Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

Γεια χαρά παίδες!
Πριν λίγες μέρες γύρισα από AC/DC στην Σόφια και μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την γενική διοργάνωση! Η τιμή ήταν χαμηλή 40? (Αρένα όρθιοι αλλά πίσω), έυκολα σχετικά μπήκα στο στάδιο και πολύ εύκολα βγήκαμε! Το λέω αυτό γιατί στο ΟΑΚΑ πέρσι δυσκολευτήκαμε να βγούμε γρήγορα από το στάδιο!
Ένα αρνητικό για τον χώρο είναι ότι δεν είναι ΟΑΚΑ. Θέλει μαγαλύτερο χώρο για τέτοια event και λίγο ο ήχος μου φάνηκε αδύναμος (σε σχέση με του ΟΑΚΑ που καθόμουν πιο μπροστά). Αυτό μπορεί και να φταίει γιατί καθόμουν αρκετά πίσω! Νομίζω όμως ότι όσοι πάρουν εισητήρια ορθίων για μπροστά στην σκηνή θα μείνουν ευχαριστημένοι!

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και θα ήθελα να μου πείτε όσοι το ξέρετε είναι το πότε θα ανοίξουν οι πόρτες στην 1η μέρα των Metalllica. Ενδιαφέρομαι να πάω από Καβάλα με αμάξι και θα πρέπει να υπολογίσω το πρόγραμμα μου! Δυστηχώς ειναι δύσκολο και για τις 2 μέρες λόγω δουλειάς.

Αυτά! Thanx in advance! :roll:

εισητηριο για την συναυλία εχεις?

Αν είχα εισητήριο θα έβλεπα και την ώρα που ανοίγουν οι πόρτες! Στο επίσημο site λέει ότι ανοίγουν στις 17:00. Πάντως υπάρχουν ακόμα εισητήρια!
Όποιος ξέρει ας απαντήσει!

Δεν θέλω να είμαι ο γκαντέμης της υπόθεσης αλλά φαντάζεστε να έχει καμιά απεργία στα τελωνεία εκείνες τις ημέρες και να μην μπορούμε να πάμε Βουλγαρία;

Το λέω επειδή σήμερα άρχισαν κάτι κινητοποιήσεις και ομολογώ πως ανησυχώ αν και ξέρω πως έχουμε ακόμα 1 μήνα, αλλά στο Ελλάντα ζούμε…

ενδιαφέρεται κανείς για εισιτήριο σε καλή θέση σε κερκίδα (μικρή κερκίδα με το που μπαίνεις των 100 θέσεων) ??? :!:

Δεν πάμε σε συναυλία του Χατζηγιάνη…[SIZE=“4”]BIG 4 [/SIZE]πάμε να δούμε…[SIZE=“4”]ΝΤΟΥ [/SIZE]ΚΑΙ [SIZE=“4”]ΞΥΛΟ [/SIZE]σε όποιον προσπαθήσει να μας εμποδίσει!!!:lol:

Χααχαχαχαχ ανετότατα περνάμε και δεν μας σταματάει τίποτα!!!

:lol::lol::lol:

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!

Ααααα ξέχασα - όχι ότι ενδιαφέρει και πολύ κόσμο αλλά δε γαμείς;;

Τις προάλλες που ανέβηκα για AC/DC τσίμπισα και τα μπιλιετάκια!!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ!!!

Απο blabbermouth:

METALLICA’s official web site has been updated with the following message:

"Can’t make it to Europe this June for one of the seven Sonisphere ‘Big Four’ shows featuring the 'TALLICA along with SLAYER, MEGADETH, and ANTHRAX? No problem . . . we’ve got the next best thing through the magic of satellite technology with a special HD simulcast from Sofia, Bulgaria on June 22!

"Here’s how it works: The live show will be transmitted via satellite to over 450 movie theaters in the U.S. and over 350 theaters across Europe, Canada, and Latin America. Within hours of all of us walking off the stage, depending on what time zone you live in, you’ll be able to rock out to each set in the cozy confines of your local movie theater that same night.

"Now the nitty gritty details: Tickets for the one-night-only event are available at the local theater box offices and online at TheBigFourLive.com where you can see a complete list of presenting theaters. They will start to go on sale Friday, May 21 in the U.S and Friday, May 28 internationally. Please note that ticket on sale times and even days will vary by theatre, so check with your friendly neighborhood participating movie theatre for exact days and times tickets will be available and keep watching TheBigFourLive.com for theatre additions/changes. For our friends in Australia, South Africa and New Zealand, delayed screenings will be coming your way. Again, keep watching here and TheBigFourLive.com for updates.

"A few more tidbits you might find helpful: Ticket prices in the U.S. will be around $20 plus whatever service charges your local theater may add. No, unfortunately each band’s entire set will not be shown, but trust us, you’ll see most of the action.

“If you’re still with us here and want a little more info about the good people helping to make this happen, check out: byexperience.net. They’ve done some awesome events!”

Μου μυριζει σπεσιαλ περιποιηση…Για να το μεταδιδουν σε σχεδον ολο τον κοσμο, αν μη τι αλλο θα ειναι προσεγμενο και, θελω να ελπιζω, και με καποιες εξτρα προσθηκες για τα ματια μας μονο…:smiley:

Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι που δεν θα υποστω τις πιθανες μετριοτητες της Ελλαδας…

Εισητηρια αγοραζουμε μονο απο ιντερνετ ή πουλανε και στην Ελλαδα πουθενα?

Και επισης αν τα παρω απο το ιντερνετ σε ποσο καιρο σου τα φερνουν?

Από ίντερνετ μόνο και συγκεκριμένα από εδώ:http://www.eventim.bg/portal/en/music/humour/sofia_rocks_powered_by_sonisphere/193179/performance.html
Γρήγορα θα έρθουν αλλά παίρνουν 45?[-X

Ωραία σκέψη… αλλά τι άλλο θα σκεφτούν για να τα τσεπώσουν! Ήμαρτον!:lol:

θα το δείξουν και ελλάδα εδώ?

http://www.thebigfourlive.com/

Στην Ελλαδα οχι…δες…

Ευκαιρια να ετοιμασουμε και πανό…:lol: (μπας και το πιασει η καμερα)

:bounce:Καμιά σημαία…έτσι όπως θα είμαστε μαζεμένοι front of the stage left(αν και δεν έχει κλείσει 100% για μένα[-o<:papas:)

Ela paides, egw to arghsa poly to eishtirio, kai sth selida tous exei mono Front of Stage Right…Ara thn katsame th Varka??#-o

:oΜου έκοψες τα γόνατα προς στιγμήν!Όλο το forum έχει left και επειδή μάλλον θα πάω με εκδρομή και εκείνoi φαντάζομαι θα έχουν left…μόνο εγώ θα πήγαινα right?Για τί εισιτήρια ενδιαφέρεσαι?Μίας ημέρας?Γιατί για 2ήμερο μου βγάζει ακόμη left εμένα8)

Επίσης επειδή δεν έχω κλείσει ακόμη τίποτα(ένεκα οι πανελλήνιες-2η χρονιά:lightsabre:) υπάρχει κάποιος που έκλεισε με εκδρομή από Θεσ/νίκη?Υπάρχει περίπτωση να “κλείσουν” και να μην προλάβω?:-s

Πάρτε και ένα trailer που πήρε το μάτι μου
http://www.youtube.com/watch?v=XOjmk3fdNEo

Θα σας δουμε και στη μεγαλη οθονη δηλαδη;;; :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/article7563.php