Μπράβο ρε άρχοντα!
Ασχετο- σχετικό γιατι δεν υπάρχει το επικο ep των sortilege στο Spotify γαμω;;;
Μπράβο ρε άρχοντα!
Ασχετο- σχετικό γιατι δεν υπάρχει το επικο ep των sortilege στο Spotify γαμω;;;
Ναι σαι καλά φίλε μου. Έλα ντε, δικαιώματα ίσως.
Σε άλλα νέα
Μου είδαν την τραχειοστομεια, η εικόνα της είναι πολύ καλή και θέλει μια δυο μέρες να επούλωσει. Δεν μου είπαν κάτι παραπάνω, αλλά όλη η ομάδα γιατρών, διευθυντή, εκπαιδευόμενων ήταν χαρούμενοι και θετικοί με την εικονα
Εξαιρετικά νέα!!
Το μόνο που μένει, όταν κατεβαίνεις τις σκάλες του νοσοκομείου, να γυρίσεις και να κάνεις ένα νεύμα, like good old days…
Σιδερένιος ρε φίλε!!
Will do my friend thanks
Όταν βγεις με το καλό, και βρεις λίγο χρόνο, φτιάξε μία spotify playlist με τα τραγούδια που άκουσες εκεί μέσα και κάνε ένα share (δεν ξέρω πως γίνεται) , έτσι χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο .
Χαχαχαχα…έχεις διαβάσει το μυαλό μου μου φαίνεται…
Ναι το είχα σκοπό όταν θα κάνω το πρώτο μου ποστ από το σπίτι. 2 είναι.
Ρώτησα κιόλας ποτέ θα βγω και μου είπαν να κλείσει η βραχυστομεια, Σαββατοκύριακο Δευτέρα
Μέρα 26 ακόμα εδώ.
Στα καλά νέα έφαγα σήμερα το πρώτο φαγητό μετά από τόσο καιρό.(Τελευταίες μέρες πριν μπω μόνο σούπες μπορούσα να φάω και αυτές με δυσκολία)
Σούπερ ήταν!
Σουβλάκια πότε;
Δεν ξέρω ακόμα, φαντάζομαι σύντομα (πρέπει ακόμα να τρώω μαλακά για να μην τραυματιστεί η γλώσσα) εάν και ο πρώτος στόχος όταν βγω έξω είναι ένα burger.
Μετά από τόσο καιρό, και μάπα να είναι, θα το νιώσεις ως το πιο καλοψημένο, ζουμερό, καλοαλατισμένο, και με μαλακό μπαν burger που έχεις φάει! Ελπίζω να είναι, κιόλας, δηλαδή
Κάνα καλό ριζότο θα είναι ό,τι πρέπει πιστεύω κάποιες από τις πρώτες μέρες Σόφα Κινγκ
Είχα για βράδυ τραχανοτο με λαχανικά. Δεν το έχω ξαναδεί. Πολύ καλό και αυτό.
Τι γκουρμεδιες είναι αυτες ρε φίλε; Τραχανοτο
Έλα μου ντε…είδες τι μαθαίνει κανείς;
Welcome home - it’s been too long, we’ve missed you
Και επειτα απο 27 ημερες νοσηλειας, επεστρεψα επιτελους στο σπιτι και την οικογενεια μου.
Υστερα απο την πρωινη αναφορα…εχμ επισκεψη ιατρων με ρωτησαν εαν θελω να φυγω σημερα για το τριημερο και να ερθω την Τριτη επισκεψη να τους δω.
Μου εχουν δωσει αντιβίωση και οδηγιες για να αλλαζω τις γαζες στην τραχυστομεια.
Χαρηκα που εφυγα θα μπορεσω να απολαυσω τα παιδια μου - ο γιος μου σημερα βραβευτηκε με αριστειο για το 18.1 που ειχε στη Α Λυκειου κατι που με εκανε εκτος απο χαρουμενο και περηφανο σημερα.
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους και τον καθενα απο εσας ξεχωριστα που ειτε εκανε εστω ενα σχολιο ειτε εστειλε θετικη ενεργεια, ακομα και καρδουλα!
To soundtrack των ημερων μου σε 2 playlist (που ζητησε και ο @Hunter1978 )
και αυτη η οποια ειναι εμπευσμενη απο την playlist των συντακτων του rocking,gr τους οποιους και ευχαριστω πολυ για τα 10ς
Χρήστος, ετών 49 I am heavy metal all my life
Μπράβο ρε παλίκαρε, σιδερένιος και χαμογελαστός μια ζωή να είσαι!
Ναι σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Αυτο το ποστ μου εφτιαξε σε μεγαλο βαθμο την Παρασκευη. Σιδερενιος, και ευχομαι η αναρρωση να ειναι πολυ πολυ γρηγορη. Αυριο θα βαλω να ακουσω το playlist που εβαλες, αν και μαλλον θα πεσει πολυ skip οπως βλέπω απο το thumbnail.
27 μερες, ολα καλα, ουτε ενα φεγγαρι δεν ειναι. Ευχομαι να εχεις τελειο Σαββατοκυριακο!
Σιδερένιος αδελφέ. Καλή δύναμη και να χαρείς την οικογένεια σου…
Να σαι καλά και εσύ, πλέον τα έχω συνηθίσει τόσο που μπορώ να τα έχω στν λούπα επί ώρες.