Σήμερα πήρα πρέφα το θρέντ, νόμιζα ήταν κάποιο λάηβ… . Εν τω μεταξύ, αναρωτιόμουν τι παίζει με την εξέλιξη της κατάστασης αλλά επειδή δεν διάβαζα κάτι νόμιζα ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο. Τελικά έγιναν πολλά κ η κατάληξη ήταν αυτή που ευχόμασταν όλοι. Περαστικά σου λοιπόν, καλή ανάρρωση κ από ότι διάβασα όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξεις κ την κοσμοθεωρία σου κ να αρχίσεις να γράφεις κόσμο στα μεταλλικά σου παπάρια. Σιδερένιος ρε φίλε.
Ένα μπράβο κ στους ανθρώπους εκεί στο Αττικόν, που παρόλες τις δυσκολίες, τον πόλεμο που βιώνουν από τους μ@λάκες που κυβερνάνε, είναι εκεί στο καθήκον, δίπλα στον άνθρωπο.
Heavy metal ρε μ@υνιά! Έπρεπε ε…
Να σαι καλα φιλε μου! το μνμ σου μου εφτιαξε την μερα, οπως και τα τοσα αλλα που μου εχετε γραψει σε αυτο το thread! Ναι ενα liveακι πρεπει να το κανονισω το εχει γραψει κι αλλος πιο πανω.
Το πιο κουφο ειναι, οτι ο νεος μου εαυτος σε καποιους δεν αρεσει αλλα μαντεψτε…εμενα μου αρεσει και στα π@π@ρι@ μου τι λενε οι αλλοι.
Οι ανθρωποι στο αττικον, απο τον διευθυντη μεχρι και την security (και δεν λεμε για νοσηλευτριες, τραυματοφορεις κτλ κτλ) ηταν εκτος απο ειδικοι στην δουλεια τους, ηταν πανω απο ολα ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ. πραγμα τοσο σπανιο στις μερες μας.
Το πιο σημαντικο επισης που μου εδωσε αυτη η ομαδα επιστημονων (ισως να το ξαναπα πιο πανω αλλα αλλη μια φορα δεν ειναι κακο) οτι εκτος απο τον ογκο και τα κιλα που εχασα, πανω απο ολα μου εδωσαν αυτο που εχασα απο πολυ μικρος (ισως απο την εφηβεια) την εκτιμηση για το πιο απλο πραγμα που πολλοι απο εμας το θεωρουμε δεδομενο: την εκτιμηση και την χαρα της ζωης, την χαρα που πρεπει να εχεις καθε μερα, οταν ξυπνας και εισαι ΥΓΙΗΣ και στεκεσαι στα δυο ποδια.
Συνιδητοποιησα οτι δεν μου λειπει κατι και πρεπει να μιλαω για αυτα που με πειραζουν και ακομα περισσοτερο να μιλαω και να μοιραζομαι για αυτα που με χαροποιουν.
Εχω μιλησει με πολυ κοσμο αυτες τις μερες, υπαλληλοι courrier, ταξιτζηδες, deliveraδες, πωλητες, ηλεκτρολογο, πατωματζη, υδραυλικο κτλ κτλ κτλ. και ξερετε τι μου εκανε την διαφορα και εσπασα τον παγο; μια καλη κουβεντα, οπως πχ ειπα στην πωλητρια στο ΑΒ σημερα για κατι που με εξυπηρετησε : σας ευχαριστω και να εχετε μια ομορφη ημερα. η απαντηση της ηταν : σας ευχαριστω, τι γλυκια κουβεντα.
Συμφορουμιτες, φιλοι και αγνωστοι απο τα βαθη της (μεταλλικης) καρδιας μου, σας ευχαριστω για αλλη μια φορα ολους σας και τον καθενα ξεχωριστα ακομα και για την καρδουλα που μου πατησατε, εμενα ολο αυτο μου εδωσε θετικη ενεργεια οχι μονο στο νοσοκομειο τελικα αλλα πολυ περισσοτερο απο το εξιτηριο. Νιωθω αλλος ανθρωπος και ειναι πολυ κριμα για ολα αυτα που εχανα ολα αυτα τα χρονια!
Ειθε η ζωες ολων μας να ειναι απο εδω και περα καλυτερα απο εχθες και πανω απο ολα υγεια σε σας και σε οσους αγαπατε,
–καποια ξημερωμα Σεπτεμβριου πριν παω στην δουλεια και 2 εβδομαδες πριν απο την πρωτη μου εισαγωγη στο νοσοκομειο, η φυση ηθελε να ζωγραφισει μπροστα μου και εγω προσπαθησα να την αιχμαλωτισω σε ενα και μονο κλικ
Φίλε ούτε εγώ είχα πάρει χαμπάρι το θρεντ. Δουλειά, ζωή κλπ δε μου επέτρεψαν να πολυδιαβάζω τον τελευταίο καιρό αλλά έκατσα σήμερα και το διάβασα μονοκοπανιά. Μπράβο και για το γιόκα σου με το αριστείο, ελπίζω να το γιόρτασες έστω ετεροχρονισμένα με ένα μπεργκεράκι που σε τραβούσε!
