Με το καλο να βγεις!!
Καλη δυναμη!!
Περαστικά και ταχεία ανάρρωση !!! Γρήγορα σπίτι δυνατός !!!
Φιλε Sofa τι κανεις;
Πως εισαι;
Ελπιζω να ειναι ολα καλα.
Περιμενουμε νεα σου
Καλα εκανες και εγραψες, ειχα σκεφτει πριν το Πασχα να γραψω αλλα σκεφτηκα “γιορτινες μερες, ασε τωρα”… Περιμενω νεα.
@sotos72 & @jonkyr
Καλησπερα παιδια! σας ευχαριστω πρωτα απο ολα για το ενδιαφερον!
εχω βγει απο το νοσοκομειο απο τις 17 Απριλιου, και προσπαθω να αναρρωσω. εχω γυρισει και στην εργασια μου, ομως καποιες μερες δουλευω τηλεργασια λογω κοπωσης που αισθανομαι το πρωι.
με την εγχειρηση, εχει επηρεαστει κατα ενα βαθμο η ομιλια μου, ακουγομαι δηλαδη λιγο περιεργα.
εκανα την Παρασκευη που μας περασε PET CT και σημερα εκανα MRI τραχηλου και περιμενω και τα αποτελεσματα ττης βιοψιας για να συμπληρωσω τον φακελο μου για να ξεκινησω ακτινοθεραπειες.
το mood μου δεν ειναι και τοσο καλο η αληθεια ειναι, δυσκολευτηκα (και δυσκολευομαι ακομα η αληθεια ειναι) να επανελθω στις καθημερινες μου συνηθειες καθοτι και η σκεψη μου και το αγχος μου ειναι οτι η ταση του ογκου- σαρκωματος- ειναι να ξαναβγει. τουλαχιστον ευχομαι να μην κανει καμια μετασταση, και αυτην την φορα να προλαβουμε εγκαιαρα να ξεκινησουμε τις ακτινοθεραπειες και να το περιορισουμε και να αποκλειστει νεα υποτροπη,
-κατα τα αλλα απολαμβανω τις νεες κυκλοφοριες : Pagan Altar, Venator, Havukruunu, Ereb Altor, Grima, VigilHunter, Messa, Stygian Path, DragonSkull κ…
Χαιρομαι που διαβαζω οτι εχεις βγει. Γιατρος δεν ειμαι, ουτε καν ξερω την κατασταση σου και γνωριζω οτι η παρακατω προτροπη ειναι ευκολο να τη λες-δυσκολο να την κανεις πραξη, αλλα:
Προσπαθησε να βγαλεις απο το μυαλο σου οτι κατι θα ξαναβγει - αφησε τους γιατρους να κανουν τη δουλεια τους, ως τωρα τους εμπιστευθηκες και φανταζομαι ετσι συνεχιζεις να κανεις.
Κατα τ’ αλλα, ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο απλως θα συζηταμε ανουσιες παπαριες εδω Messa (sic).
Οσο ζω, ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα, απλα μου φανηκε πολυ δυσκολο το δευτερο χειρουργειο - ιδιαιτερα ψυχολογικα το μετα.
στα λογια ειναι ευκολο το ξερω, αλλα προσπαθησε να αποφυγεις το αγχος.
προσπαθησε να συνεχιζεις την καθημερινότητα σου ,αφηνοντας το πισω σου.
και θα μεινει πισω σου,να εισαι σιγουρος.
καλη και ομορφη συνεχεια στην ζωη σου.
ολα θα ειναι καλα και ομορφα ξανα.
Δεν έχω πολλα να προσφέρω με οτι και να γραψω. Απλα να εχεις δύναμη κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BLACK SWORD THUNDER ATTACK???
Πρέπει να πάω να πάρω το pre order μου να το ακούσω όπως πρέπει! μαζί με το Tower ε;
Εγω παρήγγειλα μπλουζακι (εχουμε κ τα φετιχ μας)
Εννοεις ΤΟ Towers;;; ΤΟ ΕΝΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΌ;;
Εννοεί το φετινό TOWER
https://www.metal-archives.com/albums/Tower/Let_There_Be_Dark/1314917
Όλο αδιάβαστος μου είσαι!
Ωχ συγγνωμη. Επειδη το towers of gold το ακουω καθε μερα νομιζω οτι είναι καινούργιο
Νιωθω ασχετος στην τοποθεσία καναπε.
You’re about to listen to this masterpiece for the first time yourself, you lucky bastard!
Αυτό (ούζο 12)
Και μην ξεχνάμε και αυτό…
Καλή δύναμη Σοφάκινγκ! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να μην εμφανιστεί ποτέ τίποτα ξανά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο το Ροκιν εμφανώς σε έχει στην καρδιά του κι ας μην σε ξέρει από κοντά.
Μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως? Έστω και οικονομικά? Θα ήθελα πολύ να μας πεις αν τίθεται τέτοιο θέμα. Είμαστε κοινότητα εδώ μέσα.
Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ευτυχώς από την δουλειά μου έχω ιδιωτική ασφάλιση και καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων μου που ειλικρινά τον τελευταίο καιρό είναι πολλά. Εάν χρειαστεί κάτι θα σας πω.
Λοιπον, πηρα τα αποτελεσματα PET CT και MRI τραχηλου. Δειχνει λοιπον οτι, παρολο που δεν υπαρχει η εστια απο την προηγουμενη φορα, παραμενουν στοιχεια εμπλουτισμου στην γλωσσα.
οπως επισης υπαρχουν ωοειδης σχηματισμοι κοντα στον θυρωειδη, λεμφαφενικες διογκωσεις λεει το MRI, δευτεροπαθεις εντοπισεις λεει το PET.
Σημερα ειχαν συμβουλιο οι χειρουργοι με τους ογκολογους και με ειναι να ξεκινησω χημειοθεραπεια και να δουμε ποτε θα με ξενινησουν και ακτινοθεραπεια.
μου φαινεται ετσι οπως καταλαβαινω εγω δηλαδη, και τωρα οπως εγινε η κατασταση κανουν οτι εχουν για να το καταπολεμησουν.
Καλή δύναμη φίλε μου
Δύναμη! Είναι πολύ σημαντικό ότι είσαι νέος και οι γιατροί κάνουν το καλύτερο