Sofa_King @Αττικον

Έκανα προχθές pet CT, τα αποτελέσματα δείχνουν καλά. Δεν υπάρχουν μεταστάσεις.
Δευτέρα θέλουν να με δουν οι χειρουργοί μου, προφανώς προέκυψε κάποιο κενό και θέλουν να με βάλουν χειρουργείο, εγώ δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμος.

38 Likes

κανε κουραγιο φιλε μου!
σε σκεφτομαστε ολοι και πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα!
κρατα γερα να τελειωνεις!
ξερω πως μοιαζουν τυπικα αυτα που γραφω, μα νιωθω την καθε λεξη!

γερα και δυνατα!

14 Likes

Να σαι καλά φίλε μου, και εσύ και σε όλους που με έχετε στηρίξει εδώ

Για την ώρα από το πόρισμα του pet ct, δείχνει ότι ο καρκίνος δεν είναι ενεργός, λογικά θα περάσουμε σε φάση , ελέγχου και παρακολούθησης όχι μάχης. :slight_smile:

Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα από τους χειρουργούς και τον ογκολόγο.

40 Likes

Απο τις λιγες περιπτωσεις που χαιρομαι που βλεπω Σαξον!

13 Likes

Η χαρά μου είναι τόση που δεν βρίσκω τις λέξεις να την περιγράψω… :heart: Για άλλη μια φορά, μας κάνεις υπερήφανους!

12 Likes

Γερά με τσαμπουκά! :blush:

13 Likes

Εύχομαι να τους δεις κιόλας το καλοκαίρι. Να είσαι καλά ρε, μπράβο!

7 Likes

Εισιτήριο έχω βγάλει. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει και θα τους δω για άλλη μια φορά. :wink:

26 Likes

οι σκέψεις μας συνέχεια μαζί σου, όλα θα πάνε καλά

8 Likes

Εφτιαξα αυτην την λιστα στο TIDAL γιατι περναω σοβαρη Blind Guardian φαση εδω και καμια βδομαδα, και θυμηθηκα οτι ο φιλος μας ειναι μεγαλος φαν. Εχω βαλει μεσα και καποια semi-deep cuts. Πες μας πως εισαι και τι γινεται αν θελεις. Ελπιζω να σου αρεσει η λιστα που εφτιαξα.

13 Likes

Καλημέρα παίδια από το αττικον νοσοκομείο. Έχω έρθει για μάλλον αύριο το πρωί θα μπω για την εγχυ, λεμφαδενικος καθαρισμός.
Θα σας κρατήσω ενήμερους εδώ

45 Likes

Ολα καλα να πανε. Θα περιμενουμε νεα σου :heart:

10 Likes

Καλή δύναμη και όλα καλά θα πάνε!

9 Likes

Όλα να πάνε καλά! Stay strong

10 Likes

Παμε δυνατα γιγαντα. Καλημερα.

9 Likes

Να πάνε όλα καλά φίλε Sofa! Έχεις τις ευχές όλων μας!

10 Likes

Να σται καλά παιδιά.
Έχω περάσει δυσκολότερο χειρουργείο, θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώνουμε με αυτό.

29 Likes

Εννοείται ότι θα πάνε όλα καλά…δεν το ευχόμαστε απλώς, το πιστεύουμε 1000 τοις 100!!!

9 Likes

μεσα απο την καρδια ολων μας,γρηγορη αναρωση!

10 Likes

Όλα καλά παιδιά. Ένα και κατέληξε να είναι δύσκολο χειρουργείο τους πήρε σχεδόν 5 ώρες, πήγε καλά και καθαρίσαμε με τα θηρίο. Συνεχίζουμε

60 Likes