to chatgtp ειναι ενα google search, αλλά 10.000 φορες καλυτερο. το χρησιμοποιω, καθημερινα
Μάλλον κακώς ή έστω με πολλή προσοχή, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το πράγμα πέρα από εγκυκλοπαιδικά, αλλά πρώτον, δεν κάνει αναζήτηση αλλά πρόβλεψη (έστω την κάνει πολύ καλά) και δεύτερον, φαντάζομαι θα έχεις διαπιστώσει ότι με πιο κοντινά συμβάντα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές.
Αυτό (αν) συμβαίνει είναι γιατί το training του μοντέλου είναι (σίγουρα) απίστευτα χρονοβόρο και κοστοβόρο. Μπορεί να κάνουν αδιανόητες τεχνικές retraining που να μην καταλαβαίνω καν και να κερδίζουν χρόνο και κόστος, αλλά η απλοϊκή λογική λέει πως δεν το κάνουν γιατί δεν έχουν και ιδιαίτερο λόγο. Αν τους πληρώσει κάποιος για να το κάνουν (πχ το bloomberg για market data) τότε ναι, αλλά πιστεύω πως για το 90%++ των premium users κιόλας, μάλλον είναι αχρείαστη η πιο σύγχρονη πληροφορία.
Επίσης, σίγουρα είναι πια πολύ πιο δύσκολο να βρουν δεδομένα από το internet, θυμάμαι είχα διαβάσει πως ένα μεγάλο μέρος της βάσης δεδομένων που χρησιμοποίησαν ήταν τα social media που ξανά εικάζω το βοηθάει απίστευτα πολύ γιατί έχεις ασταμάτητο interaction μεταξύ χρηστών άρα και καλύτερο dataset για training. Εκεί πχ σίγουρα το twitter έχει κλείσει την ανοιχτή πρόσβαση που παρείχε σε developers, ενώ αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχα διαβάσει και για το reddit.
Με δυο λόγια, δεν είναι μηχανή αναζήτησης άρα πρόσεχε τα αποτελέσματα αν σε γενικές γραμμές δε σε ενδιαφέρει το τώρα (οι τελευταίοι δύο μήνες ξερωγω)
Χρόνια πολλά να ευχηθούμε σήμερα στις Δήμητρες και τους Δημήτρηδες για την ονομαστική γιορτή τους, όπως και στην επίσης εορτάζουσα, αγαπημένη Θεσσαλονίκη!
Ένα τέτοιο κόκκινο δεν είχε και ο Νίκος (κατά κόσμον Αλέκος Συσσοβίτης) στο “Είσαι το ταίρι μου”;
Summary
Και έμενε και Μελβούρνη.
εδιτ
Summary
Ντρέπομαι που το λέω, μόλις είδα αυτό το ποστ, σκρόλαρα να δω ποιοι 50 έκαναν like στον Χρήστο. Ντρέπομαι όχι επειδή είναι κάτι που δεν κάνω, αλλά επειδή κάτω από τέτοια μηνύματα μικρή σημασία έχουν τα λαικς και οι καρδούλες. Πάντως, έχει κάμποση κίνηση το φόρουμ και νομίζω ότι σε σχέση με 10 χρόνια πριν που είχε κάνει μια μεγάλη καμπή, τώρα τελευταία έχει πάρει τα πάνω του (απόδειξη η επιστροφή χρηστών-“δεινοσαύρων ”).
Τελικά παρήγγειλα τα φθηνά Brainwavz Audio και σήμερα τα παρέλαβα. Εύκολη αντικατάσταση και τα ακουστικά είναι πάλι σαν καινούρια. Ευχαριστώ!
Εξομολόγηση.
Δεν έχω ακούσει ποτέ το Lulu !
Πολύ πριν βγει, με την ανακοίνωση της συνεργασίας, αποφάσησα πως δεν με ενδιαφέρει !
Και αυτό ήταν ! Τώρα μόλις το βλέπω μπροστά μου δεν έχω την παραμικρή περιέργια να το ακούσω!
Ισως αν έβγαινε και όλοι λέγαν πόσο γαμάει να το προσπαθούσα, ισως.
Αλλα δεν εγινε έτσι to say the least .
Αν εισαι λιγο de-lulu και δεν σε νοιαζουν τα 87 λεπτα χαμενα απο τη ζωη σου ακουσε το
Ακούστε μπλαντ ινκαντέησο που είναι προχώ
Ακριβως το ιδιο, εκτος απο τα memes με το τραπεζι δεν πρεπει να εχω ακουσει νοτα. Κακως φυσικα αλλα δεν μου δημιουργηθηκε ποτε η ορεξη να το βαλω.
ρε αληθεια, να ζητησω κατι - μπορει καποιος να εξηγησει αυτο το αστειο, γιατι το βλεπω, αλλα δεν εχω καταλαβει τι παιζει ;
Ειναι τοσο καλος ο τελευταιος δισκος τους που κατανταει αστειο
Για ακροατες με περιεργα γουστα θα βγαλουν και ενα Absolulu Elsewhere
Εντελώς αλλού ο δίσκος πάντως.
Δεν είναι και κάνα φοβερό αστείο εδώ που τα λέμε, ξεκίνησε στο νήμα των θήατερ από μια μάλλον άκυρη αναφορά στους BLOOD INCANTATION.