε στη συναυλια των Sodom oσοι πατε.Αν βρεθειτε πουθενα φακελωμενοι μην αναρωτηθειτε βεβαια τι και πως…
υ.γ μαυρο ριχνω στη μπαντουλα των Sodom (ναι ντε αυτοι με το τραγουδι Fuck the police) που αντι να στειλουν επιστολη στο διοργανωτη με τιτλο “Αντε γαμησου”,προτιμησαν να τα αρπαξουν απο τους οπαδους τους λεγοντας οτι αλλο η μουσικη και αλλο η πολιτικη.Μηπως τελικα οι στιχοι σας δε σας αντιπροσωπευουν καθολου αλλα τους γραφετε για εντυπωσιασμο και για να το παιξετε επαναστατες και να πουλησετε?Γαμιεστε.Ετσι απλα…
man, δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.
Λογικα,δεσμευονται απο το νομο να παιξουν μιας και δεν υπαρχει σοβαρος (κατα τα των συμβολαιων) λογος να ακυρωσουν.Πιστευω οτι και αυτοι δεν θελουν να τον πληρωσουν για το νταβατζιλικι του.Ασε που δεν φαινεται να τα εχουν τα φραγκα κιολας.
Ας εμφανιστουν στο λαϊβ και ας παιζουν για μια ωρα και τραγουδια κατα των μπατσων.
Ρε συ οι Sodom δεν μπορουν απλα να μην ερθουν, θα εχουν νομικα προβληματα. Πιστευω το μονο που μπορουν να κανουν ειναι τελευταια στιγμη να δηλωσουν “ασθενεια” ή κατι τετοιο και να μην παιξουν.
Eγώ πάντως δεν βρίσκω υπερβολικό το πόστ του Τολκι. Νομίζω ότι κάτι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν. Πχ οι Kreator πέρισυ είχαν δηλώσει πώς δεν θα παίξουν σε ένα φεστιβάλ όπου θα εμφανιζόταν και αυτοί οι Taake. Και έτσι αναγκάσαν τον διοργανωτή να σουτάρει τους Taake από το line-up του φεστιβαλ. Εντάξει, δεν είναι το ίδιο θα μου πεις, αλλά τουλάχιστον ας βγάζανε μία ανακοίνωση λιγότερο εμμετική.
Οι αναρχοκομμουνιστές Κριέητορ δε μετράνε, εδώ βάλανε το σφυροδρέπανο σε dvd τους
Σοβαρά τώρα, συμφωνώ και με σένα και με τον Τόλκι. Εγώ το ελαφρυντικό που τους δίνω είναι να μην έχουν καταλάβει οι ίδιοι το χαμό που έγινε εδώ πέρα για το σκηνικό, και την απάντηση να την έχει γράψει κάποιος μάνατζερ κλπ.
Αγορίνα ασφαλίτης ξέρω τι σημαίνει, ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!
Γιατί δυστηχώς έχω αυτήν την απολίτικη στάση;; Επειδή δε γουστάρω κανέναν απο δαύτους; Καλά κάνω.
Και ναι φίλε, αν τυχόν παίξουν μπάντες που γουστάρω θα πάω να τις δω οπουδήποτε!!
Ναι, αλλά δώσε και κανά παράδειγμα γιατί θεωρώ εντελώς ηλίθια την πιθανότητα να φακελωθεί κάποιος από μία συναυλία ακόμα και αν διοργανωνόταν μέσα στη ΓΑΔΑ.
Είχα κάνει ακριβώς την ίδια ερώτηση πριν κάτι σελίδες και δέ μου απαντήσανε.
Εξηγήστε μου πως μπορεί να φακελωθείς άμα πας στη συναυλία… Δηλαδή πας μία φορά Sodom και την επόμενη μέρα είσαι πρώτος στη λίστα της αστυνομίας όταν θα γίνονται φασαρίες?
Πραγματικά βλακώδες. Εξηγήστε το μου please (δεν το λέω με δόση ειρωνείας).