Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

απο σενα εμαθα τον ξηγα λεω εγω τωρα.δεν ειπα σε κανεναν να ερθει ειπα να κανετε οτι θελετε.εγω παντωσ αν παιξουν το fuck the police den εχω προβλημα να τραγουδησω και ασ ειναι και μπατσοι παντου τι ρε θα φαμε ξυλο και καλα εδω δερνουν τα γεροντακια δεν εχουμε χουντα ρε!τι με νοιαζει αν τα κονομησει ο καθε ξηγασ εγω παω για sodom den εχει σημασια ποιοσ ειναι ποιο sodomaniac απτον αλλον μακαρι να υπαρχουν και πιο τρελοι απο μενα σημασια εχει να εισαι ελευτεροσ να τραγουδασ και να πηγαινεισ οπου θελεισ οι sodom δεν πιστευω να ξεραν πιοσ ειναι ο ξηγασ.

επικινδυνη ιδεολογια = ελευθερια της γνωμης ?

καμμια σχεση… μην με παρεξηγεις…εχω τις αποψεις μου οι οποιες ειναι συγκεκριμενες και συμβαδιζουνε με αυτες που θα επρεπε να εχει καθε νεος ελευθερος ανθρωπος…δεν ειναι ομως αναγκη να τις αναλυω στα φορα, και δεν το θελω…

μαθανε…αλλα δεν ακυρωσανε

ντροπη και μονο ντροπη [-X

σε μενα αναφερεσαι;; φανταζομαι οχι…το σχολιο μου ειχε να κανει σχετικα με οτι ειπε ο ellanor (αν ισχυει βεβαια) παντως

δεν σου ζητησα να αναλυσεις τιποτα απλα το στυλ “εγω δεν εχω να φοβηθω τιποτα απ’τους 'λιτες αρα παω στη συναυλια που διοργανωνουν” το βρισκω τελειως εγωιστικο και πολλα παραπανω.(δεν λεω για σενα)

γενικα σου λεω δεν εχω να φοβηθω (νομιζω δηλαδη), οχι οτι τους θελω κιολας. και ουτε θα παω να στηριξω κατι ασφαλητικο. σε καμμια περιπτωση…

προσ megatherion

ο τιτλοσ του τραγουδιου μου φτανει \δεν υπαρχει κατι λαθοσ σε αυτα που λεσ καλο ειναι ο καθενασ να πηγαινει εκει που νιωθει καλυτερα\ απλα εγω με sτουσ sodom εχω μια αδυναμια\μια τρελα\οποτε τουσ βλεπω παιρναω καλα τη να κανω ρε να παω αναποδα σε υτα που νιωθω επειδη μπορειι να υπαρχουν μπατσοι και ποισ σου λεει οτι σε ολεσ τισ συναβλιεσ που πηγαμε δεν υπηρχαν απλα δεν το ξεραμε.τελοσ παντων ρε παιδια ο καθενασ ασ κανει αυτο που γουσταρει

πολυ το εχουμε κουρσει το θεμα παντως,ο καθενας οτι θελει μπορει να κανει!!εγω προσωπικα δεεν θελω να δωσω ουτε ενα ετρω σε αυτον,γνωμη μου!!!

To kερατό μου η συναυλία κατέληξε σε πολιτικοκοινωνική συζήτηση! Θα μου πεις φταίμε εμείς? Όχι βέβαια!
Λοιπόν όποιος πάει στη συναυλία προσοχή στους μαλάκες που θα προκαλέσουν. Μείνετε μακριά από βλακείες. Οι περισσότεροι θα πάνε πιστεύω να διασκεδάσουν. Μπορεί κι όλα αυτά να είναι εικασίες και η συναυλία να πάει κανονικά.(το πιθανότερο)

ΥΓ: Θα πάρω και το δικηγόρο μου εκεί…Στο “fuck the police” επιτρέπεται να χτυπηθώ?..:lol:

παρε τον κουγια την αφησε την υποθεση με το μοντελο με τη κοκα!!

