Sofa_King @Αττικον

Βήμα βήμα…κ ευχόμαστε σίγουρα όλοι εδώ το κάθε βήμα που γίνεται με κατεύθυνση προς την βελτίωση, να είναι κ μια νίκη. Θετική σκέψη και μοίρασμα όταν οι σκέψεις δεν είναι κ τόσο θετικές. Όλα να πάνε καλύτερα κι από αυτό που όλοι ελπίζουμε!

6 Likes

Ρε πατρίδα…θα του πετάξεις τα μάτια έξω!!

5 Likes

Πατριδα κατα το ημισυ :slight_smile:

4 Likes

Κι εγώ :slight_smile:

Το άλλο ήμισυ είναι καταυλακιώτικο (Κορινθία)…πες μου ότι είσαι κι εσύ, χαχαχα.

3 Likes

οχι οχι, το αλλο μισο ειναι απο την Κωσταντινουπολη.

7 Likes

Ωραίοοοος :muscle:

2 Likes

Καλό κουράγιο και δύναμη αδελφέ. Θα βγεις δυνατότερος από όλο αυτό

4 Likes

Μαζί είμαστε. 1/4 βεβαια εγώ απ τον παππού.

Αδερφε η ψυχολογία ειναι το καλύτερο που μπορείς να δουλέψεις σε αυτες τις καταστάσεις τα αλλα ειναι στα χερια των γιατρών. Ξερω πως ειναι μη ανθρώπινο να μη σε αγγιξει αυτο αλλα δεν πρέπει να σε παρει απο κάτω. Καλη τύχη και καλη δύναμη απο καρδίας.

8 Likes

Εκανα επιτελους την πρωτη χημειοθεραπεια.
Νομιζω πηγε καλυτερα απο οτι περιμενα, τουλαχιστον για τις πρωτη μερα.
ειμαι και αρκετα καλυτερα ψυχολογικα, για νιωθω οτι επιτελους μπαινω σε μια σειρα να το αντιμετωπισω ολα αυτο που συμβαινει.

48 Likes

Ωραίος! Με το καλό να τελειώσει όλο αυτό και να το θυμάσαι ως μία ακόμα περιπέτεια

9 Likes

Μπράβο ρε γίγαντα. Πολύ χαιρόμαστε εδώ που έχεις αυτή την ψυχολογία. Όλα θα πάνε καλά!!

13 Likes

Stay strong αδερφέ!
Προχωράμε!!

6 Likes

Προχωραμε, μπραβο.

5 Likes

Αντε με δυναμη ρε!!!

6 Likes

Σόφα Κινγκ θα σου έλεγα (πάλι) καλή δύναμη αλλά είναι φανερό ότι την έχεις! Και μπράβο

Σου εύχομαι να έχεις μόνο καλά νέα από δω και στο εξής αδερφέ

8 Likes

Πολλά πολλά μπράβο !!! Καλή συνέχεια με δύναμη !!!

6 Likes

Είσαι γίγαντας Σοφα!
Είσαι ήδη πολύ δυνατός!
Είσαι οι 99 στους 100 λόγους που επισκέπτομαι το φόρουμ, μόνο για να δω νέα σου!

9 Likes

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους , τα λογια σας και οι σκεψεις σας με κανουν ακομα πιο δυνατο.

33 Likes

Καλη συνεχεια και καλη δυναμη ολοψυχα!!
Οι επομενες οσο θα περναει ο καιρος θα ειναι πιο δυσκολες(χημ/πιες),αλλά παντα να θυμασαι οτι αυτο θα ειναι παροδικο.Εννοω τις παρενεργειες ετσι;
Οποτε θα νιωθεις πεσμενος μη διστασεις να μιλας και με την οικογενεια σου,οσο και εδω μεσα.
Και μια μλκ να πεις να σου πουμε κλπ,(με την καλη εννοια),ειναι κατι και αυτο για να ξεφευγεις ,να παιρνεις τα πανω σου
Καλη αρχη stay HEAVY!!!@

8 Likes

μονο για να δω νεα σου κανω συνδεση φιλε μου.
ολα θα πανε καλα!
προσευχες απο μενα!

8 Likes