πωπω μαλάκα τι μου θύμισες τώρα… :lol: χαμός γινόταν, στις σελίδες με τα γράμματα των αναγνωστών είχε πέσει τρελό κράξιμο, είχαν δημιουργήσει και μπάντα παρωδία τους epidermic :lol:
οι epidemic έβγαλαν και έναν δίσκο κάποια χρόνια αργότερα ως descend νομίζω αλλά δεν είχε ανταπόκριση, μετά δεν ξέρω τί έκαναν.
p.s. ένα report για την συναυλία πάντως όντως έλεγε για 7-8 άτομα όχι για 300
δεν καταλαβαίνω γιατί τα σαπόρτ πρέπει καλά και σώνει να στιγματιστούν (μπλήντιν δεν αναφέρομαι σε σένα, το ξεκαθαρίζω μαν). όσοι τύποι τους ρίξουν Χ δεν νομίζω να ασχολιόντουσαν ούτως ή άλλως με τη μουσική τους. όσοι έπαιξαν σαπόρτ το κάνανε (θέλω να πιστεύω) γιά τις μπάντες και όχι γιά τον ξήγα και τον κάθε ξήγα και δεν διαφέρουν καθόλου από αυτούς που παρευρέθηκαν στη συναυλία από αγάπη γιά τα γκρουπ και μόνο. και καλά θα κάνετε να κόψετε τους χαρακτηρισμούς γιά αυτούς που παρευρέθηκαν γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει το σύστημα αξιών του καθένα με βάση τα προσωπικά του πιστεύω. κόψτε επιτέλους αυτή την κακή σας συνήθεια
Μπράβο φίλε μου… RESPCET!!!
R-E-S-P-C-E-T??? Ali G κι έτσι;
:lol:
ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ, ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ? (και ανώριμοι) το γεγονός ότι έπαιξαν σε χοροεσπερίδα μπάτσου δεν είναι αρκετό? #-o
φίλε μου δεν προσπαθώ να σε βγάλω λάθος. έχεις τα πιστεύω σου και καλά κάνεις. μην προσπαθείς όμως να τα επιβάλλεις σαν τα σωστά και ηθικά καλά και σώνει. άσε τον καθένα να κρίνει γιά τον εαυτό του τί είναι πιό σωστό ή σημαντικό. μην δημιουργείς όμως εντυπώσεις, μην στιγματίζεις και μην χαρακτηρίσεις γιατί αυτές είναι πρακτικές που μάλλον δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία που πρεσβεύεις. έχεις 34 πόστ σε αυτό το φόρουμ και όλα είναι σε αυτό το θέμα. καταλαβαίνω πως μπορεί να σε καίει και να σε πειράζει ιδιαίτερα αλλά αναγνώρισε και σε μας που τη βλέπουμε αλλιώς τη φάση (πες με απολίτικ, πες με μικροαστό, πες με μεταλλά και ότι άλλο γουσταρεις) το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. δεν είναι όλα τα πράγματα στη ζωή “ή μαζί μας ή εναντίον μας”. μεγάλος άνθρωπος είσαι και συ, μεγάλος άνθρωπος είμαι και γω εργαζόμενος και οικογενειάρχης αλλά τί να κάνω, γιά μένα κάποια πράγματα είναι πιό σημαντικά από κάποια άλλα που εχύ μπορεί να θεωρείς ευτελή. αναγνώρισε μου αυτό το γαμημένο το δικαίωμα και παψε να μοιράζεις αφορισμους δεξιά και αριστερά. αν θέλεις σε παρακαλώ.
ΑΜΗΝ!!!
AΜΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
Δεν προσπαθώ να επιβάλω τίποτα. Δικαίωμα σου είναι να στηρίζεις μπάτσους, φασίστες και ότι άλλο θέλεις. Δικαίωμα σου είναι να στηρίζεις μπατσοlive, φασιστοlive και ότι άλλο θέλεις. Αλλά εγώ δεν στηρίζω από το 1983 που ακούω αυτή την μουσική και από τα τέλει του 80 που τρέχω στα live κανέναν τσόγλανο που θα μου πει έτσι απλά ότι στα τέτοια του και αν το live ήταν τις χρυσής αυγής και ότι θα έπαιζε αν μουσικά ήταν στα γούστα του. Μήπως θέλεις να σου πω και ποιο από τα support το είπε αυτό σε επικοινωνία που είχα μαζί τους???
Άντε γεια και πολύ ασχοληθήκαμε με τους και καλά αντιPOLICE τους SODOM?
ΥΓ Έχω post και σε άλλα forum?
έχω μόνο μιά ερώτηση αν δεν σε πειράζει. με ποιά ιδιότητα επικοινώνησες με το σαπόρτ που αναφέρεις και γιά ποιό λόγο? από απλή περιέργεια και μόνο, δεν σε πιέζει κανεις να απαντήσεις.
copkiller αnthrax αν είσαι όντως 39 χρονών, λυπάμαι πολύ.
Έχεις μια απάντηση για όλα και μια “καταδίκη” για κάθε ενέργεια.
Ίσως να μην το χεις ξανακούσει, αλλά ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο υπάρχουν πολλέεες αποχρώσεις.
Δε νομίζω πως πρέπει να ασχοληθω άλλο. αισθάνομαι πως μιλάω σε τοίχο.
Have a nice life mate.
Το μόνο που αξίζει να μη διαγραφεί εδώ μέσα (εκτός από τα προφανή) είναι τα 2 τελευταία μεγάλα ποστs του trampakoula.