Η απάντηση που πήρα σε e-mail που έστειλα στους SODOM. Ελπίζω να μην την κόψουν λόγο geaklish (αλλά έτσι την έλαβα).

File mou katalavenoume tin stasi sou alla prepei na katalaveis kai tin dikia mas.Didali to oti 1) oute kan xeramai oti o typos einai
asfalitis 2)tis sinaulies tis kleini h continental concerts 3)vgalame to statement stin elliniki glossa gia tous opadous kai filous mas.
kai 4) stilame mynima ston typo gia na lavei stasei dimosios gia tin katastasi meso my space kai se diafora forum
kai perimenoume apantisi tou. pes mou re file mou ti allo na kanoume den exoume akirosi pote sinaulia kai tha itane krima na to kaname tora
giati goustaroume tin ellada kai tous ellines.sigoura tha prepei na vrethi mia lisi. giauto tha perimenoume ti tha pei o typos
Auta ta nea gia tin ora.

Kai ego ellinas eimai kai xero gia tous asfalites me exoune bouzouriasi kai mena kamposes fores alla ta paidia (Tom Bobby kai Bernemann)
den ftaine giati den ixeran tipota.
Thodoris The Necromaster .
ypeuthinos periodias stin ellada
Kalo vradi

FUCK THE POLICE και ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ SODOM [-X

να ακυρωσουν τωρα! ποτε δεν ειναι αργα για μια νεα αρχη…:slight_smile:

χθες…ειδα το πιο αγχωτικο ονειρο…
Πηγαινα λεει στη συναυλια των Senser με εισητηριο και τα λοιπα…οταν πηγα στην εισοδο του ΑΝ το εισητηριο που εδωσα, ηταν των Sodom!ιΟ πορτιερο δεν με αφησε να μπω και ετσι αφησα κοπελα και κολλητους και πηρα το δρομο για το λαϊβ των Γερμανων.

στο δρομο,ΕΤΡΕΧΑ λες η “απορριψη” απο το ΑΝ λογω του δικου μου lαθους μου ειχε επιτρεψει να δωσω “συγχωροχαρτι” σε ολα οσα ειχαν προηγηθει.

Απ’εξω δεν ηταν κανεις, ουτε καν στην εισοδο…

Μεσα, ηταν μονο ο Ξηγας και το συναφι του και επαιζαν ταβλι ακουγοντας Μανωλη Αγγελοπουλο.
Ενω ομως ο χωρος ηταν αδειος, εβρισκα διαρκως ατομα να μιλησω μαζι τους,γνωστους και μη.Στην ερωτηση μου ,“που ειναι οι Sodom"ολοι μου ελεγαν οτι δεν ηξεραν και οτι ειχαν ακουσει πως τους ειχαν απαγαγει αναρχικοι.
Ο λογος ηταν το οτι παρ’ολα τα"μηνυματα” που ειχε εκφρασει η μπαντα κατα καιρους δεν ειχαν ακυρωσει αυτη τη συναυλια και στην ουσια στηριζαν ατυπα τον ασφαλιτη.
Καπου backstage ειδα το φαντασμα του Witchhunter να γελαει με το ολο θεμα και οταν τον ρωτησα μου απαντησε με ερωτηση και αυτος :“Λες να ηταν τυχαια η βρωμα που ειχε κυκλοφορησει για το οτι εγω ειμαι φασιστας”?

