Sofa_King @Αττικον

@Sofa_King το έπιασες σωστά το θέμα ζωής και σε χαίρομαι και σε θαυμάζω … Είναι δύσκολη διαδικασία

1 Like

Είναι κρίμα που πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να αλλάξουμε στάση ζωής αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε

2 Likes

Είμαι έτοιμη να κάνω παραγγελία καλλυντικών 180€… με έπεισες, θα την κάνω!

Summary

Έχω σοβαρά προβλήματα, όχι μαλακίες λέμε :stuck_out_tongue:

4 Likes

Μου φαινοταν βουνο ομως και το παλεψα με ψυχολογο για παραπανω απο 14 μηνες και παλι ημουν στο μηδεν. πλεον ολα τα βλεπω με αλλο ματι, και εκει που εγω ανυχησουσα για τους ολους και ολα, πλεον εγω ειμαι στα παλια μου υποδηματα και ολοι οι αλλοι ανηυχουν για μενα.
τι εννοω…με εχει πιασει μια καταταλωτικη μανια…δηλαδη πχ.
εκανα 4 παραγγελιες ικεα κοντα στα 2κ. μου εκαναν μαλακια στην 2 και 3 παραγγελια, και ζητησα με email απο την Κυριακη και τηλεφωνικα απο την Δευτερα την ακυρωσγ και των 2. συνολικα 850 ευρω παραγγελια μεταφορικα 77 ευρω. τους ειπα αφου δεν ειστε ικανοι να τα φερετε στη ωρα σας μου ειναι προτιμοτερο και πιο οικονομικο να τα παρω στην πλατη μου και να παω στο σπιτι με το μετρο με το οποιο κινουμε δωρεαν ή καλυτερα με 0,90 του ευρω την ημερα αφου εχω μηνιαια καρτα!
χαχαχαχααχαχαχα
και το αποτελσμα…χθες παιρνω μνμ οτι την 13/11 θα ειναι η παραδοση και τους παιρνω τηλεφωνο (2η μερα σερι) και τους λεω : Με κοροιδευται; εχω ζητησει ακυρωση απο χθες. και τι μου λεει. παιρνει 2-3 μερες να γινει η διαδικασια αυτη της ακυρωσης. ε, της λεω. ζειτε σε λαθος αιωνα εμεις εχουμε ανακαλυψει το σκαϊπ, βαϊπερ και τιμς και εχουμε ομαδικες και τα λυνουμε αμεσως αυτα. που να ξερετε με τα σηματα καπνου και τα περιστερια που ειστε…θα ερθει η ωρα και θα τα μαθετε…καγκελο η κοπελα…ΧΑχαχαχαχαΧΑΑ

Παμε στο σημερα που με παιρνει τηλεφωνο ο οδηγος και με ενημερωνει οτι ειναι εξω απο το σπιτι μου και θελει να κανει την παραδοση…του λεω πολυ κακως ειναι εκει και οτι εχω ενημερωσει εδω και μερες να ακυρωθει η παραγγελια. μου λεει καλως και μου το κλεινει.
ερχετε μνμ της μεταφορικης

εεεε δεν γλυτωσαν το τριτο call!!!

2 Likes

Διακοπη για την παραταση…

1 Like

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λάθος ρε… έπρεπε να την παραλάβεις και εν τω μεταξύ να τρέχει η ακύρωση και μετά να σου επιστρέψουν τα λεφτά ενώ εσύ προηγουμένως θα τα έχεις παραλάβει, και μετά τους λες ελάτε να τα πάρετε, μολών λαβέ και τέτοια.

παραλλληλα κατι που δεν τους εχω πει ειναι οτι εχω στειλει και εμαιλ στην τραπεζα μου

take a moment please and

και επειδη
image

mail νουμερο 4 που εκανα μετα το μνμ της μεταφορικης

Το καταλαβαινετε οτι δεν σας τιμα σαν επιχειρηση το να μην μου απαντήσετε στο αίτημα μου για ακυρωση.

Θα το σκεφτώ πολύ αν θα σας ξαναπροτιμήσω.

Καλή σας μέρα.

Χωρίς καμια εκτίμηση πλεον, ΝΤΡΟΠΗ δεν νομιζω να αξιζω ενας πελατης σας που σας εκανε 1500 € μεσα σε λιγες ημερολογιακες ημερες τετοια αντιμετωπιση.

Με τον Βεινογλου οσες φορες εχω κανονισει ποτε δεν ειχα τετοια αντιμετωπιση. εσεις δεν ειστε ικανοι ουτε σε ενα mail να απαντησετε, λες και ζουμε στο φαρ ουεστ και περιμενουμε να αναψουμε φωτια να επικοιωνησουμε με τον καπνο.

δεν ειχατε χρονο ουτε για να μου πειτε 6 λεξουλες “να πατε να πνιγειτε κυριε νομιζεις Sofa_King_What” αλλα το κανετε με τους τροπους.

και παλι σας ευχαριστω. καλα να παθω που τα πηρα απο πολυεθνικη.

3 Likes

και επειδη εδω ειναι ΕΛΛΑΝΤΑ και ολοι νομιζω οτι εχουν πιασει τον ρασοφορο απο το π@π@ρι

εστειλα μαιλ στην Ικεα σουηδια (καλα την μουρη κρεας θα τους κανω αλλα δεν πειραζει ας δουμε αν ιδρωνει το αυτι των)
hi there,

My name is Christos the So Fucking What, and i am a loyal IKEA customer and fan since 2004 here in Athens Greece. Most part of my home and my the rooms of my children had always IKEA furniture.
Maybe you could help me to find a solution as i try to contact them since Monday and i get no answer from them, dont know if they are on public holiday maybe or they dont have enough people to reply to Ikea fans.

