Sofa_King @Αττικον

Αδερφέ για αυτές τις επιπτώσεις από αυτή τη μάχη που δίνεις το μόνο που μπορείς είναι να κάνεις υπομονή. Αυτό που προέχει είναι η υγεία σου και να νικήσεις τον καρκίνο. Αυτό να σκέφτεσαι, είναι η γνώμη μου.

14 Likes

Χρήστο, όσο είσαι στο σπίτι, ειδικά τις απογευματινές ώρες, προσπάθησε να κάθεσαι στο μπαλκόνι ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού που σε ηρεμεί και διάβαζε κάτι λογοτεχνικό. Το διάβασμα, πολλές φορές ξεκουράζει τόσο τον εγκέφαλο, όσο και τον εαυτό μας γενικότερα. Οπότε, βάλε το λίγο σε πρόγραμμα. Μπορεί να σε καταβάλει η κούραση και όπως είπε και η γιατρός είναι το φυσιολογικό, αλλά να πηγαίνεις με την πνεύση της παρούσας φάσης. “Με κουράζει όλο αυτό; Ωραία, με κουράζει. Αυτό έχω”. Και κάνε λίγα λίγα πράγματα. Ούτως ή άλλως, ακόμα και το σώμα σου ζητάει το λίγο επί του παρόντος.

Και κάτι, επιπλέον, σημαντικό. Αν σε κάποια συναυλία αισθανθείς ότι δε σε κρατάνε οι δυνάμεις σου και το σηκώνεις, ζήτα να σε βοηθήσουν και φύγε από εκεί. Μην εξαντλείς τον εαυτό σου και μη σκεφτείς κάτι άλλο.

14 Likes

Να 'μαι κι εγω, για δυο λογακια. Ο,τι λεει η γιατρος, αν ειναι φυσιολογικο δεν εχεις κατι να σε ανησυχει για αυτο. Οπως λενε τα παιδια απο πανου, αστο να τσουλησει. Δεν μπορω να σου πω αν θα κανεις το ταξιδι που εχεις προγραμματισει, αλλα κι αν δεν γινει, εχει σημασια οτι θα μπορεις να το κανεις αργοτερα. Χαλαρωσε, αποδεξου οτι ετσι ειναι τα πραγματα τωρα, διοτι σημασια εχει να νικησεις. Και επειδη εχεις δειξει με τον τροπο σου εδω ποση δυναμη εχεις για να το κανεις, focus στον στοχο. Προχωρα αρχοντα, ειμαστε εδω για ο,τι θελεις.

10 Likes

Με τέτοια μπλούζα τον έχεις γαμήσει τον εχθρό! Τα λέμε στον Βασιλιά!

8 Likes

παμε γερα μεγαλε!
ασήμαντα τα λαιβ!
αν βολεψει,ναι,αλλα δεν θα σκασουμε κιολας.
ξεκουρασου,χαλαρωσε,αραξε,μεχρι να τελιωσει ολο αυτο.
γιατι σιγουρα θα τελειωσει και τοτε θα εχεις και αλλες συναυλιες να χαρεις!

ηρεμια,ησυχία,σιγουρια και πιστη.

6 Likes

update λοιπον, μπηκα στον τριτο κυκλο χημειοθεραπειων. απο την προηγουμενη εβδομαδα εως τωρα δεν ειχα τοσες παρενεργειες, ακομα και η ατονια μου ηταν λιγοτερη. κατορθωσα και πηγα Blind Guardian, βγηκα στα encore για να αποφυγω τον οποιοδηποτε συνοστισμο, και τα υπολοιπα τα ακουσα απεξω περιμενοντας ταξι. :slight_smile:
Παρασκευη, ξυπνημα νωρις, πηγα στο εξοχικο με λεωφορειο, θαλασσινο μπανακι και τηλεργασια μετα στο σπιτι. Ολα καλα ! :slight_smile:
οι αιματολογικες που εκανα ηταν πολυ καλες, και μαλιστα τα λευκα μου ανεβηκαν (!) παρολο που δεν εκανα ενεσεσακια!
τωρα μεσα στον μηνα εχω κλεισει και ραντεβου για αξονικες και μαγνητικες (λιγο πριν το ταξιδι μου για Στουτγκαρδη) να δουμε που ειμαστε! αυτα! Συνεχιζω ακαθεκτα και δυναμικα
ευχαριστω για ολα τα λογια στηριξης που μου δωσατε πιο πανω, ολα αυτα μου δινουν πολυ κουραγιο και δυναμη!

@QuintomScenario , την λατρευω την συγκεκριμενη μπλουζα την ειχα παρει μαζι με το Pre oder του Plague Witihin! :slight_smile: Γενικα προσπαθω να κανω πραγματα που μπορουσα να κανω και πιο πριν αλλα πλεον εχω μειωσει το % κατω απο το μισο.

@GRACCHUS_BABEUF , εαν εχω ενα πραγμα που με χαρακτηριζει ειναι η υπομονη, γενικα εχω πολυ απο αυτη. !:slight_smile:

@Dr.Feelgood , ναι θα το προσπαθησω εχω πολλα βιβλια που θελω να ξεκινησω, νομιζω οτι εχει σειρα το " Σου γράφω από την κοιλιά του κτήνους". για την συναυλια πχ Blind Guardian, φροντισα να ειμαι απο νωρις σχετικα και καθισα σε καποιο πεζουλι μεχρι να τελειωσουν οι Beast in Black, και παρεμεινα στο σημειο ορθιος στους BG. την αλλη εβδομαδα, θα δω πως θα το κανω το πολυ πολυ να ξαπλωσω στο γρασιδι -καπου στο χωραφι.

@jonkyr, να σαι καλα, ειμαι σιγουρος οτι θα το βγαλω περα το ταξιδι. η γιατρος με τις εξετασεις μου ηταν ευχαριστημενη, μου ειπε επισης οτι δεν εχω πολλες παρενεργειες δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο για το εαν πιανει η θεραπεια, ειναι σιγουρο καλο για μενα απο την στιγμη που το περναω οσο ανοδυνα γινεται. και ακομα πιο πολυ να κανω και πραγματα που με ευχαριστουν χωρις να με κουραζουν!

@shadowking69 + 100 Dexterity οτιδηποτε με το logo Paradise Lost!

@janickrules, last but not least, θα τελειωσει και θα ειναι μια αναμνηση.

μεχρι τελους! :slight_smile:

49 Likes

Πολύ ωραία νέα ρε Σόφα! Συνέχισε έτσι παικταρά μας!

8 Likes

Εξαιρετικα νεα. Τα λεμε συντομα στα πιτς (τα καλα, οχι αυτα με τα λαστιχα).

4 Likes

Μπράβο ρε Χρήστο, είσαι δύναμη!

5 Likes

μπραβο ρε φιλε!!
ετσι γερα!

πηγες και guardian ρε!
δεν μασας με τιποτα!
να περασεις τελεια και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα!

5 Likes

Κράτα γερά φίλε Sofa, έχε υπομονή να περάσεις και το υπόλοιπο της θεραπείας, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

5 Likes

Δεν ξέρω αν έχεις θέματα και στον ύπνο, αν είναι μπορείς να πας και ντριμ θιατερ, τυχαίο ταγκ @pantelis79

Να είσαι δυνατός και όλα θα πάνε καλά! Είμαστε όλοι δίπλα σου!

6 Likes