Χρόνια πολλά, εύχομαι με το 2025 να φύγει μαζί και η περιπέτεια σου.
Λίγο ακόμη υπομονή θέλει, ένα κουράγιο! Εφόσον οι ακτινοβολίες φαίνεται να εκπλήρωσαν το στόχο τους, ελπίζω αυτό να κάνει όλη αυτή την ταλαιπωρία λόγο πιο διαχειρίσιμη ψυχολογικά. Σκέψου πως τα πιο δύσκολα σωματικά είναι πλέον πίσω σου και κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία! Οι σκέψεις όλων είναι μαζί σου.
Μακάρι φίλε Sofa, να γίνει ότι απαιτείται για να ξεπεράσεις αυτήν την ταλαιπωρία το δυνατόν συντομότερα και όσο ανώδυνα γίνεται.
Εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να τα θυμάσαι όλα αυτά σαν μια μακρινή δυσάρεστη ανάμνηση, και να συζητάμε εδώ για άσχετα με αυτό θέματα.
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλον τον κόσμο!
Οτι ειπε ο kbil.
Σου ευχομαι το 2026 να κερδισεις ολες τις μαχες και να αφησεις αυτην την περιπετεια στο παρελθον. Μακαρι να πανε ολα καλα! Πολλες ευχες και αγαπη απο την αλλη πλευρα του ωκεανου.
ευχομαι ολοψυχα το 2026 να ειναι η καλυτερη χρονια σου!
Kαλή χρονιά φίλε, θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, είμαι σίγουρος! ![]()
Καλή χρονιά παιδιά! Νοσηλευομαι στο Ευαγγελισμό από τις 2/1. Η κατάσταση ήταν κρίσιμη, λοιμοξη του αναπνευστικού, όμως δείχνει να το ξεπερνάω και απο Δευτέρα να γυρνάω σπίτι. Πολύ χάσιμο αυτές τις μέρες, με οξυγόνο, ζυγιστικα στα 55 κιλά. Σήμερα ξεκίνησα να τρώω.
Έχεις τις ευχές όλων μας. Κουράγιο και περαστικά!!! Ερχονται καλύτερες μέρες!!!
Δεν μοιάζει “σωστό” στον γραπτό λόγο, αλλά έχεις περάσει δυσκολότερα. Εύχομαι αυτό να είναι η πιο δύσκολη στιγμή του 2026. Είσαι δυνατός, δεν βλέπεις καμία λοίμωξη μπροστά σου. Περαστικά, πάμε γερά. Είμαστε μαζί σου.
Περαστικά και πάμε για καλύτερα! Καλή χρονιά!
Το κουράγιο θέλει συντροφιά και απόλαυση! Να αξιοποιείς όποια ευκαιρία μπορείς να περνάς όμορφα με τους δικούς σου, και να γεμίζεις αντοχή. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση! Σιδεροκέφαλος!
αντε με το καλο!
ολοι περιμεναμε νεα σου!
να γυρισεις με το καλο σπιτι!!!
ολα καλα θα πανε!!
Αναρωνω στο σπίτι. Δύσκολα ακόμα με το φαγητό, θα κάνω πετ σκαν, και γενικά είμαι σε επαφή με τους χειρουργούς για τον καθαρισμό στους λεμφαδένες.
Το παρακάτω είναι μέρος από το υγρό που έχω στους λεμφαδένες μου . Ο όγκος δηλαδή μετά την ακτινοθεραπεία που έγινε από στερεό σε υγρό.
Μου έβγαλαν 2 τέτοιες σύριγγες με παρακέντηση.
Το έγκαυμα στο λαιμο μου από τις ακτινοθεραπείες
Οξυγόνο και μάσκες για αρκετές μέρες όλη μέρα. Όταν το έβγαλα ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για να βγω με το εξιτήριο.
Κουραγιο φιλε μου, λογικα σε επιπεδο κουρασης (και σωματικης και ψυχολογικης) εισαι σε πολυ χαμηλο επιπεδο, αλλα ειναι απολυτα φυσιολογικο οταν πρεπει να κανεις τοσες μαζεμενες ακτινοθεραπειες. Το καλο ειναι οτι αυτο το γαμημενο το πορτοκαλι υγρο εχει παει στο διαολο τωρα, και αρχιζει το ταξιδι της ενδυναμωσης. Να παιρνεις δυναμη κι απο μας και να ξερεις οτι αυτο το θρεντ εχει την περισσοτερη αγαπη σε ολο το φορουμ.
Θα βαλω το Edge Of Time για παρτη σου, θυμαμαι οτι ειναι απο τους δισκους που σε κρατανε σε αυτην την πορεια.
Κράτα γερά παικταρα μου
Δεν γράφουμε συνέχεια στο τοπικ αλλά σε έχουμε στη σκέψη μας ![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Νιώθω εξάντληση βασικά. Οι ακτινοθεραπείες πιστεύω έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους. Υπομονή και ξεκούραση, θα επανελθω σιγά σιγά. -
Πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία καλέ μας φίλε @Sofa_King , τουλάχιστον όμως είχαν αποτέλεσμα όλα αυτά και τώρα μπορείς να βλέπεις το αίσιο τέλος αυτής της περιπέτειας. Καλή και γρήγορη ανάρρωση σου ευχόμαστε όλοι!
Ας ήταν αυτή η περιπέτεια ένα από τα τελευταία εμπόδια στο δρόμο για την πλήρη ανάρρωση φίλε! Έχεις τη θετική σκέψη όλων!
Υπομονη και καλη δυναμη φιλε μου!!