Best regards, and give more nice Swedish furniture to the world.

και το τελευταιο μειλ μου

αι επειδη εχετε πολυ γελιο, ελαβα μνμ απο την μεταφορικη που συνεργάζετσται την DIAKINISIS οτι λογω δικης μου αδυναμιας δεν εγινε η παραδοση.:slight_smile:

Φανταζομαι για την κινηση που βγηκαν να παρουν ΑΕΡΑ η παραγγελια μου απο το eshop σας το χρεος των μεταφορικων θα το επωμιστεί η ΙΚΕΑ Ελλαδα.

Ο αξιοτιμος κυριος Κατηφορης γνωριζει το ποσο μπρουκληδες ειναι τα τζιμανια του; γιατι θυμαμαι τον κυριο Φουρλη δεν θα το ανεχοταν.

αντε και καλη σας μερα, λογικα τα mail μου πανε στα spam, καιρος να αλλαξω καταστημα που αγοραζω τα παντα για το σπιτι.

δεν ξερω τι λενε τα επιπλα τους παιδια, αλλα τα τουβλα που εχουν ειναι φοβερα! να τα προτιματε!
και δεν με πληρωσαν για την διαφημηση ! :slight_smile:

Μην αφηνετε Κ Α Ν Ε Ν Α Ν να περπαταει με βρωμικα ποδια πανω σας, ακομα και αυτοι ειναι η πιο αγαπημενη σας μπαντα.
ευχαριστω παιδακια, over and out.

1 Like

fixxxed

2 Likes

Χαχχαχαχα ΝΑΙ αυτο ηταν το κλου!!!

2 Likes

Εχουμε την αναγκή να μας καταλαβαίνουν γιατί θεωρουμε πως απο αυτούς περνά η ικανοποίηση των αναγκών μας. Οπότε αν παρεξήγησουν αυτά που λέμε νιώθουμε άσχημα! Γιατί δεν θα είμαστε ποια ασφαλείς, δεν θα έχουμε αγάπη, δεν θα έχουμε την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας… κτλ κτλ κτλ. Ολα αυτά ισχυαν! Οταν ήμασταν 7 κιλά! Ολες αυτές τις Χαζες πεποιθήσεις τις διατηρούμε όταν ειμαστε ποια, 180 κιλα με διαβήτη… για κάποιο ΠΟΥΣΤΗ λόγο!

Σοφα? Φαντάζεσαι να μπορείς να είσαι ΠΛΗΡΩΣ ασφαλής,μεσα στην αγάπη και ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ οτι θες στην ζωή σου χωρίς να σε καταλαβαίνει κανένας? Οχι απλώς να μην σε καταλαβαίνει αλλα να σε παρεξηγεί ΟΛΟΣ ο πλανήτης! ΝΑ σε απορριπτει όλος ο πλανήτης! Λες να γίνεται αυτή η τρέλα?

Επίσης δεν υπάρχει πιο ΙΕΡΟ πράγμα απο τον θυμό! Ο θυμός οριοθετεί τι επιτρέπουμε και τι όχι απο τους άλλους!

Μόνο εσύ ξέρεις απο που προέρχονται αυτά που λες και αυτά που κάνεις! Και αν προερχονται απο την καλοσύνη μεσα σου. Να πανε να γαμηθουν! Ας πιστεύουν ότι θέλουν! Η μάλλον ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν τους αρέσει ! Πλάκα θα έχει να τους βάλεις στην θέση τους! Τα βάζουν με Μεταλά? Θα υπάρχουν συνέπειες…

Η αναγνώριση του St. Anger άργησε αλλά έφτασε!

8 Likes

Μου αρέσει πολυ το St. Anger !! Btw.

1 Like

Να πω κάτι για την οικονομία της συζήτησης ; Τα οργισμενα εμαιλ, from experience, δεν πολυπονάνε. Τι πονάει ;

1. Ινστιτουτο καταναλωτη
  2. Αναφορά στη συμβαση / επικληση δικηγόρων
  3. δημόσιο κράξιμο σε twitter/fb με ευθεια αναφορα

Εκει ισως βρεις καποια ακρη.

1 Like

Χαχαχαχαχα…

Να ξέρεις, είμαι εγκρατής τύπος, δεν παρήγγειλα… έκανα μόνο μετατροπές στο καλάθι μου και από 180 έφτασα τα 240… Και θέλω άλλα 100 για άλλη παραγγελία και μιλάμε μόνο για κρέμες προσώπου, σώματος, απολεπιστικά, body mist, γιατί δεν βάφομαι. Από την άλλη, σκέφτομαι την (δικαιολογημένη) γκρίνια των γονιών μου :stuck_out_tongue:

Από το… πληκτρολόγιό μου το πήρες!

Εν τω μεταξύ, διαβάζοντας τα προηγούμενα είχα κολλήσει για πόση ώρα με τις παλιές διαφημίσεις… νοσταλγία :roll_eyes:

1 Like

Η μέρα μπορεί να ήταν βροχερή, εσύ όμως ήσουν…χείμαρρος φίλε @Sofa_King !

Είναι σπουδαίο να αντλείς κατι θετικό από μια δυσκολη δοκιμασία και μπράβο που το πέτυχες.

Τώρα για τον στενό ή ευρύτερο περίγυρο σου… σε όσους έχουν να επιδείξουν “πρότερο έντιμο βίο” εγώ θα έδινα μια περίοδο προσαρμογής στα νεα δεδομένα (τα οποια οπως περιγράφεις, συνιστουν μεγάλη αλλαγη σε σχεση με οτι ηξεραν), για τους υπόλοιπους… ποιος νοιάζεται έτσι και αλλιώς!

Ε έτσι πες ντε !!! Άντε τόσες μέρες λέω κι εγώ τι φάση

2 Likes