Sofa_King @Αττικον

Να σαι καλα φιλε μου! Μην ξεχναμε οτι στις γιορτες λεμε οτι ευχες κρατανε 40 ημερες οποτε ειναι more than welcome!

3 Likes

γεια σου φιλε @Ian_Metalhead , με το “δυνατο” σου πληκρολογιο, θαυμαζω παντα τα κειμενα σου, που ακομα και στις ευχες που μου δινεις εχουν εναν ιδαιτερο τονο!
Σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι παντα καλα!!!

3 Likes

Μπραβο συνονοματε κ συμμεταλε. Τελεια νεα. Να σε χαιρονται οι δικοι σου. Σιδερενιος φιλε!

3 Likes

Να σαι καλά φίλε για τις ευχές, σε ευχαριστώ πολύ!

3 Likes

Μπράβο “καναπέ”, να είσαι υγιής και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στου ιατρού τον καναπέ!!!

3 Likes

χαχαχαχα, να σαι καλα!! Σε ευχαριστω!!

1 Like

Σκέφτομαι τι άλλο/παραπάνω να γράψω , απ’ότι έχει ήδη ειπωθεί.

Θα πω, περαν του περαστικα και σιδερένιος, να αγαπας και να ζεις την υπολοιπή ζωή σου, ακόμα πιο πολύ. Με αγαπημένους ανθρώπους και χομπυ/συγκινήσεις/μουσικες. Κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι, ανεξαρτήτως περιπέτειών και το θυμόμαστε όταν κάποιος κοντινός υποφέρει.

Δωστε στον εαυτο σου και στους οικειους σου οσο πιο πολλες χαρουμενες στιγμες μπορείς !

Σιδερένιος σαν το πιο σκληρο μετσαλ ατσαλι

7 Likes

Ολικο reset, ηταν για μενα αυτο! αυτες τις μερες τις εχω απολαυσει τοσο πολυ με την οικογενεια, βολτα (αν και οι δυναμεις μου δεν ειναι αρκετες ακομα) και καποια πραγματα που ειχα να κανω στο νου απο καιρο να τα υλοποιω!
σε ευχαριστω πολυ, εγω θα ελεγα οτι σημαντικο παιδια ειναι να μιλατε για ολα αυτα που σας πειραζουν και να μην τα κρατατε μεσα σας. εγω ολα τα χρονια μου, απο τοτε που θυμαμαι το εαυτο που αντι να μιλαω τα επνιγα μεσα μου και μου κατεληξε εδω που κατεληξε. περιμενω και τις μεταπειτα εξετασεις να πω οριστικο τελος σε ολο αυτο.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ειναι πολυ σημαντικα.

23 Likes

παντα υγιής παλικαρι μου!
ολα καλα θα ειναι.

2 Likes

Να σαι καλα φιλε μου, σε ευχαριστω!

1 Like

Παιδια, τωρα καταλαβαινω τον Κωσταντινου στο " Ο τρελος τα εχει 400".
ειναι να μην δουν καποιον να εχει κεφι και καλη ψυχολογια και κοιτανε πως να τον γαμησουν.
ειμαι τριτη μερα στην δουλεια, και η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε καποια υπερενταση και πρεπει να δω την ψυχιατρο μου -ετσι κι αλλιως - εχω ραντεβου μαζι της την αλλη εβδομαδα και να της πω οτι το Trittico δεν με πιανει και μονο το Zanax με ηρεμει.
εφτασα στην φαση να μου απαγορευουν να μιλησω και στην δουλεια αλλα και στο σπιτι.
Και λεω ρε πουστη μου, 50 χρονια κοντα δεν μιλαγα και καταπινα και εβγαλα τον ογκο και τωρα που μιλαω, δεν με γουσταρει για αυτα που λεω κανενας και με προτρεπουν να κραταω το στομα μου βουλωεμενο.
ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ! ΟΧΙ!!
δεν το επιτρεπω! οποιος δεν γουσταρει να φυγει και εαν δεν εχει τα κοτσια θα το κανω εγω γιατι θα ερθουν τα καλυτερα.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ.
απο την στιγμη που βγηκα απο το νοσοκομειο ολα τα πραγματα, ολα τα παντα μου πανε πολυ καλα λες (δεν λεω ποτε μου πανε ολα δεξια, χαχαχαχα) αλλα λες και υπαρχει καποιος και στρωνει (Guns n’) roses στο διαβα μου και κανω ενα ¨καλο¨πχ δινω ενα καλο tip στο delivery boy, γιατιπροχθες που ηταν η πρωτη μερα στην δουλεια κερασα τους παντες εδω με σοκολατες και καφεδες) και για το καλωσορισες ελαβα απο το ενα τμηνα (εστω) ενα φανταστικο hoodie, με την φραση “UNSTOPPABLE”
που ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχω λαβει σε ρουχο ποτε, ειτε απο ποιοτητα, ειτε απο το στυλ (θα μπορουσα για μερεσ να φοραω hoodie) :slight_smile:
image