Ξυπνησα αμεσως…

:lol::p:thumbup:

ρε θηριο ολοι στην ακρη του μυαλου μασ εχουμε τη εντυπωση οτι καποια παπαρια μπορεινα γινει\με αυτα που εχουν ειπωθει\το παραξενο για μενα ειναι οτι αν δεν εμπαινα στο forum δεν θα το ηξερα απλα θα πηγαινα και θα τα εσπαγα με τη καλη ενοια χωρισ να ξερωτι παιζει και τωρα θα παω να τα σπασω ξερωντασ τι εχει γινει διαβασα ολα τα μυνηματα\απλα εγω τουσ sodom δεν τουσ θεωρω ψευτικουσ αν γινει ποτε αυτο δεν θα ακουω ουτε τη μουσικη τουσ/αυτο το λεω γιατι βγαινουν μερικοι και λενε ντροπη στουσ sodom/σιγουρα και γω θελω να τουσ ξαναδω σε αλο μαγαζι και οχι απο το βλακα αυτον αλλα ρε μαγκεσ αν ντρεπεστε για υτουσ πρεπει να νρεπεστε και για τον εαυτοσασ που τουσ ακουτε\αν δηλ πεσει και το καστρο τον sodom να παει να γα…θει το heavy metal\ για καστρα που πεσανε μπορω να σου φερω πολλα παραδειγματα

ρε συ…ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν χαμπαριαζω για τους Sodom!
ΔΕΝ υπαρχει πιθανοτητα καθως ειναι οι μονοι που εμειναν ΕΚΕΙ πανω!Ακομη και οι Kreator εκαναν τις γκελες τους (καλο το endorama αλλα μονο για το σολο του Vetterli στο Golden age!)
δεν τους θεωρω ψευτικους, αλλα σιγουρα πρεπει να τσεκαρουν πως τους εκπροσωπουν και ποιοι ειναι αυτοι.

μακαρι να παιξουν το Gomorrah και γινει της πουτανας εκει μεσα.:wink:

:lol2::lol2::lol2:

Τρελό όνειρο, dream on, dream until your dream comes true!

Slow the eggs, κοινώς σιγά τα αυγά.
Tα κάστρα πέφτουν από μέσα. :wink::!:
Με απολιτίκ ντεμέκ στάσεις, αγνοώντας το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ζήτημα του να διοργανώνει αστυνομικός συναυλία και το συγκρότημα να κάνει τα στραβά μάτια.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ SODOM πόσοι θα τσιμπήσουν.

Προσωπικά αν ήμουν φαν θα το θεωρούσα απίστευτα παράδοξο να τραγουδάω το fuck the police ή στίχους παραπλήσιους στο λάιβ και τα χρήματα να τα τσεπώνονται ασφαλίτες. Υπάρχει μια αντίφαση, όπως και να το κάνουμε.

Και ρε γμτ, αν είσαι ένα απο τα σημαντικότερα thrash συγκροτήματα, έχεις υποτίθεται και ενα thrash attitude. It’s not only about music.

και αυτο που λεσ εχει καποια βαση ωρεσ ωρεσ νομιζω τελικα οτι μεσα απο το forum κερδιζεισ ακουγωντασ τισ γνωμεσ των αλλων\ειχα την εντυπωση οτι οι πιο πολοι τα λενε απλα για να μπουν στο forum παντωσ η φαση τελικα ειναι λιγο μυστηρια εγω βασικα παιζω μουσικη bass για υτο εχω και τρελα με τοys sodom εχουμε ενα γκρουπακι jullians lullaby λεγονται στο myspase \ γυναικεια φων και προσ το συμφωνικο μεταλ οπιοσ θελει τσεκαρει αυτο το ειπα γιατι εχω κανει 3 4 live οχι σε πολλα ατομα 70 40 20 αλλα και ενασ να ηταν θα επαιζα το ιδιο\ θελω να πω οτι αυτο κανουν τα συγκροτηματα απλα παιζουν για την καυλα τουσ αυτο βλεπω στουσ σοδομ και τρελενομαι ρε φιλε δεν θελω ποτε να πιστεψω οτι παιζουν ουτε για τα λεφτα ουτε αγγαρεια και ουτε για φασιστεσ σιγουρα και μενα δεν θα με πηραζε ακομα και old out να ηταν να την ακυρωσουν θα τουσ εβαζα ακομα πιο ψηλα στην εκτιμηση μου αλλα γιατι τωρα να νιωσω και ενοχοσ για τον καθε πουσ…η που διοργανωνει την συναβλια