Έχει παρατηρήσει κανείς στο συγκεκριμένο χώρο κανά παρατράγουδο/ρουφιανιλίκι οτιδήποτε παράξενο?
Αν δεν γίνει τίποτα στραβό τι σας νοιάζει?
Έχω δει σε τμήμα, ασφαλίτες με μούσια , μαλλιά και μπλουζάκια metal να ακούνε manowar. Έτσι πληροφοριακά…
Αν όμως γίνει στο χώρο της συναυλίας καμιά πατάτα τότε ο Ξήγας
α) δεν πρόκειται να ξαναοργανώσει συναυλία οπότε no problem
β) αν συνδιάζει δουλειά και διασκέδαση…θα τα χάσει και τα δύο.
Οτιδήποτε στραβό συμβεί (για όσους πάνε τελικά) να αναφερθεί, να ξέρουμε τι γίνεται για να δράσουμε ανάλογα στο μέλλον.
Κατα τ’ άλλα, εμένα θα με ενοχλούσε ως οπαδός της μπάντας να τραγουδάω πχ κάποιους στίχους που έρχονται σε αντίφαση με αυτό που κάνω, και να βλέπω το συγκρότημα που αγαπώ να κάνει το ίδιο. It’s just not right.
Αλλά μιλάω προσωπικά για τον εαυτό μου ε, ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως πιστεύει.
και αυτο το λες για να…φανει “κομπλε”?
Μπατσοι με μουσια = μαλλον διωξη ή τπτ “μυστικο” γενικως “Σερπικο-μπατσοι”…κατι σαν ακροβασια μεταξυ του απολυτου αστυνομικου οργανου και του απολυτου καυλωμενου ρουφιανου.
Μανογουορ και μπατσοι πανε χερι-χερι:lol:
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Οι 'λιτες φτιαχνουν την εξωτερικη τους εμφανιση αναλογα με τον τομεα που τους εχουν αναθεσει. Απο γηπεδα, πορειες, συναυλιες, bar για ποτο. Δεν μπορεις να φανταστεις [-X
Λογω δουλειας εχω δει 'λιτες που δεν το πιστευα.
α) και πατατα να γινει, ποιος θα του απαγορεψει να ξανακανει συναυλια? Ή μηπως λες πως ο κοσμος δεν θα ξαναπαει? Αμα δηλαδη σου φερει ξερω γω μια αλλη μεγαλη μπαντα, παλι δεν θα μπεις στο πειρασμο να πας?
β)Αυτη ειναι η δουλεια του!
τραγουδαγεσ σε μασ ρε φιλε ρε τι μαθαινεισ καμια φορα στο φορουμ!!χαιρομαι που υπαρχει εδω ενασ πρωην jullian \τωρα ετοιμαζουμε τραγουδια για δισκο ενδιαφερεται μια εταιρια που μασ ακουσε θα δουμε ορεξη να υπαρχει και βλεπουμε.θα δωσω χαιραιτισμουσ στον ηλια.ρε φιλε χαιρομαι πραγματικα.gia sodom τι λεσ εγω θα παω και τισ 2 μερεσ.εχω παρει εισητηριο.απλα καποια παιδια οντωσ εχουν δικιο περι τησ διοργανωσησ \εγω και μπατσουσ να εχει και ναζι και αναρχικουσ και σαχλαμαρακηδεσ θα παω τουσ γραφω στα …ιδια μου.παω να κανω τα crowd serfing μου και τα moshing μου και αν μπορεσω κανα stage diving εχω και τουσ βλακεσ τουσ security νομιζουν οτι βοηθανε.αντι να αφηνουν να ανεβενουμε και να πηδαμε δινουμε μαχη λεσ και υπαρχει πολεμοσ.οι συναυλιεσ ειναι party ρε δεν ειναι πολεμοσ.tolkki θα ταλεμε ρε χαρηκα!!
ρε tollki τωρα καταλαβα οτι εισαι συ εισαι νομιζα ηταν αλλοσ sand on your hands μιλησα με ηλια.χαιρετισματα εχεισ . κωστα σε καποια post μιλασ για αξιοπρεπεια για την επιλογη σου να μην πασ σε καπιοιεσ συναυλιεσ\εγω που θα παω sodom ειμαι αναξιοπρεπεισ δηλ/ apla οκαθενασ εχει επιλογη αι κριση εσυ στην πραγματικοτητα δεν θα κανεισ αυτο που θεσ εξαιτιασ καποιων ηλιθιων\εγω θα κανω αυτο που θελω γιατι ειμαι ελευθεροσ να κρινω οπωσ θελω/αυτα που λεσ πιστευω οτι εχουν να κανουν με τουσ καθε sodom και την υποτηθεμενη ιδεολογια τουσ\γιατι στη τελικη και oi sodom εχουν ευθυνη για αυτα που γινονται\αλλα υπαρχουν συμβολαια που τουσ κρατανε αν θα εχουνε κυρωσεισ απο την εταιρια αυτο εχει να κανει με λεφτα αρα για ποια ιδεολογια μιλαμε\το μονο που κραταω αυτη τη στιγμη για υτουσ \ειναι οτι εχουν την καυλα να παιξουν για τον κοσμο το πιστευω αυτο\σημερα ειχα δουλεια και σηκωθηκα νωρισ\θα σα πρηξω στα μυνηματα\ο χαρησ και ο ηλιασ θα ρθουν\ελα και ασε τη γκρινια\στο γηπεδο που πατε αστυνομια και ασφαλιτεσ δεν εχει?