υτο που πρεπει να γινει κατανοητο, πλεον δεν υπαρχει τιποτα να μου γαμησει την ψυχολογια. Η περιπετεια που περασα με την υγεια μου τον Οκτωβρη, και νοσηλευτηκα για 27 ολοκληρες ημερες στο Αττικον νοσοκομειο απο τις οποιες οι 22 ηταν με αδυναμια ομιλιας, ανικατοτητα να φαω και να πιω νερο και ημουν με Levin με forced feeding ηταν ικανο να κανω ενα restart για την ζωη μου και καθε μερα νιωθω καλυτερα απο ΠΟΤΕ διωχνωντας απο πανω μου 50 χρονια (παρα κατι μηνες) μιζεριας απο πανω μου.

Οποιος δεν γουσταρει τον ξαναγεννημενο και καλυτερο εαυτο μου (τουλαχιστον τωρα πλεον ξυπναω απο χαρα και προσμονη για τις καλυτερες μερες που εχω την ευκαρια την ζησω και οχι απο το αγχος που απο το 2007 ειναι η καθημερινοτητα μου και ισως και αρκετων εδω μεσα) ας μου αδειασει την γωνια καλθτερα και απο το φατσοβιβλιο αλλα και γενικα. Σε οποιον αρεσουμε στους αλλου δεν θα μπορεσουμε ή καλυτερα οπως λεει και καραφλος της ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ "YOU’VE GOT ANOTHER THING COMING’ ! Stay heavy, and dont forget to ROCK N ROLL!

Judas Priest - You've Got Another Thing Comin' (Official Video)

Σας ευχαριστω και παλι ΟΛΟΥΣ εδω μεσα, πολλες φορες οι αγνωστοι εχουν να σου προσφερουν πολλα περισσοτερα απο τους λυκομορφους γνωστους. δεν ξερω εαν φταιει η αγωγη μου και πρεπει να την αλλαξω, εγω ομως στην ψυχιατρο μου θα πω "ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ, ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ΄ ελπιζω μην κουρασα, μια βροχερη Τεταρτη στο γραφειο.

36 Likes

θα πω και αλλα σε λιγο, διακοπη για διαφημισεις

4 Likes

Το ίδιο ψυγείο είχαμε :joy:

2 Likes

Βρήκες το αίτιο του όγκου βλέπω! Πολλοί λίγοι βλέπουν την συσχέτιση. Μπράβο! :clap: Οι γιατροί διόρθωσαν το συμπτωμα. Σειρά σου να αναλάβεις το αίτιο . Το έχεις χαλαρά!

2 Likes

τελικα το πιο σημαντικο δεν ηταν οτι μου εβγαλαν τον ογκο.
το πιο σημαντικο ηταν οτι μου εδωσαν να καταλαβω οτι τελικα ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

10 Likes

Το Xanax είναι εξαιρετικό φάρμακο και βοηθάει και στον ύπνο. Μην τα κρατάς μέσα σου. Και πάλι, σιδερένιος ρε Χρήστο!!

1 Like

το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να συμφνησω! :wink:

1 Like

Αντε ρε μαλακα κ μεχρι να διαβάσω τι εγραψες αγχωθηκα.οταν ειδα αδιάβαστο ποστ από εσενα.

Το μαλακα με αγαπη ε

We ve got the power
We are divine
We have the guts
To follow the sign

5 Likes

Και σήμερα σκεφτόμουν τι να κάνεις, θα ήθελα ένα follow up. Χαίρομαι που ακούω ότι δεν πας με τις κλωτσιές μόνο τον όγκο, αλλά και τους εγωισμούς των άλλων! Βγήκες.μεταλλενιος, όχι απλά σιδερένιος!

2 Likes

ειμαι ετοιμος να γ@μησω το πρεκι σε οποιον μου κανει μ@λ@κι@. και το λεω ευγενικα.
ηδη γαμαω την ΙΚΕΑ, που τους ακυρωσα 900 ευρω παραγγελια και προτιθεμαι να τους ακυρωσω αλλη μια με 600.

3 Likes