Καλή ανάρρωση να ευχηθώ και εγώ από καρδιάς. Είσαι γίγαντας!
Βάλτε στον άνθρωπο δύο καρδούλες να φτάσει την ηλικία του σε καρδούλες ρε παιδιά!
Να σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ.
Να σαι καλά για τις ευχές. Θυμάμαι ότι σου χρωστάω και μπύρα εσένα (,για το metabook) χαχαχα. Θα το κανονίσουμε.
Να σαι καλά, σίγουρα νιώθω πιο δυνατός μετά από αυτό.
Μακάρι σε κανέναν να μην χρειαστεί νοσοκομείο και να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί. Να σαι πάντα καλά.
Να σαι καλά Παντελή για τα καλά σου λόγια και όλη την υποστήριξη από την αρχή!
Δεν είμαι τίποτα άλλο από ένας καλός μαχητής, που είχα την τύχη να έχω μια πολύ καλή ομαδα από επιστήμονες δίπλα μου. Σε ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια.
Δεν θυμαμαι καν τι ηταν αυτο, αλλα προτιμω να σε κερασω εγω επειδη βγηκες υγιης και πιο δυνατος απο το νοσοκομειο.
Του είπες το μεταμπουκ και βρήκε ένα βιβλίο που έψαχνε καιρό #τιμκανσελφοινικελαιο
Το ανάποδο…ανακάλυψε το μεταμπουκ από ποστ μου και τον έβαλα σε έξοδα για βιβλίο που έψαχνε καιρό…
1ο Καπη,να πάμε για χάπια για το Αλτσχάιμερ λέω εγώ…
Εντάξει, συγχώρεσε!
Σιδερένιος !!! Με το καλό και το burger !!! Και θερμά συγχαρητήρια για την πρόοδο του παιδιού !!!
Θα έρθει και η σειρά του burger. Έφαγα μπιφτέκι μαλακό σήμερα αλλά δυσκολεύτηκα, εχω δρόμο. Σε ευχαριστώ για τις ευχές!
Τα θυμηθηκα ολα τωρα! 99% ειχα αγορασει το Χωρις Παρωπιδες του κυρΗλια του Μπαζινα. Βρηκα τη συνομιλια, αλλα ειδα οτι σου χρωσταω εγω κερασμα. Αρα πρεπει να διπλασιασω (και να καταπολεμησω το Αλτσχαιμερ, μεχρι να ξυπνησω το πρωι θα τα εχω ξεχασει ολα παλι)
Αυτη η μαχη δεν σταματαει ποτε(ς)
χεβιμεταλένιος παιχταρά!
Cheers mate!
Ποτέ δεν είναι αργά για ευχές…
Χαλκέντερος, ορειχάλκινος, χρυσελεφάντινος και μασίφ ρε γίγαντα.
Και δεν τα λέω αυτά για κέρασμα και αηδίες σαν τους άλλους εδώ μέσα, ε;;
Πολύ ευχάριστα τα νέα που μάς μετέφερε ο αγαπητός φίλος @Sofa_King αναφορικά με την αισια έκβαση της υπόθεσης που τον ταλαιπώρησε και οι ευχές ολων μας για ταχεία αναρρωση τον συνοδεύουν!
Θα ήθελα όμως, στο περιθώριο αυτής καθαυτής της αφορμής, να σταθώ στο πόσο η μικρή αλλά οχι αμελητέα κοινότητα του φορουμ έσπευσε να τον στηρίξει ηθικά με μηνύματα - και είμαι σίγουρος πως αν ηταν απαραίτητο θα το εκανε και στην πραξη.
Αυτά να βλέπουν οσοι ισχυρίζονται ότι οι σημερινοι νέοι αναλισκουν τον χρονο τους μπροστα από μια οθόνη, στερουμενοι ουσίας!
(Όπως καταλάβατε όλος ο πρόλογος έγινε για να χαρακτηρισω ως νέους τον εαυτό μου, τον sofa, και τους λοιπούς γνωστούς και μη εξαιρετεους της ομηγυρης!)
Πριν διαβασω τις δυο τελευταιες γραμμες, εσπευσα να κανω quote το “νέοι”. Ολα καλα.