Σιδερενιος παιχταρα μου!!
Καλή ανάρρωση και όλα καλά να πάνε από δω και πέρα!!
πάει , πέρασε
μπραβο ρε αλανι!!
παει τελείωσε!
υπομονή τωρα να πας σπιτάκι σου!!
Σιδερένιος!! Καλή ανάρρωση και ενημερώνω ότι το gut feeling μου έχει φαγωθεί να επιμένει ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας θα είναι καθαρά!
Έτσι πιστεύω και εγώ φίλε μου. Απλά για κάποιο λόγο κάνουν πολύ παραπάνω τεστ για να δουνε τι είναι. Και το προτιμώ αυτό από το να είναι μια ξεπετα.
Ευχαριστώ πολύ την μαμά σου να είναι καλά.
Όντως καλά κάνουν, μιας και η ξαφνική παρουσία ενός αλμπινου εξωγήινου στο μπάνιο κάποιου χρίζει σοβαρής διερεύνησης του από που κρατάει η σκούφια του! Το θέμα είναι όμως ότι τελικά θα αποδεχθεί ότι ο εν λόγω κύριος ακούει κατά βάση Yanni και όχι Benediction!
Η μπόλικη δόση heavy metal καθημερινά έκανε και στην την δουλειά της για να τον εξαφανισομε.
Εξαιρετικά νεα και μεγαλη χαρα κι ας μην γνωριζόμαστε ρε φιλε!!
Να μαζευτούμε μια μέρα να μας αναλύσει ο @GRACCHUS_BABEUF τη θεωρια των Manowar στην περίπτωσή σου…
Μπορει να μην γραφουμε όλοι εδω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μας ενδιαφερει το πως εισαι.
Σιδερενιος φιλε,συντομα θα χοροπηδας στα live.
Μπράβο ρε φίλε, καλή ανάρρωση τώρα! Σύντομα να είναι μια ιστορία από το παρελθόν σου!
Μπράβο !!! Καλή ανάρρωση με ακόμα περισσότερη μουσική και γρήγορα σπίτι !!!
Σημερα το πρωι en route για το γραφειο αναρωτηθηκα το ιδιο, αλλα don’t post and drive. Αναμενω…
Λοιπόν από χθες μου έβγαλαν το Levin και το μπαλονάκι της τραχειοστομειας.
Η φωνή μου επανήλθε σχεδόν σε κανονικό επίπεδο, αρκεί να πιέζω το σημείο της τραχειοστομειας. Οι γιατροί είχαν τον φόβο μετά την εγχείρηση ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω την γλώσσα μου
Φαγητό επιτέλους μου έφεραν κάτι σε βελουτε γιατί με το ζουμί σούπα είχα απηυδήσει.
Η εικόνα μου είναι καλή, στα - 14 κιλά από την στιγμή που ήρθα μέσα.
Στην μέρα μου απολαμβάνω μουσική, νετφλιξ, switchακι, περπάτημα και αραγμα στον ήλιο.
Ίσως βγω αύριο, λόγω ότι έχει εφημερία και μπορεί να χρειάζονται το κρεβάτι η στην χειρότερη που είναι το αρχικό πλάνο την Παρασκευή. (Αρκεί φαντάζομαι και οι εξετάσεις πχ αιματολογικές να είναι καλές)
Θα σας ενημερώσω και όταν με το καλό φτάσω στο σπίτι μου.
Thank you dear
Και ολοκαινουριος θα βγεις απο κει μεσα κ χαλαρωμενος
Αντε ωραια. Σιδερένιος.
Τώρα πλέον, ναι είναι σαν να κάνω πληρωμένες διακοπές χαλάρωσης. No stress.