Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

Οπως ειπα και πιο πανω δεν σε φακελωνει μεσα στη συναλυια.

Γενικα η ασφαλεια προσπαθει να εχει δικους της μεσα σε ολλους τους χωρους, ιδιως τους νεανικους και ριζοσπαστικους (με η χωρις εισαγωγικα). Ασφαλιτες υπαρχουν τοσο μεσα στον αριστερο/αναρχικο χωρο οσο και μεσα στους συνδεσμους οπαδων και γενικα οπουδηποτε. Μαζευουν πληροφοριες και για να το κανουν αυτο πρεπει να ειναι κοινωνικοι και μεσα στα πραγματα.

Αυτο ειναι ο Ξηγας αν θελετε την αποψη μου. Ο ασφαλιτης (ισως οχι ο μονος) του metal (κυριως του underground) Εχει ενα μαγαζι, συχναζει στα μεταλλαδικα στα εξαρχεια και διοργανωνει συναυλιες. Ειναι ιδανικος στο να συλλεγει πληροφοριες για τον Metal κυκλο. Ειτε πολιτικες, ειτε χρηση ναρκωτικων ας πουμε. Οι συναυλιες ειναι κατα την δικια μου κριση μια πτυχη αυτης του της δρασης.

Σαμποταζ στον Ξυγα. Ειναι θεμα αυτοπροστασιας

Προς οσους σκοπευουν να πανε…

ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ρε ερχονται οι sodom και σεισ ασχολειστε με το ξηγα που δεν το ξερει ουτε η μανα του εχω δει sodom4φορεs μονο στη πρωτη το 89 ροδον δεν ειχα παει ημουν βρεφοσ\για μενα οι sodom ειναι το καλυτερο thrash black hardcorerockenroll group τωρα οσοανοφορα το forum πρωτη φορα διβαζω και στελνω μυνημα γιατι αυτα πουδιαβασα ηταν ξεμπαρκα τον εναν τον ενολει οκακοσ ηχοσ\τον αλλον ηδιοργανωση\τον αλλον οι μπατσοι\σε λιγο θα μασ πειτε οτι φταιει ο καιροσ.οι sodom kai 50 sodomaniacs ναρθουνε θα παιξουν γιατι ειναι οι sodom!οσο για τον ηχο που λενε μερικοι ετσι παιζουν οι sodom χυμα και τσουβαλατα ξυλο moshing και καφριλα οποιοι τουσ εχουν δειξερουν\στοφιναλε σε συναυλια sodom πασ δεν πασ madona.εγω θα ειμαι εκει να κανωτα moshing μου και τισ 2 μερεσ!sodom party! μην ασχολειστε με τον καθε ξηγα και τα κομματα ασχολειθειτε με το metal με τη μουσικη γενικοτερα\τι θα κανουμε ρε χωρισ μουσικη dont be afraid\dont run away\τελοσ παντων εγω ξερω οτι οι sodomaniacsθαρθουνεγιατιαπλα ετσι ειναι οιsodomaniacs

ουγκ.

Αυτοί είναι οι σοντομάνιακς όντως.

αυτο ειναι που λεμε ultimate επικο πρωτο ποστ!!!

sodom

Αξίζει να πολεμάς για το ΘΡΑΣ λέει! :lol: :lol: :lol3:

Βαλσαμώστε τον!!!

Γαμώ δε το πρόλαβα πριν το εντιτ :frowning:

μα καλα κουφη κινηση το εντιτ…θαρρος της γνωμης δεν εχεις ρε egg;

[SIZE=“7”]προλαβα[/SIZE]

και κατι ακομα οι sodom αυτη τη φορα θα ειναι μονοι τουσ πιστευω θα παιξουν τουλαχιστον 130 ωρα για τουσ sodomaniacs το μονο πλυν ειναι οτι παιζουν μονο το
Bombenhagel απο το Persecution Mania αλλα δεν ξερεισ καμια φορα μπορει να σου πεταξουν κανα ironfist η κανα crist pashion και να μη ξερεισ τι σε χτυπησε!!!

setlist 80 τισ 100

in the sighn of evil 10 napalm in the morning
obsessed by cruelty 6 the saw is the law
Persecution Mania 10 an eye for an eye
Agent Orange 10 sodomy and lust
Better of dead 9 agent orange
Tapping the Vein 9.5 remember the fallen
Get What You Deserve 8 outbreak of evil
Masquerade in Blood 7 blasphemer
'Til Death Do Us Unite 8.5 eat me
Code Red 9.5 sodomized
M-16 9.5 Ausgebombt
Sodom 8 Ace of Spades
City Of God
Bombenhagel
m16
axis of evil
blood on your lips η wanted dead
among the weiedcong
obsessed by cruelty

ξανα καθαρα

in the sighn of evil 10
obsessed by cruelty 6
Persecution Mania 10
Agent Orange 10
Better of dead 9
Tapping the Vein 9.5
Get What You Deserve 8
Masquerade in Blood 7
'Til Death Do Us Unite 8.5
Code Red 9.5
M-16 9.5
Sodom 8

setlist ξανα αυτα ειναι τα βασικα

napalm in the morning
                  the saw is the law
                 an eye for an eye
                      sodomy and lust
                        agent orange 
         outbreak of evil 
           blasphemer\obsessed by cruelty 
           eat me 
                          sodomized
                                 Ausgebombt \axis of evil
     city  of god 

bobehangel/// m16\Ace of Spades\ blood on your lips η wanted dead \among the weiedcong\ remember the fallen \

code red \gathering of minds\marines/withing metal\fuck the police\

αυτα παιζονται βεβαια ευχομαι να παιξουν το one step over the line η οτιδηποτε απο το tapping the vein αλλα το βλεπω χλωμο

o sodomaniac αγρο αγοραζει.