άμεσα ίσως όχι. έμμεσα όμως… δεν μπορείς να αρνηθείς την καλλιέργεια ενός φοβικού κλίματος απέναντι στους “αντιφρονούντες” είτε μέσω forum είτε μέσω της “πιάτσας”. ακόμα και στο τελευταίο σου πόστ μιλάς γιά άτομα που στηρίζουν “μπατσολάηβ” (αναφερόμενος πρωτίστως σε μένα) επιλέγοντας ΠΑΛΙ να μας ρίξεις στα λιοντάρια χωρίς να έχεις λάβει υπόψιν σου ΤΙΠΟΤΑ από όσα έγραψα στην παράγραφο που κουοτάρισες. θα κυνηγήσω λοιπόν χίμαιρες γιά μία τελευταία φορά και θα επαναλάβω με διαφορετική διατύπωση. όταν εσύ βλέπεις μιά αφίσσα που γράφει “Domine live by Xigas” αμέσως σκέφτεσαι μπάτσους, ασφαλίτες, ΓΑΔΑ, προσαγωγές, μολότοφ, τρεξίματα. εγώ πάλι σκέφτομαι Eternal Champion, Morby, epic metal, midnight meat train (είπαμε είμαι μεταλλάς μικροαστος απολιτικ). αν αυτό με κάνει φασίστα, Δήμο Σταρένιο, Αδόλφο Χίτλερ, Μπαφομέτ, Πάπα Ρώμης τότε τί να πω… i rest my case!
ρε 'σεις…αφηστε τα “αμην” και τις αηδιες.
Δεν εχουν θεση σε θρεντ των Sodom!
πηγατε σε συναυλια διοργανωμενη απο ασφαλιτη, αλλα πηγατε ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ.
κι εμεις για τη μπαντα θελαμε να παμε αλλα οχι και να κλεισουμε τα ματια στα “παρελκομενα” της διοργανωσης αυτης.
ΑΝ ειχα παει και δεν το ηξερα, εγω προσωπικα θα ελεγα απλα “δεν το ηξερα”
Αν ειχα παει ενω το ηξερα,μαλλον θα ελεγα “μαλακια μου”.
Το οτι δεν πηγα ενω μπορουσα γιατι ηξερα, με κανει να βλεπω τουλαχιστον αυτους που πηγαν “καπως”.
Ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ ,πως να το κανουμε ρε μαστορες?
ηταν ασφαλιτο-χαππενινγκ, σε ασφαλιτο-μαγαζο, με την επιστρωση του “γλυκου ατοφιου μεταλλου” η οποια ηταν γλυκια και ποθητη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Αλλα οχι αρκετα γλυκια για να κανουμε αυτο που περιμενε ο μπατσος που πληρωσαμε.
Τωρα, αν οσοι θεωρουμε λαθος το οτι πηγαν οποιοι πηγαν και σας “χαρακτηριζουμε”, σιγουρα δεν ειναι προσωπικο.
Ειναι ομως μια καθ’ολα φυσικη αντιδραση, στην φυσικοτητα με την οποια κλεισατε τα ματια σας στο γεγονος.
Aν πηγαινατε να δειτε φεστιβαλακι “white power” δεν πιστευω οτι θα ειχαμε και καμια ενσταση.ΔΕΝ θα το γουσταραμε αλλα θα ηταν πραγματικα φυσιολογικο στη δεδομενη κατασταση.
Με την ιδιότητα του μ? αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Σε κάλυψα???
ναι μαν οκ. και με την ιδιότητα του Αρχιεπίσκοπου του Καντέμπουρι να μου έλεγες, πάλι καλυμένος θα ήμουνα.
ΕΤΣΙ:!::!::!:
Δηλαδή ρε φίλε εγώ που πήγα πρέπει να βλέπω εσάς που δεν πήγατε κάπως?Γιατί όμως γυρνάω και λέω δικαίωμα σας να κάνετε ότι γουστάρετε και δεν σας χαρακτηρίζω?Αν κρίνεις τους ανθρώπους έτσι εύκολα είναι πρόβλημά σου.Μην μας μπλέκεις κι εμάς μέσα όμως,κράτα τα για την πάρτη σου. 8) 'Οχι οτι με απασχολεί πως με βλέπεις εσύ και ο καθένας εδω μέσα, χέστηκα να σου πω την αλήθεια.Απλά αυτό μου φαίνεται πιο ασφαλίτικο από κάτι άλλα.Το στυλ είσαι εναντίων μας άρα είσαι “έτσι” κι “έτσι”(βάλτε ότι χαρακτηρισμούς θέλετε μέσα στα εισαγωγικά έτσι κι αλλιώς το συνηθίζετε), είναι για τον πούτσο, από όποια πλευρά και αν έρχεται!.Δεν μιλάω προσωπικά σε σένα, γενικότερα πάει αυτό.
Όπως είπε και κάποιος πιο πριν, δεν υπάρχει μόνο μαύρο κι άσπρο.Δείτε και κανένα άλλο χρώμα.
Επίσης για τα λεγόμενα του άνθραξ με κάλυψε απολύτως ένα προηγούμενο ποστ.Δεν αξίζει να σχολιάσω παραπάνω.
Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα λαιβ και να βλέπουμε ακόμα το τοπικ των Sodom πάνω πάνω, και ενώ με το μουσικό κομμάτι δεν ασχολείται πλέον κανείς. Νομίζω είναι προτιμότερο να ανοίξει κάποιος ένα τοπικ με θέμα “μουσική και ιδεολογία”, κάτι παρεμφερές τελοσπάντων, και τα ποστ να μεταφερθούν εκεί.
Ευχαριστώ