oi sodom piran 7000 euro gia to live kai 1000 euro to onstage
Δηλαδή μπήκε κάνα 2000 μέσα ο ασφαλίτης? Ε οκ θα τα βγάλει από αλλού? ξέρει αυτός!!!
Πραγματικά… Ποιός μπορεί να χτυπήθηκε με αυτό το κομμάτι ενώ ήξερε σε ποια συναυλία βρισκόταν. Ώρες-ώρες απορώ με μερικά άτομα…
To τελευταίο μου ποστ εδώ απλώς θα εκφράσει την λύπη που με την έκβαση των γεγονότων. Οι Sodom ήρθαν στην Ελλάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια (σε δικιά τους συναυλία), παίξανε μπροστά σε κοινό 120 ατόμων (ρε μιλάμε για τους Sodom), και πέφτουν τόσο στην εκτίμηση των οπαδών τους, όσο και στην εκτίμηση του ευρύτερου κοινού. Θα ήταν καλύτερα να μην έρθουν καν πιστεύω. Περισσότερα χάσανε παρά κερδισανε. Και εκ των υστέρων, θα το καταλάβουν και οι ίδιοι, ότι δηλαδή οι περισσότεροι τους οπαδοί απλως δεν πήγαν στην συναυλία.
Κύριοι Sodom ας τα ζυγίζατε καλύτερα τα πράγματα. Δεν περίμενα ποτέ να έρθετε στην ελλάδα και να μην σας δω, αλλά δεν γινόταν αλλιώς όσο κι αν είσαστε στα all time favourites μου.
χ1000000 το αποπάνω:!:
Toυλάχιστον πήραν 7.000 Ευρώ όπως είπε και ένας θεός πιο πριν. Δυστυχώς έσβησε το μήνυμά του όμως. Το ότι έχασαν στην εκτίμηση των οπαδών τους και στου ευρύτερου κοινού το κρίνεις απ’τον εαυτό σου ή εκανες κανένα γκάλοπ που είναι και της μόδας τώρα? Όσο για τα 120 άτομα δε νομίζω να είπαν οι Sodom “δε θέλουμε περισσότερους” έτσι δεν είναι ? Aς έρχονταν περισσότεροι. Όσο για το ζύγισμα που λες φίλε σε βρίσκω λάθος. Αν κάποιος έπρεπε να ζυγίσει τα πράγματα ήταν οι οπαδοί. Πολλοί από τους οποίους προτίμησαν να βάλουν μπροστά την όποια ιδέα έχει ο καθένας για το τι είναι επαναστατικό παρά να δει το αγαπημένο του συγκρότημα.
Υ.Γ. manson21 ΌΛΟΙ όσοι είμασταν εκεί χτυπηθήκαμε(έτσι για να μην έχεις απορίες).Μάλλον και οι 120 εκεί είμασταν φιλόμπατσοι και ασφαλίτες φαίνεται.
Υ.Γ.2 Προτείνω να το κλείνουμε σιγά σιγά. Όσοι ήταν ήταν και μπράβο τους όσοι δεν ήταν , δεν ήταν και πάλι μπράβο τους νομίζω φτάνει ως εδώ. Πάμε γι’ άλλα.
απο τα ατομα που δεν πηγανε δεν νομιζω να το μετανιωσε κανεις μετα τις δηλωσεις του Τομ…
και δεν νομιζω να ειπε καποιος φαν που δεν πηγε στο λαιβ
“α, τους καημενους τους Σοντομ που υπεγραψαν και τωρα δεν μπορουν να το παρουν πισω…”
ελαχιστοι δεν σπαστηκαν με την μπαντα
Μπράβο Crust!!! Να στηρίζεις πάντα τέτοια ασφαλιτοevent!!!#-o
Ρόμπες για 7000 ευρώ!!! [-X Είπαν και ένα ανέκδοτο με τον Τοτό? Κάτι για FUCK THE POLICE έλεγε, δεν το θυμάμαι καλά? :-k
7 χιλιάρικα οι σόδομ? λολ, πόσο μέσα μπήκε :lol:
Kαλά κρασιά! Και του χρόνου σπίτια μας. Αλήθεια εσύ ήσουν ο θεός που “αποκάλυψες” την αμοιβή τους?
Άμα είναι έτσι ζήτα τους κανένα δανεικό ρε αδερφέ. Αφού έβλαψαν την ηθική σου το δικαιούσαι…
Destroyer έκανες κι εσύ γκάλοπ βλέπω έ? Όσο για το αν μπορούσαν να το πάρουν πίσω , όταν υπογράψεις κάποτε εσύ κάτι , με το όνομά σου όμως και όχι ο μπαμπάς σου θα το ξανασκεφτείς. Τrust me!
Δεν ξέρω πόσοι ήταν φιλόμπατσοι και πόσοι όχι (ασφαλίτες σίγουρα θα είχε μερικούς) σίγουρα όμως όσοι χτυπήθηκαν με το Fuck the police σε αυτό το live είναι ασόβαροι…
Ok αδερφέ ό,τι πεις. Μάγκες να το κλείνουμε το θεματάκι σιγά σιγά? Ολόκληρο συναυλιακό χειμώνα έχουμε μπροστά μας μη μένουμε στα ίδια συνέχεια.
Προσωπικά βαρέθηκα με όλες τις μπηχτές και τις μαλακίες. Aς το κλειδώσει και κανένας moderator και πάμε γι’ άλλα.
?Και καλά ουίσκια επίσης ξάδερφε και του χρόνου live στην ΓΑΔΑ!!!#-o Θεοί δεν υπάρχουν? άρα δεν ήμουν εγώ? και δάνεια από ρόμπες δεν χρειάζομαι. [-X
Είναι απίστευτο το πόσο σας έχουν ψαρώσει με αυτό το συμβόλαιο πια!!! Το οποίο θα μπορούσε να σπάσει πολύ εύκολα με 1000άδες τρόπους. Δικηγόρους έχουν πιστεύω και οι Sodom και οι εταιρίες τους? Όλα για τα φράγκα λοιπόν!!!:?
?ΦΟΒΑΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΟ ,ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΘΙΑΣ,
ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ,
ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΘΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΟΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΟΣΗ,
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΥΛΙΑ.
Σα δε ντρέπονται…
Δεν πειράζει παιχταρά μου. Αρκεί που βλέπεις την αλήθεια εσύ. Άσε εμένα να παραμένω ψαρωμένος.
Υ.Γ. Επιτέλους κλείστε το το γαμω-θέμα. Live ήταν και πέρασε.
τελικα,εσυ δεν πηγες?
Όσοι ζητάτε λουκέτο, μπορείτε απλώς να μη γράφετε, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
κατσε,μην κανετε καμια στραβη ακομα!
κατσε να μας πει τελικα ο Σοντομανια αν πηγε!
γιατι ειναι λιγο “μπλεγμενα μπουτια” αυτα που γραφει.
Δεν το κλειδώνεις καλύτερα για να μη δημιουργούνται και εντυπώσεις όμως ? Oύτε αυτό φαντάζομαι είναι και τόσο δύσκολο…