7000 λογικό ακούγετε για 2 μέρες Sodom (για όσους έχουν ξέρουν από διοργανώσεις live). :!:
Μπήκε, δεν μπήκε η ουσία είναι ότι αν στο πιο εμπορικό και διαφημισμένο live είχε 250 κεφάλια από τα 650 που περίμενε (τόσα εισιτήρια είχε τυπώσει), τότε στο επόμενο «απίθανο» power metal group που θα φέρει πόσους περιμένει να έχει? Ούτε τα τσιράκια του δεν θα πατήσουν!!! :lol:
ξαναπιαστα απτην αρχη και ισωσ καταλαβεισ/
καταρχην καλο ειναι να πασ σε κανα γιατρο να σε δει
ημουν sodom μεχρι τη τελευταια στιγμη και για υτο πηγα κιολας
σου ειπα οτι ολα αυτα με καναν να παω με μιση καρδια
τα φραγκα τα ειχα δωσει ηδη οπωσ και συ
απλα δεν μπορουσα να πιστεψω
οτι θα παω και θα ξενερωσω κατι που εγινε
ειπα οτι πας τωρα η ποτε(γαι τον εαυτο μου μιλουσα στα παπαρια μου τι θα καναν οι αλλλοι)
\γιατι αν δεν πασ τωρα και θεωρησεισ τουσ sodom λαθος
πωσ γινεται να πας στην επομενη δηλ οι sodom
\οταν παιζουν για μπατσους εσυ δεν θα πηγαινεισ και οταν παιζουν σε κανονικα μερη θα πηγαινεις???
δηλ μια γουβετσι και μια κοκορετσι???
οποιος το κανει αυτο πιστευω οτι κοροιδευει τον εαυτο του
το προβλημα μου τελικα ηταν και ειναι οι sodom που παιζουν για τα λεφτα και οχι για τουσ οπαδους
σου ειπα οτι εκανα λαθοσ τελικα που πηγα αλλα μου βγηκε σε καλο αφου τελικα ενιωσα οτι ειναι σαπιοι
για υτο τους εχω σβησει κιολασ τερμα
και συ ο ιδιος οταν θα πας sodom επομενη θα ξερεις οτι οι sodom κανανε αυτα και αυτα και θα πας να τραγουδασ fuck the police δηλ εκει θα το λενε αληθινα???
καλα ρε μη πωσ χανεισ λαδια??
ξερω γω τι να σου πω ρε φιλε!
ρωταγεσ τον anthrax αν πηγε που ηταν100% καθετοσ
και εγω που πηγα με ρωταS ΑΝ ΠΗΓΑ???
το ειχα λοκαρει κιολας τι μου τουσ ξαναβαζεις ρε φιλε επιτιδες μου τα λες
για να μου τι σπας???
λες οτι εκανα τη καλη στο ξηγα.
δεν ηταν το θεμα μου ο ξηγας πλεον τα λεφτα τα ειχε παρει οι sodom ηταν το προβλημα μου
αφου τα εισητηρια τα ειχα παρει ηδη τρελα πουλας?
δεν ξερω εχω την εντυπωση οτι διμιουργεις εντυπωσεις αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.
και γιατι εσβησεσ το μυνηματακι ‘‘΄’‘ας φερει αλλοσ τους sodom συντομα’’ δεν θα πασ να τραγουδησεισ στην επομενη το fuck the police?
θα το πουνε στα ληθεια ρε!!!
αν εχεισ απορια τι να σου πω
\βασικα μαλλον σε πειραξε οτι ριχνω ακυρο στο συγκροτημα που αγαπησα\ ενω εσυ δε μπορεισ και απλα κοροδευεισ τον εαυτο σου.
αν θεσ ξαναδιαβασε τα μυνηματα που εχω στειλει/γαιτι μετα κι απ αυτο τα εχω χαμενα μαζι σου ρε φιλε πραγματικα ομωσ
Eμένα πάλι που έχω μια πολύ καλή ιδέα από διοργανώσεις live μου ακούγεται όχι απλά παράλογο αλλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τέλως πάντων λίγη σημασία έχει.
