Sonisphere Bulgaria 2011

Επειδή ενδιαφέρει πολλούς από εμάς νομίζω καλό θα ήταν να έχει το δικό του τοπικ.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν στις 10 Μαρτίου από το eventim.bg

Τιμές (σε ευρώ υπολογίζετε περίπου τα μισά) - google translator οπότε είναι ότι να ναι!

A terrain: the 90 levs
Poising inter-120 150 levs
Fan Сона: 150 levs

A campsite ticket: 20 levs (for tent, drone Иля кемпер,)
In the campsite there will be water and electricity.
A park ticket: 10

Τα boldαρισμένα δεν κατάλαβα τι είναι αλλά φαντάζομαι το ένα είναι pitch A και το άλλο VIP???

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ…ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…ΒΕΝΖΙΝΕΣ…ΦΑΓΗΤΑ…ΕΞΟΔΑ…ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ…?..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

καλα μην τρελενεσαι… καλυτερα ο “τελειωμενος” κουπερ παρα γκοτζιρες κ μαστοδοντες…

Σορρυ αλλά πάρε τα caps βάλτα στο κ**ο σου και πάρε και πούλους! Ο Λώρης είσαι;

Άκου τελειωμένος ο Cooper.

Το ακουσα και αυτο …“τελειωμενος ο κουπερ”… :lol::lol:
Σε ενεργεια πανω στη σκηνη , γιατι σε δισκογραφια δε το συζηταω, καταβροχθιζει γκοτζιρες και Ιους…

Έπεσα θύμα λογοκρισίας λόγο υπερβολικής αντίδρασης αλλά ναι… τελειωμένος ο Cooper είναι τουλάχιστον αστείο!

έτσι, γιατί δεν μπορεί κάποιος να τα σπάει μόνο, πρέπει ταυτόχρονα να καταβροχθίζει και άλλες μπάντες του χώρου, πως αλλιώς θα αποδείξει την αξία του. αυτός είναι και ο σκοπός του Alice Cooper, να ξεπεράσει τους Gojira και τους Virus. :μούτζα:

“Me , Ozzy , Motorhead and many other old-school bands are still making great music and give 150% of our energy onstage.We are carnivorous.We eat every single band on our path”.Δηλωσεις του alice cooper.Σκοπος του σαφως και δεν ειναι αυτο απλα αναφερει μια Α Λ Η Θ Ε Ι Α ειτε γουσταρεις ειτε οχι.
Oσο για τους Gojira και Virus εγω ετσι γουσταρω και τον συγκρινω γιατι θα μπορουσε να ειναι στη θεση τους…
ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ

έγραψα ένα μεγάλο ποστ που προσπαθούσα να καταλάβω και να συζητήσω ήρεμα για την (ηλίθια, Α Λ Η Θ Ε Ι Α ) λογική σου, αλλά το έσβησα, δεν έχει νόημα.

προβληματίσου λίγο μόνο για το ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να συγκρίνεις τον Cooper με τους Gojira και τους Virus.

Ok να εξηγησω…
1)Ειναι μια δηλωση του προφανως με χιουμορ που [B]ΕΓΩ [/B]τη θεωρω ΑΛΗΘΕΙΑ(αληθεια=εχει δικιο=συμφωνω ,αν δε καταλαβαινεις).
2)Απο τη στιγμη που θα μπορουσε να ειναι καλλιστα στο ελληνικο festival τον συγκρινω(με βαση τα δικα μου κριτηρια) με αυτους που τελικα επελεξαν.Τοσο παραλογο το βρισκεις?? Λες και ειπα οτι ειναι καλυτερος απο Winehouse και επρεπε να φερουν αυτον αντι για εκεινη Ελεοοοςςςςςςς

ρε συ bastard με αυτο το κριτηριο τους συγκρινει…

εγω θα αλλαζα ολους τους αλλους του φεστιβαλ πλην maiden για τον alice cooper κ ας επαιζαν μονο οι δυο τους…

ναι, οκ, γούστα είναι αυτά, απλά πριν το 3ο πιο φυσιολογικό ποστ προηγήθηκαν 2 που τα καταβρόχθιζαν όλα.