Εύχομαι όλα να πάνε κατευχήν και με τη βιοψία και κυρίως όλη αυτή η περιπέτεια να σε κάνει να απολαύσεις τη ζωή περισσότερο απ’ όσο πριν!
Να σαι καλα αγαπητε φιλε, το burgerακι δινει και παιρνει αυτον τον καιρο, ε καπου αρχες Δεκεμβριου λεω να σοβαρευτω και το πολυ ξεσαλωμα τελος.
Μπορεί όλο αυτό να σε έχει αλλάξει σαν χαρακτήρα - κοσμοθεωρία κλπ, όμως αυτή η χαρακτηριστική σου badass πόζα παραμένει ίδια και απαράλλαχτη φίλε @Sofa_King , είναι φοβερό δηλαδή, ακόμη και με την κόρη σου που ανέβασες πριν λίγες μέρες, δεν… γλύκανες καθόλου!
βγηκε η βιοψια. η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και τοσο καλα τα νεα οσο θα ηθελα, το θετικο ειναι οτι απο οτι μου ειπε ο γιατρος που με παρακολουθει ειναι αντιμετωπισιμο.
αυριο λοιπον εχω να παω και παλι στο αττικον να παρω στα χερια μου την βιοψια, η οποια απο οτι μου ειπε ο γιατρος χαρακτηριστικε ο ογκος μου σαν νευροσαρκωμα. μου εχουν κλεισει ραντεβου με ογκολογο ο οποιος ειναι μελος σε ελληνικη ομαδα ιατρων για σαρκωματα και σπανιες μορφες ογκων. λογικα θα μου μιλησει για σχημα με ακτινοθεραπεια και ισως και χημειοθεραπεια (οτι λεει το πρωτοκολο δηλαδη).
ο αγωνας δεν χαθηκε ακομα, συνεχιζεται.
Μέσα από την καρδιά μου φίλε, να πάνε όλα καλά.
μπορει και οχι φιλε μου!
περιμενε να μιλησεις με τον ειδικο πρωτα!
πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!
μεσα απο την καρδια μου!
Σίγουρα όλα θα πάνε καλά! Το έπιασες νωρίς και θα το αντιμετωπίσεις. Καλή δύναμη εύχομαι!
Τι “δεν χαθηκε” ρε, ουτε να το λες. Εχεις κερδισει το πρωτο ματς, εχουμε ρεβανς στην εδρα μας και παιζουμε μπαλαρα. Ξεκολλα.
Ο,τι σου λενε οι συμφορουμιτες παραπανω. Παμε γερα, το 2025 θα σε βρει δυνατο.
Το έχεις, Χρήστο!
Ολα καλά θα πανε φίλε, ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία!
Διαγνώστηκε έγκαιρα, ξέρουν οι γιατροί πως θα το αντιμετωπίσουν, μη μασάς τίποτα!
Χρήστο, εύχομαι όλα να πάνε πολύ καλά. Θα μιλήσω λίγο εκ μέρους όλων, αλλά εμείς εδώ θα είμαστε, είτε χρειαστείς οτιδήποτε μπορούμε να προσφέρουμε, είτε θέλεις απλώς να μιλήσεις. Δύναμη και ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά . Θα τον σκίσεις τον όγκο.
Καλή δύναμη και πάλι. Όλα θα πάνε καλά!
Καλη χρονια απο μενα! Το ξερω οτι εχω ψιλοχαθει απο εδω αυτες τις μερες, ομως ειχα αδεια απο την δουλεια και ειπα να κανω λιγο αποχη απο το pc και το κινητο δεν ειναι και ο πιο ευκολος τροπος να surfαρεις στο forum.
Παραμονη Χριστουγεννων εκανα P.E.T. CT και τα αποτελεσματα βγηκαν καλα αφου απο οτι καταλαβαινω δεν εδειξαν κατι πολυ ανυσησυχιτικο. Σε γενικες γραμμες αυτο που νιωθω στην γλωσσα μου δειχνει οτι ειναι φλεγμονη και χρηζει παρακολουθηση και καποιος πολυποδας στο εντερο που πρεπει να κανω ενδοσκοπηση. την Παρασκευη θα δω παλι τον ογκολογο να δω τι θα μου πει.
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον ολους και παλι και για τα μνμτα που μου στειλατε. Κατι τετοια πραγματικα με κρατανε πολυ δυνατο. Υποκλινομαι, σας ευχαριστω απο καρδιας.
Μην υποκλινεσαι σε κανεναν. Καλη χρονια να εχεις/εχετε/εχουμε ολοι, με υγεια.
Καλη χρονια να χεις συνονοματε και ολα να πανε καλα!
να στε καλα παιδια, ευχαριστω πολυ!