Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

Δεν υπάρχει λόγος να κλειδώνονται μουσικά τοπικς. Και ποιές εντυπώσεις δημιουργούνται? Εδώ και δεκάδες σελίδες συζητάτε το ίδιο πράγμα: οι μεν κατηγορούν τους δε ως πουλημένους επειδή πήγαν στο μπατσολάιβ, και οι δε τους μεν επειδή δεν είναι true οπαδοί των Sodom και πουλάνε τη μπάντα στο όνομα κάποιας ιδεολογίας. Κανείς δε πρόκειται να πείσει κανέναν, το ξέρετε και οι ίδιοι αυτό. Το τοπικ μένει ανοιχτό μπας και κάποιος θελήσει να μιλήσει για τη συναυλία αυτή καθ’ αυτή.

Βλέπεις κανέναν να το κάνει όμως? Όσο για το “μπατσολάιβ” που λες καλό θα ήταν να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Είναι και η θέση σου στο forum τέτοια που καλό θα ήταν εσύ τουλάχιστον να μη ρίχνεις κι άλλο “λάδι στη φωτιά”. Φιλικά πάντα. Τέλως πάντων αφού νομίζεις ότι εξυπηρετεί κάτι η παρουσία του συγκεκριμένου thread στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τι να πω? Aσ’ το ανοιχτό.

Θέλω να μιλήσω για το ρόκγουεηβ του 07, και το τόπικ είναι κλειδωμένο.

άνοιξε νέο τόπικ. Αλλά μην ξεχάσεις να αποθεώσεις ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ.

Παρεξήγησις. Ως “μπατσολαιβ” αναφέρεται από τη μεριά των μεν, σκοπίμως χρησιμοποίησα quotes και από τις 2 πλευρές, δεν υιοθετώ καμία εκφραση και ούτε είχα σκοπό να δυναμιτίσω το κλίμα. Κάθε άλλο, το αντίθετο προσπαθώ.

Φαντάζομαι θα έκλεισε λόγω σπαμιν (μιας και τότε δεν ήμουν στο mod team για να ξέρω), αλλά φυσικά και θα ανοίξει. (θα μπορούσες να είχες στείλει και κανα πμ πάντως).

θες να μιλησουμε για το ροκγουεϊβ του '99 που ειχε και σοντομ για ειμαστε στο τοπι?:stuck_out_tongue:

Εξυπηρετεί στο να γράφεις εσύ, γιατί κατά τ’ άλλα δε βλέπω και μεγάλη συμμετοχή στο υπόλοιπο φόρουμ. :slight_smile:

Επιτέλους. Άντε να κάνουμε και λίγο χαβαλέ.

Freedom οκ . Κατανοητή η εξήγησή σου. Όλα καλά.

Εγώ ένα report της συναυλίας έκανα φίλε και αρχίσατε τις ειρωνίες. Όσο για το υπόλοιπο forum , 3 μέρες είναι που γράφτηκα. Σιγά σιγά. Μην αγχώνεσαι. Όταν έχω κάτι να πω το λέω όπως είδες. Εκτός κι αν προτιμάς να σπαμάρω για να ανεβάζω post , να φαίνομαι πιο ενεργός.Δε νομίζω.

[QUOTE=megatherion;746087]κατσε,μην κανετε καμια στραβη ακομα!
κατσε να μας πει τελικα ο Σοντομανια αν πηγε!
γιατι ειναι λιγο “μπλεγμενα μπουτια” αυτα που γραφει.[/QUO

μεγαθηριον σε μενα αναφερεσαι???

Θα διαβάσουμε επίσημο review για τη συναυλία των Sodom από το rocking.gr?

Άμα μας λες για τη “γαμάτη αντίδραση” των Sodom να παίξουν το Fuck The Police και για τους οπαδούς που “πούλησαν” τη μπάντα για κάποια ιδέα, τι περιμένεις? Να κάνουμε debate?

Θύμισέ μου την επόμενη φορά να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις να πω τη γνώμη μου.Πάντως εγώ ξέρω ότι οι οι άνθρωποι που σκέφτονται επαναστατικά (μιας κι εμένα με έχει απορροφήσει το σύστημα) σέβονται τη γνώμη του άλλου. Εσύ που είσαι και μες στα πράγματα δεν το ξέρεις?

