Σουπερ νεα, σιδερενιος (#διπλης) και να χαιρεσαι τον γιο σου και την οικογενεια σου.
Σιδερένιος! Θα σε κάνει πιο δυνατό όλη αυτή η εμπειρία, σίγουρα.
Μπράβο ρε γιγαντα ! Ποτέ ξανα σε νοσοκομείο! Σιδερένιος ή μαλλον μεταλλικός!
Πολυ χαρηκα με τα νεα σου γιγαντα Χρησταρα. Ευχομαι να εισαι σιδερενιος και ολη αυτη η περιπετεια να ειναι συντομα μια απλη αναμνηση. Και συγχαρητηρια για τον γιο σου !
Καλή ανάρρωση να ευχηθώ και εγώ από καρδιάς. Είσαι γίγαντας!
Βάλτε στον άνθρωπο δύο καρδούλες να φτάσει την ηλικία του σε καρδούλες ρε παιδιά!
Να σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ.
Να σαι καλά για τις ευχές. Θυμάμαι ότι σου χρωστάω και μπύρα εσένα (,για το metabook) χαχαχα. Θα το κανονίσουμε.
Να σαι καλά, σίγουρα νιώθω πιο δυνατός μετά από αυτό.
Μακάρι σε κανέναν να μην χρειαστεί νοσοκομείο και να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί. Να σαι πάντα καλά.
Να σαι καλά Παντελή για τα καλά σου λόγια και όλη την υποστήριξη από την αρχή!
Δεν είμαι τίποτα άλλο από ένας καλός μαχητής, που είχα την τύχη να έχω μια πολύ καλή ομαδα από επιστήμονες δίπλα μου. Σε ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια.
Δεν θυμαμαι καν τι ηταν αυτο, αλλα προτιμω να σε κερασω εγω επειδη βγηκες υγιης και πιο δυνατος απο το νοσοκομειο.
Του είπες το μεταμπουκ και βρήκε ένα βιβλίο που έψαχνε καιρό #τιμκανσελφοινικελαιο
Το ανάποδο…ανακάλυψε το μεταμπουκ από ποστ μου και τον έβαλα σε έξοδα για βιβλίο που έψαχνε καιρό…
1ο Καπη,να πάμε για χάπια για το Αλτσχάιμερ λέω εγώ…
Εντάξει, συγχώρεσε!
Σιδερένιος !!! Με το καλό και το burger !!! Και θερμά συγχαρητήρια για την πρόοδο του παιδιού !!!
Θα έρθει και η σειρά του burger. Έφαγα μπιφτέκι μαλακό σήμερα αλλά δυσκολεύτηκα, εχω δρόμο. Σε ευχαριστώ για τις ευχές!
Τα θυμηθηκα ολα τωρα! 99% ειχα αγορασει το Χωρις Παρωπιδες του κυρΗλια του Μπαζινα. Βρηκα τη συνομιλια, αλλα ειδα οτι σου χρωσταω εγω κερασμα. Αρα πρεπει να διπλασιασω (και να καταπολεμησω το Αλτσχαιμερ, μεχρι να ξυπνησω το πρωι θα τα εχω ξεχασει ολα παλι)
Αυτη η μαχη δεν σταματαει ποτε(ς)
χεβιμεταλένιος παιχταρά!