Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

Έχουν ανακοινώσει αρκετές συναυλίες για όλο το καλοκαίρι αλλά δεν έχει ειπωθεί κάτι για άλλο τραγουδιστή. Είμαι σίγουρος ότι ο Αρχοντάς δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εκεί!!!

:twisted::twisted::twisted:

Για πειτε ρε παιδια, απο Θεσσαλονικη. Εχετε καλες εμπειριες απο 8ball και εκδρομες? Δεν φανταζομαι να το ακυρωσει, τιποτα τετοιο και να τρεχουμε τελευταια στιγμη να ψαχνουμε ενναλακτικη λυση να παμε…

Επειδή θα πάει ο αδερφός μου, χρειάζεται διαβατήριο ή απλά ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες?

Πήγα με το 8ball στους Faith no more στην Αθήνα και με εκνεύρισαν τόσο πολύ που ούτε στο μαγαζί δεν πάω. Είχαμε διώροφο λεωφορείο στο οποίο οι μάγκες έπιασαν τον κάτω με τα τραπέζια, πάνω δεν είχαμε κλιματισμό και μας έκλεινε και το μόνο παράθυρο που μπορούσαμε να ανοίξουμε.Συνολικά μας πήρε 9 ώρες (!!!) για να φτάσουμε στο Βύρωνα (ούτε στο Παρίσι να πηγαίναμε) και επιστρέψαμε αργά το επόμενο πρωί αδιαφορώντας για το αν κάποιος εργάζεται. Προτίμησε το Bolivar με το οποίο θα πάω κι εγώ.Ο Μιχάλης που το διοργανώνει είναι τουλάχιστον άνθρωπος και σου φέρεται ανάλογα.

Μόνο ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

Να σαι καλά :slight_smile:

ok, φιλε μου. Ευχαριστω για την απαντηση. Θα τη λαβω σοβαρα υποψην.

Κάποιος από την παρέα μου μετάνιωσε και πουλάει το εισιτήριό του ΜΟΝΟ για την μέρα των metallica. Εϊναι αυτό των 40 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει ας μου στείλει PM. Θεσσαλονικιά έιμαι, οπότε θα τα κανονίσουμε…:slight_smile:

Εκλεισα και εγω εκδρομουλα και για τις 2 μερες απο το 8ball μαζι με φιλαρακι. Αντε να δούμε πότε θα περάσουν οι μερες τώρα. :smiley:

Παίδες sorry για την ασχετοσύνη, αλλά από που μπορούμε να προμηθευτούμε εισητήρια για την rammstein day?

http://www.eventim.bg/portal/en/music/humour/sofia_rocks_powered_by_sonisphere/64804/

Από εδώ επιλέγεις την rammstein day και στην συνέχεια τη θέση που θέλεις να κλείσεις εισιτήριο.

eishthrio phgaine-ela kana 40ri me lewforeia tou OSE (apo salonika panda!) k gia ksenodoxeia tha sou proteina na kleiseis diamerismataki me pare, pou symferei!
apla pata appartments in sofia sto google!

Καποιος που εχει παει στο συγκεκριμενο σταδιο ας πει αν εχoυν μεγαλη διαφορά οι κατηγορίες εισιτηρίων ‘Front of stage’ και ‘Standing’.

Χμμμ δεν είναι κ το ΟΑΚΑ, αλλά για την διαφορά χρημάτων που έχει προτίμησε το in front of the stage!

ρε παιδιά από το σάιτ πρέπει να σκάσεις 45 ευρώ στον κούριερ. δεν γίνεται αλλιώς; έτσι είναι σχεδόν το ίδοο με αθήνα. αν ξέρει κανείς κάποαι εκδρομή που να περιλαμβάνει κ το εισιτήριο ας πει

Μπορεις να επιλεξεις να παραλαβεις απο εκει. Λιγο πιο πισω αναφερονται και τα σημεια απο οπου μπορεις να παρεις το εισητηριο την μερα της συναυλίας. Εναλλακτικα πεταγεσαι μεχρι Sadanski και το παιρνεις απο καταστημα Γερμανος…

Tα παραγγειλαμε και εμεις τα μαγικα χαρτακια. :D:D:D

[SIZE=“5”]MANOWAR[/SIZE] μουνακια. :slight_smile:

Οταν πας να παραγγειλεις λεει μπορεις να pickup at Еventim main office, δεν εχει παραπανω σημεια παραλαβης

Καποιος ανεφερε σε αυτο εδω το τοπικ, οτι εκτος απο το main office εχει και σκετο office καπου απεναντι απο το γηπεδο της συναυλίας. Εχει βαλει και χαρτη αν θυμαμαι καλα.

Λαβωμένο το Sonisphere της γειτονικής χώρας,ακύρωσαν οι Heaven and Hell.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η διοργανώτρια θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό που δημιουργείται,και πώς!