Ντάξι ρε άνθρωπε? όλα τα ξέρεις πια!!! Τα πάντα όλα? και τα κοάλα τίποτα (όπου κοάλα εμείς)!!! Εμείς μπρίκια κολλάμε τόσα χρόνια! Ρε μπάς και είσαι ο Ξήγας (μετρούσες και τα tickets είπες)? και βιάζεσαι να κλειδώσει το topic!!!:-k
Με κατάλαβες? Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Να πας στη Μενεγάκη να λες τα ζώδια. Δε βιάζομαι να κλειδώσει τίποτα. Απλά είπα τη γνώμη μου ότι το topic πλέον δεν εξυπηρετεί τίποτα από το να “τη λέμε” ο ένας στον άλλον. Ο moderator διαφώνησε-πολύ ευγενικά είναι η αλήθεια- οπότε όπως θα πρόσεξες σαν γάτος που είσαι δεν έχω να κάνω καμία τοποθέτηση για το live. Απλά διαβάζω τι γράφετε οι υπόλοιποι και όταν κάπου διαφωνώ απλά εκφράζω τη διαφωνία μου.Τόσο απλό είναι.
[ol]
[li]ΝΑΙ γιατι πλεον εχει πεσει τοσο ποσταρισμα εδω περα που δεν καθομαι να τα διαβαζω και ολα[/li][li]Ρωταω για να επιβεβαιωσω οτι εχω καταλαβει σωστα.Να ΜΗΝ ψαχνω τα ποστ.Και ναι, για να σου τη σπασω αφου πηγες.[/li][li]Ειπα οτι ΚΑΝΑΜΕ καλη στον Ξηγα.Οχι οτι το εκανες προσωπικα.ΟΛΟΙ οσοι πληρωσαμε το καναμε.[/li][li]Κι εγω και αλλοι ειχαμε παρει.Και ναι…το επιασες!Το κανω για να δημιουργησω εντυπωσεις και οχι γιατι το σκεπτικο οτι “πηγες σε αυτη αλλα δεν θα πας στην επομενη γιατι επαιξαν για μπατσους”.Σε αυτη που επαιζαν για μπατσους πηγες.Στην επομενη μπορει να παιζουν για οποιοδηποτε . Σιγουρα το γεγονος οτι επαιξαν για τον μαλακα ειναι “κοκκινη καρτα”.Αλλα εκει που ηταν πιο “καρτα” η συναυλια ,πηγες.[/li][li]Το εσβησα, γιατι ειχα ενδοιασμους και αναστολες για το αν θα πηγαινα αλλη φορα.Ξερω τουλαχιστον οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πηγα οταν ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ και σκεφτομαι σοβαρα απλα να μην ξαναπαω.[/li][li]Δεν εχω καμια απορια…Και ναι, το οτι το σκεφτομαι ακομη μπορει να με χαρακτηριζει ως “κοροϊδο” για καποια επομενη.Ενω εσενα που “δεν μπορουσες να μην πας” σε αυτοχαρακτηριζεις ως “καυλωμενο” .Σορρυ κιολας αλλα οχι…κοροϊδο εισαι κι εσυ που πηγες τωρα.[/li][li]Δεν πειραζει.Ξερουμε και οι 2 πανω-κατω για τι πραγμα λεμε και σιγουρα δεν προκειται να ερθουμε σε σημειο ΑΠΟΛΥΤΗΣ συμφωνιας.[/li][/ol]
Ελπιζω βεβαια να καταλαβαινεις οτι μιλαμε για κατι που ειναι τελικα “αντιστροφως αναλογο” .
προσπαθω να σου δειξω οτι ενω εσυ εκανες με “μιση καρδια” την κινηση και πηγες, τελικα μιλαμε για το αν εγω (και εδω συμφωνουμε) θα ειναι λαθος να παω σε επομενη.
Ηταν λαθος τωρα ,θα ειναι λαθος και μετα.
Αγαπαμε πλεον μονο δισκους Sodom…και αν…
anthrax
Καλά από τα καμιά 30αριά post επί του θέματοσ που έχω στείλει… κατάλαβες ότι υπήρχε έστω και 1% πιθανότητα να πήγαινα? ή να ασχοληθώ ξανά με το συγκριμένο συγκρότημα???
Δεν με προσέχειιιιιιιιιιιιιιιις?
δεν πηγαινε σ’εσενα.μαλλον εσυ δεν με προσεχεις.Εκτος αν εκανα λαθος quote.
μεγαθηριον εισαι ελευθερος να κανεισ οτι θελεισ
το ΚΑΙ ΑΝ που λεσ για τη μουσικη τουσ .
