Έκανα προχθές pet CT, τα αποτελέσματα δείχνουν καλά. Δεν υπάρχουν μεταστάσεις.
Δευτέρα θέλουν να με δουν οι χειρουργοί μου, προφανώς προέκυψε κάποιο κενό και θέλουν να με βάλουν χειρουργείο, εγώ δεν αισθάνομαι ακόμα έτοιμος.
κανε κουραγιο φιλε μου!
σε σκεφτομαστε ολοι και πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα!
κρατα γερα να τελειωνεις!
ξερω πως μοιαζουν τυπικα αυτα που γραφω, μα νιωθω την καθε λεξη!
γερα και δυνατα!
Να σαι καλά φίλε μου, και εσύ και σε όλους που με έχετε στηρίξει εδώ
Για την ώρα από το πόρισμα του pet ct, δείχνει ότι ο καρκίνος δεν είναι ενεργός, λογικά θα περάσουμε σε φάση , ελέγχου και παρακολούθησης όχι μάχης. ![]()
Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα από τους χειρουργούς και τον ογκολόγο.
Απο τις λιγες περιπτωσεις που χαιρομαι που βλεπω Σαξον!
Η χαρά μου είναι τόση που δεν βρίσκω τις λέξεις να την περιγράψω…
Για άλλη μια φορά, μας κάνεις υπερήφανους!
Γερά με τσαμπουκά! ![]()
Εύχομαι να τους δεις κιόλας το καλοκαίρι. Να είσαι καλά ρε, μπράβο!
Εισιτήριο έχω βγάλει. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει και θα τους δω για άλλη μια φορά. ![]()
οι σκέψεις μας συνέχεια μαζί σου, όλα θα πάνε καλά
Εφτιαξα αυτην την λιστα στο TIDAL γιατι περναω σοβαρη Blind Guardian φαση εδω και καμια βδομαδα, και θυμηθηκα οτι ο φιλος μας ειναι μεγαλος φαν. Εχω βαλει μεσα και καποια semi-deep cuts. Πες μας πως εισαι και τι γινεται αν θελεις. Ελπιζω να σου αρεσει η λιστα που εφτιαξα.
Καλημέρα παίδια από το αττικον νοσοκομείο. Έχω έρθει για μάλλον αύριο το πρωί θα μπω για την εγχυ, λεμφαδενικος καθαρισμός.
Θα σας κρατήσω ενήμερους εδώ
Ολα καλα να πανε. Θα περιμενουμε νεα σου ![]()
Καλή δύναμη και όλα καλά θα πάνε!
Όλα να πάνε καλά! Stay strong
Παμε δυνατα γιγαντα. Καλημερα.
Να πάνε όλα καλά φίλε Sofa! Έχεις τις ευχές όλων μας!
Να σται καλά παιδιά.
Έχω περάσει δυσκολότερο χειρουργείο, θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώνουμε με αυτό.
Εννοείται ότι θα πάνε όλα καλά…δεν το ευχόμαστε απλώς, το πιστεύουμε 1000 τοις 100!!!
μεσα απο την καρδια ολων μας,γρηγορη αναρωση!
Όλα καλά παιδιά. Ένα και κατέληξε να είναι δύσκολο χειρουργείο τους πήρε σχεδόν 5 ώρες, πήγε καλά και καθαρίσαμε με τα θηρίο. Συνεχίζουμε