Sonisphere Bulgaria 2011

Μια χαρά είναι (αν και πέρσυ έγινε μια μαλακία με ένα λεοφωρείο) αλλά 2 εκδρομές που πήγα ήταν όλα κομπλέ!!

Ωραια…πρεπει να παρουμε τηλεφωνο,η μπορουμε να παμε κατευθειαν απο εκει και να κλεισουμε και να πληρωσουμε?

Πάρε τηλέφωνο τον Βαγγέλα (το έχει στην αφίσα) και θα σε πει τι και πως!

Εγινε φιλος!
Ευχαριστω!

Πολύ ωραίο αυτό με το 8ball. Δεν έχει τύχει να πάω εξωτερικό για συναυλία, αλλά από όσα είδα αυτό είναι το πιο καλό.
Όσο για την άλλη εταιρία, τι να πω…ότι να ναι…αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα…
Εμάς τους βόρειους μας συμφέρει Βουλγαρία. Τώρα για τους αθηναίους τι να πω, αν έχετε τόοοσο κάψιμο με τον Cooper ok! :smiley:

Μην ξεχνάμε και Apocalyptica! 8)

Καλημέρα! Να σας ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς…
Η Βουλγαρία είναι στην ΕΕ, δηλαδή για να ταξιδέψουμε χρειαζόμαστε μόνο τη ταυτότητα μας; Αν όχι, τι θα χρειαστούμε;
Εκεί πέρα πόσο να μας βγούνε τα έξοδα σε φαγητό, μπύρες κτλ;
Ξέρω ότι γενικά είναι φθηνή χώρα.
Ευχαριστώ!

Η Βουλγαρία για να καταλάβεις είναι η χαρά του άφραγκου αλκοολικού… :wink:

η ταυτοτητα αρκει,οσον αφορα τις τιμες περσι που πηγα στο sonisphere οι τιμες ηταν στο μισο απο οτι στην ελλαδα δηλαδη μπυρα=4 λεβα(2 ευρω),σαντουιτς ετοιμο απο τον χωρο του φεστιβαλ 8 λεβα (4 ευρω),merch 40 λεβα (20 ευρω το tshirt).
Συναλλαγμα κανεις απο ελλαδα η αλλιως εκει (μαθε αν στον καινουργιο χωρο που γινεται το φεστ εχει exchange).Αν πας με δικο σου οχημα βαλε βενζινη απο εκει :D.
Φυσικα ρωτας και τον βαγγελη απο 8μπολ για οτιδηποτε…

Η rockmadness.gr διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τη πόλη της Σόφιας-Boυλγαρία, στις 21 Ιουνίου 2011, όπου θα διεξαχθεί το Sonisphere Festival με τη συμμετοχή των:
IRON MAIDEN, SLIPKNOT, ALICE COOPER, MASTODON, APOCALYPTICA.

Συμμετοχή 95?
Με εισıτήριο αρένας και μεταβίβαση
Αναχώρηση 01:00 απο Κομοτηνή (με στάση Ξάνθη και Δράμα)
Επιστροφή ,μετά το live
Θέσεις περιορισμένες .
Κρατήσεις - πληροφορίες στο τηλ.
Mιχάλης=6938 111 951 και στοv Αδνάν =6972059655
info@rockmadness.gr adnan@mood-pro.com
8)

Nα σαι καλά!

Θυμαμαι στο περσινο αντιστοιχο θρεντ να γραφονται πολλα παραπονα για τις διαφορες εκδρομες που διοργανωθηκαν απο την Θεσσαλονικη
Επειδη το ψαχνω να ανεβω φετος υπηρξε καμια περσινη εκδρομη που να μην ειχε προβληματα??(βλαβη λεωφορειων, καθυστερηση αφιξης κλπ)

Επισης μπηκα στο σαιτ να δω για παραγγελια εισητηριων και εχει να εκτυπωσεις ηλεκτρονικο εισητηριο. Αυτο μετα θα πρεπει να το αλλαξεις με κανονικο εισητηριο εξω απο το σταδιο??

Κοίτα στραβές λίγο πολύ συμβαίνουν παντού…είναι να μην σου κάτσει!
Εγώ πέρυσι πήγα με το 8ball και ήμουν από τους αρκετούς άτυχους που έχασαν Anthrax και κάποια κομμάτια από Megadeth
Αυτό δεν θα γίνεται κάθε φορά όμως…ήταν και μεγάλη εκδρομή(5-6 λεωφορεία)
Κατά τ’άλλα η εκδρομή μια χαρά 8)

Δε νομίζω να πρέπει να το αλλάξεις με κανονικό…αλλιώς ποιά η διαφορά?

Ενταξει κλεισαμε με 8ball…περιμενουμε! 1 μηνας 6 μερες!
λιγο ξενερα τα εισητηρια βεβαια… :confused:

http://www.rocking.gr/news/Akurwthike_to_Sonisphere_Festival_tis_Boulgarias/10055/

Κρίμα…τι να πεις!