εγω για τουσ sodom ελεγα οτι δε προκειτε να με προδοσουν ποτε ηταν το τελευταιο καστρο που ειχα και για το μεταλ γενικοτερα
οταν ακουγα με επιανε ανατριχιλα ανατριχιαζα ρε φιλε οταν τουσ ακουγα
αυτο οταν πραγματικα το νιωσει καποιοσ για ενα συγκροτημα και στο τελοσ διαπιστωσει οτι ολα αυτα ειναι παραμυθια
εκει τελιωνουν ολα
κοροιδο ημουν τοσα χρονια που τους ακουγα \ για το μισαωρο που τους ειδα λες να πιαστηκα κοροιδο
ισα ισα νιωθω οτι εχω κριση για υτα που κανω
που πηγα
και ξερω πως ενιωσα
απ το να ημουν μια ζωη στην αμφιβολια απο λογια αλλων
παντωσ να ξερεις οτι με ειχες φτασει στα ορια μου και προσπαθησα να μην σε προσβαλω με ολα αυτα που ελεγα
αν θεσ παντως χωρις δοση ειρωνιας για να μολαρει λιγο το μυαλο σου και
να γουσταρεις
(γιατι εγω σινεχιζω να ακουω μεταλ παροτι η πλειοψηφια των συγκροτηματων ειναι παραμυθαδεσ\ και γιατι παιζω κιολας)
ΑΚΟΥ
demolition hammer-tortured existence 10
demolition hammer-’‘epidemic of violence’’ 10
demolition hammer-time bomb 9
εχουν διαλυθει δεν μπορει να τους φερει κανεις!!!
α και αν γινεται να με λεσ maniac
ημουν πρωην sodomaniac
και αν θεσ
λοκαρε το οσο αναφορα εμενα γιατι βγηκα μονο για να σου απαντησω
το eiχα λοκαρει:lock:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΕΛΙΩΣΕ!!
Όταν κάποιος χτυπιέται με το “Fuck the police” σε ένα μπατσοlive εκτός από σταρχιδιστής είναι και ασόβαρος. Το σκηνικό μου θυμήζει κάτι φασίστες σε ένα μαγαζί στην Κρήτη που χτυπιόντουσαν με το “Killing in the name of”.
Αν και δεν πηγα στα λαιβ (παρολο που οι sodom ειναι αγαπημενη μπαντα) οποτε δεν εχω αποψη για το τι παιχτηκε , μπορω ομως να υποθεσω οτι αν δεν ερχονταν και το ακυρωναν τελευταια στιγμη και παλι ολοι θα γκρινιαζαν . Το καλυτερο θα ηταν απο την αρχη οι ιδιοι να εψαχναν την καλυτερη προταση αφου ηταν να ερθουν ελλαδα.Ετσι και σε καλυτερο χωρο θα επαιζαν και δεν θα ειχε δημιουργηθει αυτο το θεμα. Απο την στιγμη που μπλεχτηκαν ετσι , ΟΤΙ και να εκαναν (ειτε επαιζαν ειτε οχι) θα ειχε το κοστος του. Οποτε μαλλον το manager τους η την εταιρεια τους πρεπει να κατηγορησουν. Καταλαβαινω την κινηση τους να παιξουν το fuck the police για να μην μεινει υπονοια στο κοινο οτι ειναι και οι ιδιοι μπλεγμενοι καπως με την ιστορια. Καταλαβαινω και γιατι επαιξαν τελικα. Δυστυχως ολο αυτο απο την αρχη ηταν ενα λαθος.
Σωστός. Απο τη στιγμή που υπέγραψαν, θα’ταν καταστροφικό να μην παίξουν και να μπλέξουν σε ποινικά με ρήτρες, πρόστιμα κλπ. Γενικώς οι μπάντες που δεν βγάζουν και δις απ’τις περιοδείες τους πρέπει να’ναι προσεκτικές σε τέτοια θέματα. Θυμίζω πως οι cursed διέλυσαν μετά από μια αποτυχημένη περιοδεία, και ενώ ήταν από τα πιο “ζεστά” ονόματα στον χώρο τους.
Απολογισμός λοιπόν.
ΞΗΓΑΣ: Αφού μαθεύτηκε το ποιόν του, το θεωρώ δεδομένο πως θα διεκπεραιώσει τα λάιβ που έχει ανακοινώσει ως τώρα, μπροστά σε μηδαμινό κοινό, και θα μας αδειάσει τη γωνιά. Η “προσφορά” του στο ελληνικό μέταλ τελειώνει εδώ.
Sodom: Βγήκαν σχετικά αλώβητοι από την ιστορία. Τους αγαπάμε υπερβολικά για να τους στιγματίσει αρνητικά αυτή η περιπέτεια. Στοιχηματίζω πως θα ξανάρθουν σύντομα και η ανάμνηση αυτών των δυο εμφανίσεων θα σβηστεί. Στους μεγάλους είμαστε επιεικείς.
Ελληνικά Support: Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτές οι εμφανίσεις τους μάλλον θα’ναι και η ταφόπλακά τους. Ας πρόσεχαν. Στην Ελλάδα της καχυποψίας δε θα’χουν άλλη ευκαιρία όσα “fuck the Police” κι αν γράψουν/πουν στο μέλλον. Στα μάτια του λιγοστού κοινού που ασχολείται με τη φάση έχουν στιγματιστεί αμετάκλητα. Μην ξεχνάμε πως κάποτε μια πατάτα των epidemic ήταν αρκετή για να γίνουν μόνιμα ο περίγελως του ελληνικού μέταλ.
κάπου το '93 οι επιντέμικ διέδιδαν φήμες ότι είχαν κάνει σολντ-άουτ συναυλία στην αγγλία ενώ στην πραγματικότητα είχαν πάει 7 άτομα. Όταν μαθεύτηκε, στιγματίστηκαν ως απατεώνες, και ό,τι κι αν έκαναν έκτοτε η ρετσινιά δεν έφυγε, και δεν ξανασήκωσαν κεφάλι ποτέ. Στην Ελλάδα δεν έχεις που δεν έχεις ευκαιρίες, άπαξ και κάνεις μια λάθος κίνηση τέλειωσες. Και αυτοί την έκαναν.
Ουσιαστικά αυτοί είναι οι χαμένοι από την ιστορία. Ο Ξήγας λογικά κάποτε θα το περίμενε ότι θα τον ανακάλυπταν.
Τελευταίο μου ποστ στο θρεντ. αν έχει κάποιος να πει κάτι καινούριο επί της συναυλίας ας το κάνει. Αλλιώς αφήστε το να θαφτεί. Όχι τπτ άλλο, αλλά έρχονται σημαντικές συναυλίες και είναι κρίμα να μένουν πίσω για να μιλάμε για αυτό το φιάσκο.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε με όσα έγραψες. Και γενικότερα μιλώντας για να το κλείνουμε σιγά σιγά , έχει κανείς την απαίτηση ρε μάγκες να ξέρουν οι Sodom και οι κάθε Sodom τι δουλειά κάνει ο κάθε διοργανωτής που τους κάνει μια πρόταση να παίξουν μια συναυλία? Και ο manager τους θα έλεγα αλλά άντε να δεχτώ ότι αυτός θα έπρεπε να το είχε ψάξει λίγο παραπάνω.Θεωρώ λοιπόν ότι οι Sodom μπήκαν σε ένα λούκι και ανταποκρίθηκαν άψογα τηρουμένων των αναλογιών. Επαναλαμβάνω για όποιον δε μπορεί ή δε θέλει να το καταλάβει ότι το θέμα των συμβολαίων και των ρητρών που τα συνοδεύουν δεν είναι παιχνιδάκι.Εκτός κι αν ο φίλος που έγραψε λίγο πριν ότι υπάρχουν 1000 τρόποι να σπάσει μπορεί να μας πει κι εμάς 2-3 έτσι να έχουμε μια ιδέα.Εγώ ας πούμε που ρώτησα ένα φίλο μου δικηγόρο μου είπε ότι για να ακυρωθεί ένα συμβόλαιο εμπορικής συμφωνίας πρέπει η μια πλευρά να επικαλεστεί έκτακτους λόγους οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν ίσχυαν τη στιγμή της υπογραφής. Απ’ότι θυμάμαι ούτε κανένας σεισμός έγινε ούτε τίποτα τέτοιο έτσι δεν είναι? Mην πετάμε κουβέντες έτσι στον αέρα.
Στα μάτια τα δικά μου λοιπόν οι Sodom βγαίνουν αλώβητοι από όλη αυτή την ιστορία. Όποιος επιμένει να κατηγορεί τη μπάντα προφανώς μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πέρα για πέρα άδικο.Ήρθαν , όπως ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κάνουν , έπαιξαν γι’αυτους τους λίγους που μαζευτήκαμε και γύρισαν πίσω αφήνοντας σαν ανάμνηση άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση. Την οποία δυστυχώς παρακολούθησε μόνο ένα μικρό κομμάτι των οπαδών τους.
Αυτό είναι όλο κατά τη γνώμη μου.
Αν θυμαμαι καλα το “sold out” ειχε γινει στο περιφημο Hammersmith :lol::lol::lol: Κι ολα αυτα σε εποχες που μονο το ΜΗ αποτελουσε κυρια πηγη ενημερωσης για τετοια event… Πηρε λιγο καιρο, αλλα φανταστειτε ποσο γρηγορα θα γινοταν ρομπα μια τετοια “πληροφορια” σημερα.