Sofa_King @Αττικον

Πώς νιώθεις;

2 Likes

υπηρχαν και χειροτερες μερες. γενικα νιωθω καλα παντως. στοχος ειναι να ειμαστε σταθεροι τουλαχιστον και να μην εχει μεγαλωσει ο ογκος στους λεμφαδενες και μην εχουμε καμια μετασταση.
γενικοτερα, και σε συγκριση με την πρωτη φορα του νεου κυκλου νιωθω πολυ καλυτερα και πιο δυνατος απο αποψη παρενεργειων -δεν εχω δηλαδη αυτο την αδυναμια που ειχα-.

31 Likes

Μπράβο, χαίρομαι

Συνέχισε έτσι, γερά

7 Likes

καλά αποτελέσματα να έχεις! stay strong!

7 Likes

αντε ρε παιχτη!!!
πολυ χαρηκα!!

5 Likes

Καλα αποτελεσματα φιλε!

5 Likes

να σαι καλα! μολις γυρισα στο γραφειο, εχει γινει η μαγνητικη εξεταση, ρουτινα για μενα, 5 σε ενα χρονο εχω κανει .

12 Likes

Μπράβο ρε Χρήστο, μου ακούγονται καλύτερα τα νέα σου σε σχέση με τα προηγούμενα. Κράτα γερά φίλε μας και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε εδώ όποτε νιώσεις ότι χρειάζεσαι κάτι :smiley:

10 Likes

Κυρίως, βλέπω τρία ποστ σου σε λίγες ώρες. Αυτό από μόνο του είναι καλό νέο. Πάμε γερά.

7 Likes

update λοιπον.

το θετικο απο την αξονικη και την μαγνητικη ειναι οτι δεν εδειξε μεταστασεις.
ο ογκος στον λεμφαδενα εχει μεγαλωσει, αλλα εχει νεκρωτικο κεντρο ( και ο χαρακτηρας της αλλιωσης ειναι περισσοτερο κυστικη).
μου αλλαξαν τα φαρμακα, μαλλον παω σε κατι πιο μαλακα και οχι τοσο τοξικο οσο στην 2η φαση της θεραπειας μου, και την Παρασκευη θα δω τους ακτινοθεραπευτες για να κανω αξονικη απεικονιση, για να ξεκινησω ακτινοθεραπειες. προχωραμε, ηταν πολυ δυσκολη η 2η φαση, με τσακισε αρκετα σωματικα και ψυχολογικα .κραταω τα καλα. :slight_smile:

46 Likes

Κι εγώ κρατάω τα καλά μαζί σου. Πάμε γερά.

10 Likes

Μπράβο ρε Χρήστο. Όπως το ‘πε ο από πάνω, κρατάμε τα καλά μαζί σου. Κρατάμε γενικά ό,τι υπάρχει.
Μεγάλωσε απ’ το κακό του ο κιαρατάς. Σκάει που τον πετυχαίνεις με σφεντόνα.

7 Likes

ελα αγορι μου παμε!
ολα καλα ακουγονται!
αντε να τελειωνεις!
παμε δυνατα!

8 Likes

ξεκινησα χτες τις ακτινθεραπειες, η οποιες θα τις κανω παραλληλα με τις χημειθεραπειες.
35 τον αριθμο, θα πηγαινω καθε μερα. πιστευω οτι απο εδω και περα πρεπει να γινει η διαφορα.
ειναι αυτο που περιμενα να ξεκινησει ενα χρονο τωρα.

51 Likes

Κράτα γερά Χρηστάρα :heart:. Εμείς είμαστε εδώ όποτε θέλεις οτιδήποτε. Άντε, σύντομα να είναι παρελθόν όλη αυτή η περιπέτεια εύχομαι!

12 Likes

Υπομονή να περάσεις κι αυτή την ταλαιπωρία φίλε Sofa, προκειμένου να επιστρέψεις υγιής και απαλλαγμένος από τέτοιες έγνοιες στην οικογένεια σου πρωτίστως και στην… μεταλλική κοινότητα δευτερευόντως! Είμαστε μαζί σου!

9 Likes

Καλημέρα, Χρήστο! Να είσαι δυνατός! Θα το περάσεις και αυτό, κι εμείς θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς! Keep goin’ n’ keep rockin’ :heart:

8 Likes

Σε διαβασα το πρωι απο την αναμονή ενός διαγνωστικού κέντρου όπου έκανα μία εξέταση και αναρωτιόμουν αν θα πάει καλά. Πίπες, δεν μπορεί να πάει κακά. Όπως δεν μπορεί να πάει κακά και η δική σου προσπάθεια. Συνεχίζουμε γερά, πιστεύουμε σε εσένα.

12 Likes

Καλημερα παιδια! να στε καλα για τις θετικες σας σκεψεις! ολα καλα θα πανε, ακομα και η καθυστερηση για καποιον σκοπο εγινε. εχω αρκετη υπομονη ακομα, και οι αντοχες μου ειναι ακομα καλες.
θα δω και σε 3 εβδομαδες πως θα ειμαι, μου ειπαν ισως χρειαστω και συμπληρωματα διατροφης, ο στοχος ειναι να μεινω στα κιλα που ειμαι. - πλεον 68- απο 87-90 που ημουν πριν απο ολη αυτην την ιστορια.

42 Likes

τελεια!
πολυ χαιρομαι για τα νεα σου!
ευχομαι τα καλυτερα και θα ερθουν!
ευχομαι να εχεις καλη ψυχολογια και - φυσικα - να περνας οσο καλυτερα μπορεις!
τα δυσκολα θα ειναι συντομα πισω!
παμε γερα!

10 Likes