Sofa_King @Αττικον

Καλη δυναμη, καλη τυχη και καλη επιτυχια.

Και η μουσικη και η αγαπη του φορουμ, να σε συντροφευει και να σε στηριζει

5 Likes

Καλη δυναμη φίλε, όλα θα πάνε καλα. Υπομονή να ξεμπερδευεις και όλο αυτο θα μείνει ανάμνηση.

5 Likes

Όλα καλά παιδιά, έβγαλαν ολο τον όγκο. Περίπου 2 ώρες εγχείρηση. Είμαι με την τραχειοστομεια δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Μου είπαν ακόμα και παγωτό βανίλια να φάω γενικά μαλακή τροφη.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την στήριξη και αγάπη εάν όχι την δυσκολη σίγουρα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου ως τώρα.

Άντε να βρω πίσω τα κιλά μου τώρα.

Η φωτογραφία είναι μετά το χειρουργείο, το έχω βγάλει το πλαστικό, εχω σηκώθειικανονικά και περπατάω κανονικοτατα χωρίς βοήθεια.

62 Likes

Εισαι μεγαλος παλικαρος !! Ολα καλα φιλε !!
Ρε αλανι, με μουσικαρες στο κρεβατι ?? Θεουλης !

13 Likes

Ήταν το πρώτο πραγμα που ζήτησα. Το κινητό μου και τα ακουστικά μου.
Μόνο στο χειρουργείο δεν είχα μούσικη.
17 μέρες μόνο έτσι την πάλεψα

19 Likes

Πωωω ρε γαμωτο κ μολις σε σκέφτηκα κ μπηκα φορουμ να δω αν έχουμε κάνα νεο.

Μπραβο ρε ετσι. Συντομα σπιτι σου κ περαστικά.

7 Likes

:heart:

Τελικά σου είπαν τίποτα για τον όγκο?
Σιδερένιος πλέον και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ασχολείσαι με κάτι τέτοιο :heart: :heart: :heart:

6 Likes

Ανατριχιασα κυριολεκτικά και επίσης μουσκεψαν λίγο τα μάτια μου με την φωτογραφία σου, αυτή είναι η δύναμη του οπτικού νεύρου.

Ομολογώ ότι έτσι όπως μας τα είχες γράψει αυτόν τον ένα μήνα ανησυχούσα παρά πολύ για σένα και χαίρομαι πάρα πολύ που η επέμβαση πήγε καλά. Καλή δύναμη και ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να αναρρώσεις γρήγορα.

Το γαμάτο είναι ότι όταν σταθεροποιηθεί ο οργανισμός για λίγο καιρό θα μπορείς να σαβουριαζεις ότι γουστάρεις και να μη νιώθεις και καθόλου τύψεις (σχεδόν). Όλα τα καλύτερα από δω!!

18 Likes

Αντε και γρήγορα σπίτι σου ανέμελος!

labrie-lamb

8 Likes

Όχι ο όγκος διερευνάται.
Είναι σπάνια η φύση και ο τύπος του όγκου, οι γιατροί εδώ παρόλο τις τόσες εγχείρησεις που έχουν κάνει δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και σε παγκόσμια σπάνιο .
Θα πάει όπως είναι για βιοψία να δούμε τι είναι

13 Likes

Μπράβο ρε γίγαντα! Περαστικά και ποτέ ξανα σε νοσοκομείο!
Εύχομαι τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι καλά.

5 Likes

Σιδερένιος! Πολύ χάρηκα! Ελπίζω να γίνουν όλα σύντομα ανάμνηση.

4 Likes

Όγκος: Κάτσε να παίξω καμιά πουστιά σ’ αυτόν εκεί τον Σόφα Κινγκ

Σόφα Κινγκ: KILL! KILL! Ω-Ω-Ω-ΩΩΩΩΩ

Όγκος: Ααααα σταμάτα ρε μοβόρε τύπεεεεε καλά καλά φεύγω

Σόφα Κινγκ: VICTORY! VICTORY! Ω-Ω-ΩΩΩΩΩ

16 Likes

Διάβασα το μήνυμα και στη μαμά μου, στην οποία το είχα αναφέρει - καμιά φορά της λέω νέα σας και ας μην σας ξέρει. Μπράβο ρε παλίκαρε, τον ξετίναξες τον όγκο (όπως περιέγραψε παραστατικότατα και ο Γράκχος αποπάνω)!! Άντε, σύντομα να είσαι σπίτι με τους δικούς σου και να χαίρεσαι πάντα τη ζωή!!

9 Likes

Από τότε που μας πρωτοέγραψες μπαίνω κάθε μέρα για να δω αν θα υπάρχει κάτι νέο σε αυτό το θέμα.

Εύχομαι να πάνε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να είσαι σιδερένιος και να μην χρειαστεί να μας ξαναγράψεις ποτέ σε αυτό το θέμα

4 Likes

Σιδερένιος αγόραρε. Καλή ανάρρωση και δύναμη.
Το καλύτερο νέο σήμερα κι ας μη σε γνωρίζω προσωπικά.

4 Likes

Είσαι sofaking awesome ρε συ, πραγματικά! Καλή ανάρρωση, εύχομαι σύντομα μπύρες και ξελαρυγγιασματα!

6 Likes

Σιδερενιος φιλε! Πολυ χαρηκα. Ολη μερα εμπαινα να δω τι εγινε!

3 Likes

Μπραβο αγορι. Σουπερ νεα, δεν μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Υπομονη. Γερός και δυνατος να εισαι, λιγο φαινεται οτι εμεινε.

4 Likes

Πολυ χαρηκα ρε συ! Αντε, καλη και γρηγορη αναρρωση τωρα και μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι καλα, να παει στο καλο του!

4 Likes