τα εχεις κανει ολιγον τι πουτανα ολα με τις συγκρισεις.
Στο γηπεδο εχει μπατσους αλλα τους ξερεις, ειναι εκει για αλλα σκηνικα και στην τελικη αν γινει θεμα,πεφτουν και μαπες μαζι τους.
Τη συναυλια ομως την ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ μπατσος και μαλιστα κρυφος! (παλια αυτο :p…)
τεσπα, ειναι καθαρα θεμα κρισης το τι κανει ο καθενας στην τελικη.
Το τι επιλεγεις εσυ, ειναι με θεμα κρισης/λογικης/ευλευθεριας αποψης αλλα δειχνει αυτο που λεμε “απολιτκη” σταση/αντιμετωπιση.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν εχει σχεση με συγκεκριμενη πολιτικη αλλα οπως και να το κανεις ειναι κατι το οποιο ΔΕΝ πρεπει να περναει ετσι στο “ντουκου”.
Αν μπορεσω να το δωσω πιο καθαρα, θα σου πω το εξης παραδειγμα:
Γερμανοι-κατοχη-φτωχεια-ελλειψη τροφης-πεινα-κομματι ψωμι-λιγουρα-Αρτεμης Ματσας.
οπου Γερμανοι = Ξηγας
οπου Κομματι ψωμι = Sodom
οπου Ματσας = Η στηριξη αυτου του live.
Μegatherion\καλυτερο το ελληνικο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟΝ το λεει και η αποκαλυψη\ ειδα και εγω ενα και ενα ονειρο το βραδυ σεξουλιαρικο \εκει λεει που καθομουν αμεριμνοσ στη παραλια σκανε κατι μουναρ…εσ στη παραλια και τισ εδινα πιπα \ τισ φωναζα κανονικα με τα ονοματα τουσ μια μια με αλβαβιτικη σειρα μεχρι που εφτασα στο ωμεγα…μετα ξυπνησα αλλαξα πλευρο και σκεπαστηκα!!!τι μπορει να σημαινει αραγε? ανεβασα πολυ τετοστερονη το βραδυ?
στο προηγουμενο χαβαλεδιαζω!απλα το θεμα αξιοπρεπειασ μου ερχεται λιγο βαρυ\σιγουρα αν ξανακανει ο ξυγασ συναβλια δεν θα ξαναπαω και αν οι sodom ξαναρθουν\στο ονομα αυτουνου\τα cd τουσ θα τα πεταξω\για υτητη φορα εχω μια επιφυλαξη αν οι sodom eoyn 100 ευθυνη.
μεγαθηριον αν ειχαμε μεσα στην συναυλια μπατσουσ και τουσ ξεραμε και παιζαμε καμια μαπα θα σε καλυπτε αυτο?οσο για το οτι οξηγασ ειναι κρυφοσ τι κρυφοσ ρε τον εμαθε ολη ελλαδα μεσα απο το forum!και γω απο δω το εμαθα\
κοιτα να δεισ εγω εχω βαλει τα κλαματα για συγκροτημα\αλλα ποτε δεν εφτιαξα ειδωλα μπορει να ειχα αφισεσ τουσ και ακομα να εχω αλλα με τα χρονια καταλαβα οτι ολα αυτα\ειναι μια εντυπωση που εχεισ οταν εισαι πιτσιρικασ\εγω εφτασα 33 αλλα ειχαμε group ths πλακασ και παιζαμε το blasphemer και το sepulcral voice\ το τραγουδουσα τοτε οχι οτι ειχα καμια φωνη αλλαθελω να σου πω οτι τουσ γουσταραμε τουσ sodom οχι μαλακιεσ\ ολη τη μερα πρωι βραδυ ακουγαμε μεταλ\τωρα ομωσ ακουω και funk\disco\soul οπωσ ειπαν και sacred reich στο the american way(δισκαρα) στο τελευταιο κοματι του δισκου 31 flavors ""there’s so much
music for you to choose so don’t just be a metal dude it’s cool fool"αλλα τωρα μεχρι να σκασουν μυτη οπου παω ακουω sodom παντου με τα ακουστικα στα αυτια
χα.χα,χα!!!διαβασα στο ιντερνετ τωρα για τον karza!οχι ρε φιλε εγω ειμαι καλο παιδι απλα μαρεσει το moshing kai crowd serfing στισ συναυλιεσ o karza ειναι βελζεβουλ ρε φιλε εγω διαβαζa μονο marvel δεν τον ξερω αυτον\vision/thor/black panther\τεοια φαση’βασικα το γκρικλισ τι ειναι?
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είχαν αγοράσει το εισητήριο πριν μαθευτεί. Τα λεφτά τα πήρε. Έχει στηριχτεί ήδη.Άρα όσοι έχουν αγοράσει εισητήριο τον έχουν στηρίξει. Άμα πας στη συναυλία και δεν ξαναπατήσεις σε άλλή , πως ακριβώς θα τον στηρίξεις ? Θα χαρεί που θα σε δει στη συναυλία?
Δε νομίζω να τίθεται θέμα Στήριξης, μόνο θέμα “απολιτίκ” στάσης.Αλλά και πάλι άμα το χες αγοράσει προ πολλού το εισητήριο και πας έχει να κάνει ελάχιστα με το πόσο “απολιτίκ” είσαι , κατά την ταπεινή μου ΑΠΟΨΑΡΑ.
Εγώ αυτό θα κάνω. Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά τα χε πάρει εδώ και μήνες…