Φιλε μου, σιγουρα γουσταρεις τη μπαντα (οπως και αρκετοι απο αυτους που ποσταρουν εδω μεσα).Γουσταρω τη μπαντα,σημαινει ακουω μουσικη/στιχους και “σακουλευομαι” μηνυματα.
Αν ακους λοιπον τη μπαντα, διαβαζεις στιχους.
Αν διαβαζεις στιχους, μαλλον κατανοεις σε ποιο “μονοπατι” βαδιζουν.

Αν δεν καταλαβαινεις, δεν εισαι sodom.
Αν επιλεγεις να αγνοεις το τι εχουν πει μεσα απο τα τραγουδια τους, δεν εισαι maniac.

OΛΟΙ θελουμε να παμε στη συναυλια.Το Θρας ειναι ακομη μεσα μου.
ΟΛΟΙ θελουμε να γειωσουμε τον Ξηγα και το μπουρδελο που δημιουργησε με το λαϊβ.Αλλα πως θα με “αντιμετωπιζω”?πως θα με σκεφτομαι ως ατομο οταν μου τη σπανε οι μπατσοι αλλα παρ’ολα αυτα θα στηριξω συναυλια που διοργανωσε ενας απο αυτους?Δεν γινονται τετοια πραγματα.

ΟΜΩΣ υπαρχουν και η εκτιμηση,ο αυτοσεβασμος και το γαμωτο.

αν ειναι κατι One step over the line…ειναι να λες οτι στηριζεις τη μπαντα και τα πιστευω τους, και τελικα να καταληγεις σε συναυλια τους διοργανωμενη απο ασφαλιτη.[-X

Fuck The Police
[I]New age rebellion - anarchy
Intoxicated with injustice of law
Sneaking lives - mental decay
Practicise subversive dirty needs
No acts of grace - stand up and fight
You are their slave but never questioned why
Born on your knees - don’t give a shit
You are remote controlled but who is to blame

Fuck the police

Blaze of anger - deaf and blind
The enemy that overshadows us all
Out of control - disrooted minds
The final judgement and the final day will come
Too much pressure - to much power
Until the point of no return
Interwar period - martial games
To find out what they try to ignore

Eternal lies - visions of change
When the dreams of freedom awake
Methods of greed - bleeding hearts
An easy target for the one with the gun
Empty promises - better left unsaid
Illusions shattered by mendacity and hate
Supremacy - hungry to kill
No more effectual fervent supplication[/I]

θα εβαζα το Persecution Mania αλλα ειναι κομματακι ασχετο με το τι ηθελα να σου πω.:wink:

ΥΓ1 Τωρα θα ειμαι κομπλε με την επιλογη μου να αφησω το εισητηριο να μαζευει σκονη πανω στο ψυγειο και να παω SENSER την ιδια μερα (δεν πιστευω να εχει κανεις κανενα late tip για τον διοργανωτη?ε?Ε?:lol:)
ΥΓ2 το επομενο ΣΚ θα κανω 2ημερο δεησεων με ολοημερες επαναληψεις δισκογραφιας των Sodom.
ΥΓ3 TRUE μπαντα και ολα τα σχετικα…αλλα με στεναχωρησαν που τελικα θα το κανουν το Live…δυσκολοι καιροι για thrashoπατερες…
YΓ4 ΞΗΓΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ?:stuck_out_tongue:

Δυστυχώς, φίλε megatherion, στην συγκεκριμένη συναυλία οι στίχοι που κολλάνε περισσότερο είναι οι

[CENTER]Under suspicion
You’ll not escape
Be prepared for the worst
No matter where you hide
You’ll come into my sight
You’ll get what you deserve![/CENTER]

Sodomaniac είσαι λατρεία!!!

Sodomanniac, μήπως είσαι το μικρό αδερφάκι του Ξήγα? Ή κάτι πιο κοντινό σ’ αυτόν? Λέω εγώ τώρα.

πιστευω να ξερετε οτι και ενα γνωστο μαγαζι στα εξαρχεια διαχειριζεται απο τετοιου ειδους οντα…

ξεφτιλές πουλημένοι

σε τετοιο λαηβ δεν υπηρχε περιπτωση να παω ποσο μαλλον ξεροντας το ολο σκηνικο…επισης να ‘‘φοβηθω’’ εναν ασφαλητη προσωπικα δεν εχω λογο, δεν κανω κατι παρανομο ουτε εχω καμμια επικινδυνη ιδεολογια για το ‘‘εθνος’’ γενικα δεν εχει κατι κακο να βαλει σε φακελο για μενα. ολη αυτη η τακτικη της ασφαλειας ομως φυσικα και με ενοχλει με προσβαλλει ως ατομο και το καταδικαζω και μπλα μπλα μπλα
πεεερα ομως απο ολα αυτα και το τι πιστευω εγω…
…το θεμα εχει καταντησει να γινεται τελειως φαιδρο…κωμικοτραγικο θα ελεγα