Σε ενα λαιβ λογικο να μην πεσει μεγαλο φακελωμα (ολο και καποιος μπορει να σταμπαριστει με μοικανα, σβαστιγκα σβησμενη ή τιποτα αλφαδια-χαοταστερα στο μπουφαν) αλλα αυτο που εκνευριζει ειναι το επαγγελμα του. δεν γουσταρω να του δωσω ουτε μισο ευρω.
εδω καποιοι σπαζονται να πανε σε λαιβ που διοργανωνει ο Ντεμης…
Βασικά δεν είναι το θέμα ότι θα φακελωθείς στη συναυλία του. Αυτό δεν το σκέφτομαι καν- μου φαίνεται άχρηστο. Το πρόβλημα είναι το κατά πόσο θες να χρηματοδοτήσεις ένα τέτοιο άτομο.
κάποιος που φέρει κάτι τέτοιο επάνω του να είναι υπεύθυνος και να μπορεί να σηκώσει το βάρος που κουβαλάνε κάποια σύμβολα… αν δεν θέλει κάποιοι να τον κοιτάνε με μισό μάτι για τον αλφα λόγο τοτε να μην αυτοσταμπαρετε.
θα μπορούσε να ήταν αλφάδι και χωρίς να το διαφημίζει από εκεί και πέρα πάει γυρεύοντας
οσο για το ασφαλιτης μεταλας που ειπε ο awake…
πριν κάνει αυτό το επάγγελμα υπήρξε και έφηβος και έχει και γούστο…δηλαδή οποιος είναι ασφαλίτης δεν μπορεί να ακούει metal η rock σπίτι του…?
κάποιος που φέρει κάτι τέτοιο επάνω του να είναι υπεύθυνος και να μπορεί να σηκώσει το βάρος που κουβαλάνε κάποια σύμβολα… αν δεν θέλει κάποιοι να τον κοιτάνε με μισό μάτι για τον αλφα λόγο τοτε να μην αυτοσταμπαρετε.
θα μπορούσε να ήταν αλφάδι και χωρίς να το διαφημίζει από εκεί και πέρα πάει γυρεύοντας
Ευτυχως που εχουμε και ελευθερια λογου/εκφρασης δηλαδη.
Ειναι σαν να μου λες ενας που ειναι χοντρος να κατσει να αδυνατισει αλλιως παει γυρευοντας και θελει δεν θελει θα τον κοροιδυεουν οι γυρω του.
την ελευθερια λόγου και έκφρασης την έχεις δεν στην αφαιρεί κανεις… δεν σου είπε κανεις να μην το κανεις…
ούτε απαγορεύεται, έχεις κάθε ελευθερια να το κανεις…
είναι να πηδάς την πρώην κοπέλα κάποιου φίλου σου και αυτός αργότερα έρθει και σου την πει γιατί είναι ακόμα καψούρα μαζί της και το ξέρεις…
έχεις δικαίωμα να την πηδήξεις αλλα μετά θα έχεις και της συνέπειες από τον φίλο σου… είναι ακριβώς το ίδιο πράμα
όσο για τον χοντρό… αν αισθάνεται αυτός καλά δεν θα τον νοιάζει τι λένε η γύρο του…
τοοο…τοοοο…
το σκισατε…
Ρε Λουθασαν,δεν ειναι οτι “διαφημισαν” τον ασφαλιτη.Ουτε ο ιδιος ουτε καποιος αλλος.
Καποιος το ειπε καποιου και ετσι τον ξετρυπωσαν.
ΟΚ,δεν τον κοβω και για “ξεφτερι” (ειδικα με τα οσα εχουν δημοσιευθει για αυτον κατα καιρους) αλλα σιγουρα κανει αισθητη την παρουσια του.
Τωρα, για φακελωμα δεν βλεπω να παιζει θεμα…αλλα σιγουρα ειναι και θεμα συνειδησης το να βαλεις τη μπαντα πανω απο το τι αντιπροσωπευει αυτος που τους φερνει.
Τα φραγκα ειναι στη τσεπη αλλα τουλαχιστον μπορουμε να δειξουμε μια ευθυξια πλεον…λιγο αυτοσεβασμο ρε γαμω την ισοπεδωση και την απαθεια!
Φανταζεσαι να τραγουδας το fuck the police εκεινο το βραδυ?
ΠΟΣΟ γελοιο θα ειναι τωρα που ξερεις οτι ειναι σπονσορας της συναυλιας?
Nαι αν ερθει ενας και τον δειρει επειδη ειναι χοντρος/επειδη εχει ζωγραφισμενο αλφαδι στη τσαντα του δεν θα τον νοιαζει καθολου…Ειναι ελευθερος να ειναι χοντρος/να εχει αλφαδια οπως και οι αλλοι ειναι ελευθεροι να του την πεσουν για αυτο…Αυτο λες παραπανω.Ημαρτον
Δεν λεω σορυ για το τελειως οφ τοπικ.Ετσι κ αλλιως ξεσκισμενο ειναι το θεμα.
Πιο πολύ μου τη δίνει στα νεύρα το γεγονός ότι κάποιοι θα πάνε στη συναυλία τη στιγμή που γνωρίζουν ότι γνωρίζουν για το διοργανωτή και ενώ σνομπάρουν ελαφρά τη καρδία αυτο-οργανωμένες συναυλίες κτλ. Και δε το λέω για κάποιον από εδώ μέσα (ή και όχι), αλλά μετά από συζήτηση που είχα με άτομα εκτός φόρουμ. Ωστόσο, αν κάποιος έχει τη μύγα, μπορεί να την φέρει.
όχι δεν λέω αυτό… αλλα σε αυτό τον κόσμο ζούμε δυστυχώς…
εδώ πριν ένα μηνα είδα να σφάζονται κανονικά μέσα στο τρένο για της ομάδες δεν θα σφαχτούνε γιαυτο… και μην μου το παίζεται κορόιδα όλοι ξέρετε τι γίνετε στους δρόμους. και αυτόq που θα έχει κάτι τέτοιο πάνω τους is γνώσιν του το έχει και ξέρει και τι μπορεί να γίνει σίγουρα δεν είναι βλάκας
πρόσεξε δεν το επικροτώ το θέμα, εφόσον όλοι ξέρουμε τι παίζεται μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας
ομολογω οτι δεν σε “πιανω”…
Το τι εχει ο καθενας πανω του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι εις γνωση του!Δεν ακουσα ποτε κανενα φασιστα να λεει “Παναγια μου,τι κανει αυτη η σβαστιγκα πανω μου?!?!?!!” οταν παρατηρει τα “διακριτικα” του.
Αλλα το θεμα ειναι σε αυτους που ξερουν και τελικα δεν ειναι ανοιχτα “υπερ” ή “κατα”…
τα βαφτιζουν ολα “αδιαφορα” και στο ονομα της μουσικης, ακολουθουν τον καθε Ξηγα ,ή τους καθε Sodom.
Εσυ, αν πας και οντως μπεις…και βγαινοντας εξω σου σκασουν δικαβαλα με φασιστες (λεμε τωρα) και σε μαχαιρωσουν…Θα το αποδεχτεις στο ονομα της μουσικης?
(Το “διακρτικο” σου σε αυτη τη φαση θα ειναι το γεγονος οτι πηγες στη συναυλια ενω ξερεις τι εχει ειπωθει και τι παιζει να γινει, αρα γινεσαι κατι σαν τα παραδειγματα που ανεφερες)
Γενικα, αν (ειτε οι μεν ,ειτε οι δε) σε ζαπακιασουν απ’εξω…θα κατηγορησεις καποιον?Θα επωμιστεις την ευθυνη της επιλογης σου?Τι θα κανεις?
:-k
αναρωτιεμαι ακομη γιατι απλα δεν σε εχω καταλαβει,ε.
Γενικότερα δεν ακούω καθόλου Sodom όποτε ούτως ή άλλως δεν θα πήγαινα στο λαιβ…Δίνω τα συγχαρητήρια μου σε όσους καραγουστάρουν αλλά δεν θα πάνε γιατί όντως όπως ειπώθηκε είναι θέμα της αξιοπρέπειας του καθενός…(Αυτά που λέω για έναν ακροδέξιο/φασίστα ‘‘άνθρωπο’’ δεν ισχύουν προφανώς)
Ωστόσο εκεί που θα συμφωνήσω 100% είνα τα όσα είπε ο τόλκις…Ότι στη προκειμένη περίπτωση εξίσου χοντροί μαλάκες είναι και οι Σόδομ που δέχονται να παίξουν σ΄ένα τέτοιο λαιβ υπό αυτήν την διοργάνωση, πόσο μάλλον όταν έχουν γράψει τραγούδια με τέτοιους στίχους…(παρ’ όλο που το γράμμα μου φαίνεται και μένα καραμούφα, αποκλείω το ενδεχόμενο να μην έχουν μάθει τίποτα)
Για την άποψη και την στάση των σαπόρτ μπάντων ξέρουμε τπτ?