Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

ακυρωσαν και ζυριχη #-o
αλλα κατι λεγανε για τεσταμεντ αλλαγη! ελπιζουμε!

:x Ξέρουμε γιατί?

μην τα λες έτσι αυτά αδερφέ γιατί θα πάω από τώρα…

Σόρρυ κιόλας αλλά μόνο εγώ το είχα στάνταρ ότι θα ακυρώσουν?? αφού ρε σεις καρκίνο έχει ο άνθρωπος, όχι κρύωμα. Δλδ ή θα ακύρωναν τις συναυλίες ή θα έβγαινε ο DIO με τον ορό της χημειοθεραπείας στο χέρι…

Καλα και εμένα μου φάνηκε λίγο παραξενο αλλά πιστευα για να ανακοινωνουν εμφανίσεις κάτι θα ξέρουν παραπάνω απο εμας τι διαολο. Τώρα πάντως μου φαίνεται πως τελικά σταθηκαν υπερβολικά αισιόδοξοι. Κριμα.

Ας ελπισουμε να βρουν ενα δυνατο ονομα στην θεση των Η&Η…

Δεν πιστεύω ότι θα βάλουν άλλο όνομα στη θέση τους. Η ακύρωση ήταν αναμενόμενη γιαυτό τους είχαν ως special guests.

Απ’οτι θυμάμαι κάπου 27341 post πιο πίσω είπατε ότι έχει περίπτερο της εταιρείας με τα μπιλιετάκια κοντά στο γήπεδο.

Ξέρει κανένας αν είναι φάση ticket house? Δηλαδή μεθαύριο που θα ανέβω για AC/DC αν πάω θα βρω για Sonisphere που θέλω;;

Eτοιμαστε ντοματες για τους Anthrax…(με στοχο κατα προτιμηση τον σκατοεβραιο τον Scott)

Γιατι τι εκανε ??

second that.

Ελα να μαζευομαστε οι front stage left !!! :metal::metal::metal:

Eντωμεταξυ πολυ μαπα τα εισιτηρια. Ουτε καν γυαλιστερο χαρτι. :-s

front stage left

same here 8)

Ξέρει κανείς να με πει αν παίζει στη Σόφια κίνδυνος για αμάξι?? Για κλοπές και τέτοια μιλάω.
Επειδή πολλά ακούω και θα πάω με αυτοκίνητο ξέρει κανένας που έχει ξαναπάει να με πει αν παίζει να γυρίσω με συγκοινωνία…?:stuck_out_tongue:

Γυροφέρνει την κοπέλα μας την Τζούλια…

Και η δικιά μου παρέα front stage left έχει (15 άτομα είμαστε ζωή να χουμε). Θα τη γεμίσουμε απ’ ότι φαίνεται…:smiley:

Front of Stage Left και εδω! :wink:

Eλληνικο παραρτημα η front stage left…φερτε να ψησουμε και τιποτα ρε…:lol:

Έχω ξενερώσει πάρα πολύ[SIZE=“7”]ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ[/SIZE] γιατί τελικά θα πάω μόνος μου:evil: Δεν γίνεται να χάσω τέτοια ευκαιρία.Ποιος άλλος θα πάει με εκδρομή?Είδα του 8ball αλλά 1 αρνητικό σχόλιο που διάβασα πιο πίσω με έβαλε σε σκέψεις…για του Bolivar δεν βρήκα πληροφορίες(δεν μένω Θεσ/νίκη)…τί προτείνετε?

Μίλα με τον Μιχάλη στο Bolivar στο 2310 261402.