Αγαπημένη solo καριέρα

ελπιζω να μην υπαρχει τετοιο topic. ποιανου καλλιτεχνη σας αρεσει περισσοτερο η προσωπικη του δουλεια??
για μενα ειναι:

Halford
Ozzy
Dio
Dickinson
Udo

blackmore’s rainbow
dio
ozzy(τα δυο πρωτα albums)
john lord
cozy powell
rory gallagher
jeff beck

Halford

Ozzy
Halford
Dio

οταν λεω solo καριερα ενοω προσωπικες δουλεις απο καλλιτεχνες που υπηρξαν σε καποιο συγκροτημα, οποτε καλο θα ηταν να μην αναφερετε ατομα οπως Gallagher, Hendrix κτλ.

Neil Young

Plant
Dio

O Dio θεωρεί τους Dio ξεχωριστή μπάντα και όχι solo project του (μάλιστα όταν τους είχε πρωτοφορμάρει έλεγε οτι χρησιμοποιεί το όνομα Dio με την σημασία “Θεός” που έχει στα ιταλικά και ότι δεν τους βάφτισε έτσι από το καλλιτεχνικό του επώνυμο (γιατί το Dio δεν είναι το κανονικλο του επίθετο, το κανονικό του επίθετο είναι Padavona). Έτσι δεν μπορώ να τον αναφέρω δυστυχώς. Οπότε θα πώ Kotipelto (ενώ δεν μου αρέσουν οι Stratovarius κάτι κάνει μόνος του) και Ιmpellitteri.

OZZY!

δε θα χαρακτηριζα τη καριερα του Ντιο σολο επειδη εχει το ονομα του.Η μπαντα ειναι μια σαν τους Iron Maiden με το ονομα Ντιο,οχι υπο το ονομα.Η διαφορα με τη σολο καριερα ειναι οτι σε καθε αλμπουμ και τουρ αλλαζουν μουσικους(οχι αλλαζουν,απλα δεν ειναι στανταρ το lineup

Dickinson
Dio
Halford
Ozzy
Udo

Dio

Τέλος.

Περιμενα να πεις του Βρασιδα…

Dickinson κυρίως λόγω του accident… Σαν σύνολο πάντως, μάλλον ο όζζυ έχει βγάλει τους περισσότερους δίσκους που μ’ αρέσουν.

¶ν δεν είχε βγάλει ο Dio το Holy Diver θα έλεγα Ozzy…

Dio,Dickinson…:wink:

Dio & Οzzy έχουν κάνει τις καλύτερες κ πιο επιτυχημένες σόλο καριέρες. Σε αντίθεση με dickinson, halford, gillan που ψιλοπάτωσαν σαν solo projects.
Προτιμώ Dio. Μετά έρχεται ο Ozzy.

Ψιλοπατωσε ο Dickinson? Απο που το συμπεραινεις αυτο?

Ozzy
Dio
Dickinson

Micahel Jackson:lol:

Μπά,ψηφίζω Justin Broadrick,καθότι με Jesu που κάνει εκείνος ότι θέλει έβγαλε τρμερή δισκάρα.:wink:

ΟΖΖΥ!!!
DICKINSON!!!

Ozzy & Dickinson & PauL DiAnno:har: