Mπράβο ρε φίλε @Sofa_King που το προσεγγίζεις με τόσο θετική σκέψη! Σύντομα θα είναι απλά μια ανάμνηση, όλα καλά θα πάνε!
Αλλά ακόμα κι αν δεν είχες θετική σκέψη, ανθρώπινο είναι και είμαστε εδώ να μοιραστείς ότι σε προβληματίζει και σε ανησυχεί.
35 ακτινογραφίες και σήμερα (προχθές) με λίγα λόγια ![]()
31 μενουν ακομα.
ολα καλα παιδια, συνεχιζω.
φιλε @Alejandro.m , δυστυχως (ή ευτυχως) δεν μου μενει τιποτα αλλο απο το να εχω θετικη σκεψη.
αυτο που μου εκανε εντυπωση, ειναι χθες ηρθε και ψυχιατρος να μου μιλησει για ψυχολογικη υποστηριξη. τον ειδα και σημερα και ειπε οτι ειναι πολυ σημαντικο και καλο οπως το σκεφτομαι και το αντιμετωπιζω.
Μπράβο ρε Χρήστο. Συνεχίζουμε.
Να δίνεις δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που συναντιέστε εκεί. Αυτούς, που εμείς δεν τους ξέρουμε, αλλά τους γνωρίζεις εσύ.
ρε συ ηθελα να το επισημάνω κι εγω.
μας κανεις μαθηματακι εδω περα.
η σταση σου ειναι καθαρη μαγκια,γεματη αποφασιστικότητα,τι να λεμε τωρα.
όλα καλά θα είναι, του χρονου ΟΑΚΑ Μειντεναρα θα ειμαστε και θα τραγουδάμε όλοι μαζί ![]()
ετσι!
Update.
Είμαι περίπου στα μισά των ακτινοβολιών.
Έχω κάνει 17 από τις 35.
Υπολογίζω ότι θα τελειώσουν στις 8/1 είναι οι αργίες που με καθυστερούν κατά 4 μέρες περίπου -αν όχι παραπάνω.
Είμαι από τους ασθενείς που δεν πρέπει να χάσω κάποια θεραπεία, έχει τύχει να χαλάσει το μηχάνημα ή να χρειαστεί σέρβις σε άλλη φάση, και με βάλανε εμβόλιμο στο άλλο μηχάνημα που υπάρχει - δεν το κάνουν σε όλους αυτό.
Δυσκολεύομαι παρά πολύ πλέον στην καθημερινότητα μου. Δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο από το να είμαι ξαπλωμένος και να αναβάλλω να σηκωθώ από το μέρος που είμαι ξαπλωμένος, είτε στο κρεβάτι είτε στον καναπέ. Ξέρω δεν ακούγεται καλό όλο αυτό.
Το στόμα μου το νιώθω μια πληγή, και ακόμα και το νερό είναι μαρτύριο για να το πιω, με καίει.
Από φαγητό δυστυχώς δεν μπορώ να φάω πολλά πράγματα, κυρίως κρέμες, γιαούρτι, σούπα. Έχω φτάσει περίπου 63-64 κιλά, περιμένω από μέρα σε μέρα να μου στείλουν συμπληρώματα για να κρατηθώ.
Η αιμοσφαιρίνη μου κινείται στο 9.5 και υπάρχουν στιγμές που πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρω να φτάσω σπίτι μου.
Το μόνο θετικό είναι ότι ο όγκος στον λεμφαδένα δείχνει να μειώνεται, έχει διαφορά. Είναι κάτι που το βλέπω, και μου το λένε και οι γιατροί και οι ακτινοθεραπευτες ότι έχει μειωθεί.
Έχω μια μιλήσει με τους χειρουργούς και είμαστε σε επαφή, μετά το τέλος των ακτινοβολιών να μπω χειρουργείο για καθαρισμό.
Κάνε υπομονή φίλε μου, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται αυτό. Οι ακτινοβολίες δυστυχώς έχουν ακριβώς τις παρενέργειες που αντιμετωπίζεις κι εσύ
.
Είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους όλων μας εδώ: να ξέρεις ότι περιμένουμε πώς και πώς να μαθαίνουμε νέα σου, σε σκεφτόμαστε, αγωνιούμε για σένα, σε έχουμε πάντα στο μυαλό μας και σου στέλνουμε πάντα τις πιο ζεστές μας ευχές για καλή και γρήγορη ανάρρωση
![]()
Απο ολο το μνμ σου, διαβασα αυτο. Ξερω οτι δεν σε βοηθαει, αλλα στα @@ σου. ΑΥΤΟ ^^^^^
Δωστου λιγο ακομη, το εχεις. Μακαρι να μπορουσαμε να σε ξαλαφρωσουμε λιγο. Δεν εισαι μονος ομως.
Ανεβαίνεις Γολγοθά φίλε Sofa δεν αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό. Επικεντρώσου στα θετικά και θα βρεις την δύναμη να φτάσεις μέχρι το τέλος. Είμαστε μαζί σου!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ξέρω ότι σημασία έχει ότι μειώνεται. Στις 22/12 έχω κλείσει να κάνω μαγνητική να δούμε και απεικονιστικά την κατάσταση του.
Εύχομαι να αντέξω όλο αυτό μέχρι τέλους.
Θα το αντέξεις.
εννοειται οτι θα αντεξεις!
χθες σε σκεφτομουν φιλε!
απο τη στιγμη που μειώθηκε , μονο καλο ειναι!
ζοριζεσαι,αλλα μεινε στα θετικα που ειναι και σημαντικα!
ολα θα τελειωσουν!
θα αντεξεις στανταρ!
βαλε τα δυνατα σου να τελειωνει!
προσευχες,ευχες,σκεψεις και οτι σε κανει καλυτερα απο εμας!
Καλή δύναμη ρε γίγαντα, θα το αντέξεις, το έχεις λέμε. Ο,τι χρειαστείς είμαστε εδώ.