edit, ίσως βγω λίγο οφφ τόπικ, απλά για να εξηγήσω τι εννοώ. εγώ ας πούμε θα ήθελα στη θέση των slipknot που τους έχω ήδη δει να έπαιζαν οι motorhead ξέρω γω. έχει νόημα να συγκρίνω motorhead και slipknot μουσικά; να πω ότι οι μεν καταβροχθίζουν τους δε; άλλο τι θα προτιμούσε να δει κάποιος, και άλλο ποιος καταβροχθίζει ποιον. ακόμα και για το ίδιο μουσικό ύφος να μιλούσαμε, πάλι αυτές οι εκφράσεις εμένα μου φαίνονται τραβηγμένες, τώρα απλά αστείες. το “θα προτιμούσα maiden και cooper παρά γκοτζίρες και μαστόδοντες” εγώ το σέβομαι και δε λέω και τίποτα, το “θα προτιμούσα cooper γιατί καταβροχθίζει τους gojira” μου κάθεται κάπως. ίσως και του ίδιου να του καθόταν κάπως αν μάθαινε ότι τον βάζουν σε διαδικασία σύγκρισης με τους gojira, αυτό προσπάθησα να εξηγήσω στον Ector Raul Cooperman.

και για να είμαι λίγο ον τόπικ, το line up της Βουλγαρίας και η μικρή διαφορά της τιμής δεν δικαιολογεί την ταλαιπωρία ώστε να το προτιμήσει κάποιος υπέρ της αθήνας. εντάξει, ίσως μόνο οι άρρωστοι φανς του γερο Alice. :stuck_out_tongue:

Βασικά πιστεύω ότι πλέον το δίλημμα Σόφια ή Αθήνα το έχουν οι βόρειοι, μιας και τα έξοδα είναι πάνω κάτω παρόμοια… Από Αθήνα δεν βρίσκω λόγω να πάει κάποιος Σόφια…(εκτός και αν γουστάρει Κούπερ…)

Yπαρχει καμια εκδρομη…??? πως μπορουμε να παμε αν δεν υπαρχει εκδρομη…???

Κάτσε ρε παλίκαρε ακόμα τα εισιτήρια δεν έχουν βγει… Θα βγουν και οι εκδρομές σε λίγο καιρό…Υπομονή…

Σαν το δικο μας της Βουλγαριας λοιπον πλην Gojira, Virus συν Alice Cooper. Και με εισιτηριο ακριβο για τα δεδομενα της Βουλγαριας… Επειδη πολλοι γκρινιαζατε για το δικο μας των 59 ευρω…

egw pantws 8a goustara sindiasmo ton 2 line-up diladi Maiden,Slipknot,Alice Cooper,Mastodon,Gojira :stuck_out_tongue:

(den exw ellinika)

Αν το πάρουμε το θέμα ψύχραιμα νομίζω το line up είναι αρκετά καλό. Βέβαια πλέον όταν ακούμε Sonisphere έχουμε στο μυαλό μας Big 4 οπότε πρέπει να γίνει κάτι το εξωπραγματικό για να το ξεπεράσει αυτό το πράγμα που ζήσαμε πέρσυ!

Από Θεσσαλονίκη έρχεται κουτί,να το τιμήσετε!!!
Εμείς από Αθήνα τώρα…δεν ξέρω,δε νομίζω ότι αξίζει.Δηλαδή για 20 ευρώ λιγότερα που κάνει το εισιτήριο(και τα οποία θα φάω και με το παραπάνω στη μεταφορά) και για ένα όνομα περισσότερο να μας βγει η πίστη να πάμε Σόφια για να δούμε Maiden με τους ξενέρωτους τους Βούλγαρους?Συν ότι έχει και κει pitch a,συν συν συν…
Και γω για Βουλγαρία ψηνόμουν αλλά όπως τα έκαναν μάλλον ελάχιστοι θα ανέβουν από Αθήνα και πάλι θα πλουτίσουν οι Έλληνες κλέφτες…κρίμα…

exeis dikio,oloi gia ayto apogoiteuontai kai perisi ama den epaize big 4 pali 5 bands 8a vlepame ola kiola