Sofa_King @Αττικον

νομιζω οτι πλεον θα κανουν οτι εχουν και δεν εχουν.
ειναι πολυ δυσκολο σε αυτην την φαση να ειμαι ψυχολογικα καλα, το παλευω ομως.

23 Likes

Το καταλαβαίνω, προσπάθησε να σκέφτεσαι-όσο μπορείς-θετικά. Είμαστε όλοι εδώ

6 Likes

Φίλε, το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι το πως “πρέπει” να είσαι. Να είσαι όπως γουσταρεις και σου βγαίνει, θετικός, θυμωμένος, όπως σου βγαίνει. Εγω σου εύχομαι να έχεις πάντα την δύναμη να πολεμάς. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά.

14 Likes

Δύναμη και πίστη όσο μπορείς.

6 Likes

Βάστα γερά μεγάλε! Και για να επεκτείνω τη σκέψη του @Aldebaran, δε χρειάζεται να το περνάς όλο αυτό μόνος σου με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Απευθύνσου για βοήθεια και στήριξη σε κάποιον φίλο ή επαγγελματία ψυχικής υγείας.

12 Likes

Αδερφέ, το πιο φυσιολογικό είναι να το παλεύεις. Και ας έχεις και τις μέρες σου, που θα σε ρίξει. Σπρώξε κι εσύ μαζί με τους γιατρούς, γιατί θα σε χρειαστούν στο έργο τους. Μπορεί προσωπικά να μη γνωριζόμαστε, αλλά στη σκέψη μας είσαι ο Χρήστος, ο ένας από εμάς εδώ μέσα, που έχει τον αγώνα του. Βάστα.

12 Likes

παιδια σας ευχαριστω ολους σας, για τα λογια στηριξης και τις θετικες σας σκεψεις.
παιρνω τα αντικαταθλιπτικα μου αυτον τον καιρο κανονικα, δεν εχω βρει το κουραγιο να παω στο γυμναστηριο - που ειναι μια ασχολια που με ευχαριστει-.
αυριο το πρωι ειναι να δω τον ογκολογο να μου πει τι γινεται στη συνεχεια, την Τριτη εχω το ραντεβου με τους ακτινολογους και συμπληρωνω φακελο. Θελω να πιστευω οτι θα πανε πιο γρηγορα τα πραγματα και να μην καθυστερω αλλο.

29 Likes

Χρήστο, παίρνε τη σάκα σου και πήγαινε στο γυμναστήριο, ακόμη κι αν δεν κάνεις πολλά. Έστω ένα να κάνεις. Και ας έχεις και καμιά μέρα, να λες “σήμερα, δε θα πάω”. Αλλά να πηγαίνεις, έστω και για βόλτα.

12 Likes

σημερα θα το κανω το εχω αναγκη.

20 Likes

Είμαστε μαζί σου, με όποιον τρόπο μπορούμε να είμαστε. Πρέπει, όμως, να σταθείς δυνατός επειδή όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εσένα. Περιμένουμε ευχάριστα νέα σύντομα από εσένα.

10 Likes

Καλή τύχη, Χρήστο, και ελπίζω και γω να είναι περαστικά! Να λες όσα σκέφτεσαι/αισθάνεσαι/θέλεις, και ας μην “φαίνεσαι” πάντα ο δυνατός κι ο ψύχραιμος. Καλό κουράγιο! Ό,τι νέο έχεις, όπως λένε κι από πάνω, να μας ενημερώνεις, να χαρούμε με τη χαρά σου.

12 Likes

Χρήστο, να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι όπως γουστάρεις ή σου βγαίνει.
Να μας μιλάς εάν το θέλεις, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σε ακούμε και να σε στηρίζουμε όπως μπορούμε.

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο, όση καλή θέληση και να υπάρχει, κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει τις δυσκολίες και τα συναισθήματα που περικλείει μια τέτοια κατάσταση, όμως νομίζω ότι είμαστε πλέον κάτι σαν οικογένεια και έτοιμοι -ανά πάσα στιγμή- να συνδράμουμε ένα μέλος της οικογένειάς μας.
Με πολλή αγάπη. :heart:

13 Likes

πιστη και δυναμη αδερφε!
ολα θα πανε καλα!

8 Likes

Φίλε να πάνε όλα καλά!

Όπως και να νοιωθεις ξέρεις ότι έχεις μια διαδικτυακή κοινότητα αγνώστων (λίγο-πολύ) που μπορείς να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Δε χρειάζεται να νοιωθεις «καλά», «δυνατός» ή ότι άλλο. Νοιώσει όπως σου βγαίνει και αν θες να το μοιραστείς, εδώ είμαστε να το κάνεις. :slightly_smiling_face:

Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, είτε ακόμα και πράγματα ρουτίνας για να φεύγει λίγο η σκέψη σου από εξετάσεις, γιατρούς και επόμενα βήματα.

Δε γράφω τακτικά αλλά έχω τη σκέψη μου σε αυτό το τοπικ κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ.

13 Likes

πηγα γυμναστηριο :slight_smile: μου ειχε λειψει παρα πολυ.

γενικα ειμαι ενας ανθρωπος που δεν ανοιγομαι πολυ με τα προσωπικα μου, ομως το ειχα αναγκη να ανοιξω αυτο το τοπικ, την ωρα που ημουν στο νοσοκομειο και δεν ηξερα τι με περιμενει και ποια θα ηταν η πορεια της καταστασης. ειλικρινα δεν πιστευα και σας ευχαριστω πολυ που καποιοι ανθρωποι που δεν τους εχω γνωρισει ποτε- καλα μπορει να εχουμε κατσει διπλα διπλα σε κανα live- σε ενα μουσικο φορουμ νοιαστηκαν τοσο πολυ για μενα. και με προσωπικα μυνηματα και επισκεψη στο νοσοκομειο μα πανω απο ολα η στηριξη και η θετικη ενεργεια απο ολους ηταν πολυ σημαντικη.

αυτον τον καιρο προσπαθω να κανω πραγματα που με ευχαριστουν, οπως να πηγαινω στο εξωχικο και να ασχολουμε με τον κηπο, δεν εχω καταφερει να παω στην θαλασσα για μια βουτια - αλλα θα το κανω συντομα- , ακουω πολυ μουσικη, διαβαζω κανα βιβλιο, βλεπω σειρες ή ταινιες που με ευχαριστουν, και προσπαθω να περναω ποιοτικο χρονο με τα παιδια μου.

θα σας πω αυριο τι θα μου πει και ο ογκολογος.

36 Likes

Θα το ξεπεράσεις και αυτό.-

Κι αν βρεθεί κι άλλη μαλακια μπροστά σου, θα την ξεπεράσεις και αυτή.

Μέχρι που να μην υπάρχουν πλέον άλλες μαλακιες να σου πρήζουν τ’ αρχιδια.

Κουράγιο. Και υπομονή. Και αργά η γρήγορα, θα επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου, εκεί όπου 2 fillers σε δίσκο 9 κομματιών είναι big fucking deal :wink:

10 Likes

Χρήστο, εδώ να ξέρεις ότι είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που σε σκεφτόμαστε, ασχέτως αν σε γνωρίζουμε προσωπικά ή όχι. Όποτε θελήσεις να μοιραστείς το οτιδήποτε ή όποτε νιώσεις ότι θέλεις να γράψεις κάτι ή ότι χρειάζεσαι το οτιδήποτε, εμείς εδώ θα είμαστε :slightly_smiling_face:.

Από αυτά που μας περιγράφεις για την υγεία σου, είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανησυχίες που νιώθεις. Ο καθένας μας από εδώ πέρα θα ένιωθε παρομοίως πάνω-κάτω (ή και μπορεί να έχει νιώσει, όλοι έχουμε τις ιστορίες μας) και αυτό είναι απολύτως ανθρώπινο. Άκου τους γιατρούς σου και ακολούθησε τις συμβουλές τους, κάνε εσύ όλα αυτά που θέλεις στον προσωπικό σου χρόνο για να αισθάνεσαι καλά και στο τέλος να δεις που θα πάνε όλα καλά. Έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια, τις ευχές μας για καλή και γρήγορη ανάρρωση, αλλά όπως είπαμε, και ό,τι άλλο θελήσεις και ζητήσεις.

18 Likes

νιώθω πολύ λίγος για να πω το οτιδήποτε πέραν του όπως λεει και ο παντελής , οι σκέψεις μας είναι μαζί σου :pray:

9 Likes

Λοιπον με λιγα λογια.
6 μηνες περιπου χημειοθεραπεια (10 κυκλοι ανα 3 εβδομαδες) ξεκιναω 19/5 Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (τεμετερον)

θα ειναι αρκετα τοξικη για τον οργανισμο μου, ειμαι εδω παντως να το αντιμετωπισω.

θα δουμε αν καποια στιγμη θα χρειαστω να κανω και ακτινοθεραπεια, προεχει να κανω χημειοθεραπεια για να με “βοηθησει”.

43 Likes

Άντε ρε συ όλα καλά να πάνε

6 Likes