Sofa_King @Αττικον

Έτσι, συνέχισε δυναμικά! :muscle:

Τώρα έχεις ταξίδι και συναυλία μπροστά σου, και θα περάσετε τέλεια! :heart:

5 Likes

@Sofa_King πες μας τα νέα σου… πως τα περνάς;

10 Likes

ε,ναι!
πες μας κατι!

1 Like

Λίγο δύσκολα να σας σας πω τώρα, θετική σκέψη και μόνο.

32 Likes

Αυτή είναι δεδομένη :heart:

4 Likes

Καλημέρα!
Είμαι πλέον στον 5ο κύκλο θεραπείας, μου άλλαξαν τα φάρμακα που περνώ καθώς και το μοτίβο. Αυτό σημαίνει ότι έχω κάθε 3 εβδομάδες, 3 μέρες συνεχόμενες. Μάλιστα το ένα φάρμακο το οποίο χτες μου πήρε 9 ώρες για να το κάνω χρειάστηκε να διανυκτερεύσω στο νοσοκομείο αφού τελείωσα κοντά 01.00.
Στα καλά νέα είναι ότι δεν έχω μεταστάσεις.
Στα υπόλοιπα νέα, είναι ότι στην γλώσσα παραμένει σταθερό και ότι οι δυο όγκοι στους λεμφαδένες μου είναι πλέον ένας, μεγαλύτερος και μου πιέζει την τραχεία.- γι’αυτό και οι αλλαγές στα φάρμακα.

Σε γενικές γραμμές νιώθω καλά, εύχομαι και ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό.

Το τμήμα ΧΜΘ εδώ μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο, πολύ πιο σύγχρονο σε κάποιους τομείς, λίγο πίσω σε άλλους. Σήμερα με έχουν βάλει νωρίς νωρίς μέσα και περιμένω να μου ξεκινήσουν την θεραπεία μου.

48 Likes

Είμαστε μαζί σου!

7 Likes

Άντε βρε Χρήστο, ένα κουράγιο ακόμη.

6 Likes

Χρήστο, μόνο δύναμη. Ωραία τα λέμε οι απόξω, αλλά το ξέρεις ότι τα εννοούμε με όλη μας την καρδιά. Και όσοι πιστεύουμε έστω και λίγο, κάνουμε και μία προσευχή.

8 Likes

αντε ρε παλικαρι μου!
κουραγιο!
προσευχη και απο μενα!

7 Likes

Πολύ θετικά κ σημαντικά για την ώρα.
Κράτησε τα για να παίρνεις κουράγιο για τη συνέχεια.
Ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερα σύντομα.
Stay strong!

9 Likes

Καλή δύναμη Χρήστο, θα το ξεπεράσεις κι αυτό!!:slight_smile:

7 Likes

Ο,τι ειπε η Βικυ παραπανω, ακριβως τα ιδια ομως. Γερα Χρησταρα, παμε.

7 Likes

τα νεα σου;

1 Like

Δεν εχω ξεχασει οτι πρεπει να κανω ενα update.
Η αλλαγη των φαρμακων πραγματικα ειδικα στον πρωτο “νεο” κυκλο με τσακισε, γιατι ειχα αδυναμια τοσο που δεν με δυσκολια εκανα καποια βασικα πραγματα. (ενταξει υπερβαλλω λιγο, αλλα για να καταλαβετε παρολο τις ενεσεις για τα λευκα που εκανα ειχα τα λευκα μου αιμοσφαιρια στο 1,0 με οριο το 4,00 και η αιμοσφαιρινη μου ηταν στο 8,0).
περνωντας οι 2 εβδομαδες και φτανοντας το Σ/Κ πριν την χημειοθεραπεια εφτασα σε καλυτερα επιπεδα με 5,5 λευκα και 10,0 αιμοσφαιρινη για να μπω στον δευτερο ιδιο κυκλο πια θεραπειας. μιλησα με το ιατρο μου και ειδε τους λεμφαδενες μου. καπως ετσι κανονισα να δω αυριο τους ακτιινοθεραπευτες για να δω τι θα μου πουν.
προσπαθω να κανω υπομονη, και οτι μου λενε. κοιταζω να μην κουραζουμε υπερβολικα και να κανω πραγματα που με ευχαριστουν.
εγω στο συνολο νιωθω μια καλυτερευση, λογικα μεχρι τελος Οκτωβριου θα πρεπει να κανω και μαγνητικη/αξονικη και βλεπουμε.

κατα τα αλλα απολαμβανω το νεο Helloween,και για καποιο λογο μου εχουν κολησει αυτο τον καιρο και οι BG με τα Beyond the Red Mirror και At the Edge of Time. :ok_hand:

41 Likes

Το ότι νιώθεις καλύτερα και οι εξετάσεις σου βελτιώνονται, είναι πολύ αισιόδοξα νέα!:slight_smile: Είσαι δύναμη!!!

6 Likes

Εγώ απο την αλλη θα πω οτι καλυτερα να ξεκουραζεσαι και να μας κλανεις ολους εδω, αρκει να επανερχεσαι που και που με μερικα νεα για να μαθαινουμε πώς πας. Και θα προσθεσω “κανε ο,τι μπορεις για να το καθαρισεις αυτο, εχουμε κολοκυθοσιτα το καλοκαιρι”. Παμε γερα, συνεχιζουμε.

12 Likes

ευχαριστουμε για την απαντηση!

χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!

καλα αποτελεσματα και καλες ακροασεις!
περιμενουμε νεα σου οποτε θελεις!

3 Likes

υπομονη ακομα, θα χρειαστει να κανω νεα μαγνητικη και να με ξαναδουν οι ακτινοθεραπευτες. λογικα τελη Οκτωβρη.

5 Likes