Πω ρε φίλε έλεος με τα “θα σε ρωτήσω πριν ξαναγράψω” και τα “όσοι δηλώνουν επαναστάτες σέβονται τη γνώμη του άλλου”. Φόρουμ είναι, έγραψες κάτι, το σχολιάσαμε χωρίς να σε προσβάλλουμε. Μην είσαι τόσο μυγιάγγιχτος.

Kαλώς. Ας το κλείσουμε εδώ τότε και ας πάμε για άλλα όπως έχω πει άλλες 200 φορές.

[quote="“sodomaniac,post:710,topic:9697”]

νε μαν.
Τελικα πηγες?

επισης (δεν ξερω αν εχει μπει ξανα) απο αλλο φορουμ.

XIGAS
Re: SODOM LIVE IN ATHENS - ΞΗΓΑΣ THRASH ATTACK V - 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΚΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ SODOM ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!

ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ!!!

ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ…

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΗΜΗ!!!

ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!

ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ SODOM MONO AΠΟ ΤΑ CD ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ NA EΡΘΟΥΝ!!!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ MAINSTREAM KAI UNDERGROUND ONOMATA!!

ΞΗΓΑΣ - ΤΗΕ UNDERGROUND POWER

Το βαζω επειδη αναφερομαι σε οσους πηγαν γιατι ηταν “πολυ καυλωμενοι” ενω την επομενη φορα δεν θα τους κανει “κου-κου” (μαλλον καποιο λογο που στο μυαλο τους “χριζει” αυτη τη συναυλια ΟΚ ενω τις επομενες ΚΑΚΕΣ)

γιατι να πιστεψετε τις φημες?
Αν κανει ο ιδιος ξανα και φερει τη μπαντα να ΞΑΝΑΠΑΤΕ.
δεν υπαρχει κανενα θεμα.Γιατι να τα ακουσετε απο cd?

παμε καλα?
Δηλαδη σε αυτη τη συναυλια η μπαντα ηταν οκ παρα την οποια “φημη” υπηρξε, ενω μετα ΑΣΧΕΤΑ με το ποιος θα τους φερει,δεν θα ειναι?
Δηλαδη και κανουμε την “καλη” και ξηγιομαστε στον ξηγα τα φραγκα μας και τελικα στιγματιζεται η μπαντα, ενω εχετε κανει κι εσεις το ιδιο?
Σε αυτη τη φαση, ο οπαδος που ηξερε τι επαιζε “επρεπε” να παει, ενω στην επομενη δεν θα παει λογω του οτι πηγε σε αυτη που κανονικα δεν επρεπε?!?!?
δεν ειναι μπερδεμενα μπουτια η φαση?

απλα δεν μπορω μαλλον να πιασω το νοημα.

Καλά από τα καμιά 30αριά post επί του θέματοσ που έχω στείλει… κατάλαβες ότι υπήρχε έστω και 1% πιθανότητα να πήγαινα? ή να ασχοληθώ ξανά με το συγκριμένο συγκρότημα???:?

Δεν με προσέχειιιιιιιιιιιιιιιις?:-k

den kserw pws sbistike to mynhma mou alla einai 100% alih8eia oti oi sodom piran 7000 euro kai to magazi 1000.oso gia to an mpike mesa den nomizw giati eixe propwlisei ta eisitiria apo ton iounio.egw eixa parei 2 kai den piga.oi onslaught eixan er8ei mono me 800 euro(oi idioi mou to eipan)

Τι δε νομιζεις?Δεν ειναι εκτιμηση για το αν ο κοσμος θα καταστραφει το 12,just do the math.

Αν τα εξοδα ειναι οντως 8k και ο κοσμος που σκασε τελικα ηταν οντως 100-150 ατομα τη καθε μερα(με τα μονοημερα εισιτηρια να κανουν 20 γιουρα),ε τοτε οχι απλα μπηκε μεσα…Ποσοι να πηραν τικετ και να μη πηγαν ξερω γω?Για να βγαζε απλως τα εξοδα ηθελε γυρω στα 400 ατομα…

Τα είχε προπωλήσει όλα από τον Ιούνιο? Tότε 30 άτομα τουλάχιστον που αγόρασαν εισητήριο μπροστά μου τι πήραν ? Φωτοτυπίες? Αδερφέ δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να πήραν αυτά τα λεφτά.Δεν ξέρω ποιος στο είπε αλλά δεν παίζει. Κανένα χιλιάρικο μπορεί. Ως εκεί όμως.