Να σαι καλα φιλε για τις πληροφορίες.Προσωπικα θα συνδιάσω και Σόφια και Μαλακάσα.Mono big 4.Τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες 
Το left που το ειδες…??
Εμενα δεν διευκρυνιζει…
Edit: Τωρα το παρατηρησα left εχω και εγω…
Επειδη δεν απαντηθηκε, ξαναρωταω εγω: Αν δεν παραγγειλουμε εισιτηρια, εκει απεξω θα βρουμε;
Αλλιως αν πρεπει να παραγγειλουμε +ποσο θα χρειαστει για να μας τα στειλουν;
Αρα τι χαλιεσε αν δεν βρεις εκει?
Πας σ ενα απο αυτα και το παιρνεις.(χωρις επιπλεον κομιστρα)
αρκει να αληθευει η ειδηση και να την καταλαβα καλα
Γνωριζει κανεις αν εχει οργανωθει καμμια εκδρομη Θεσσαλονικη - Σοφια και ποσο κανει?
πολλες εκδρομες
Και το Bolivar Κάνει με 39? χωρίς διανυκτέρευση.
Χτες ημουν Σοφια λόγω της δουλειας. Περασα απο eventim στην Vaptsarov και πηρα εισητηριο. Η αποσταση ειναι σχετικα μικρη γραφεια-γηπεδο. Απλα δεν ξερω απο αποψη χρονου και σχεδιασμου με τις εκδρομες, αν μπορεις να περασεις απο εκει να τα παρεις. Αλλα καποιος ειπε για ενα αλλα σημειο της eventim σχεδον απεναντι απο το γηπεδο. Η συγκεκριμενη εταιρια φαινεται να ειναι εγκυρη, εχει οργανωσει απο Madona μεχρι AC/DC κτλ για όσους σκεφτονται να τα παρουν απο εκει. Μπορειτε να κανετε και μια βολτα sadanski και να τα παρετε απο Γερμανο. Εκανα και μια βολτα απο το LEfski και δεν μου φανηκε κανενα μεγαθηριο. Σιγουρα αρκετα πιο μικρο απο την Τουμπα. Το αν εχει στην πορτα εισητηρια μαλλον θα εξαρτηθει απο το αν υπαρχουν εισητηρια. Στειλτε ενα mail στην eventim για σιγουρα. Εγω τους εστειλα και μου απαντησανε σε καποιες ερωτησεις που ειχα.

σχετικα με το camping γνωριζει κανεις τι παιζει?
και ξερεις μηπως που μπορουμε να απευθυνθουμε για να κλείσουμε θέση?
Δοκιμασε στο bolivar…
Εκλεισα μολις και εγω για μπροστα αριστερα…Γουσταρω με χιλια!!!
Εγώ θα το αφήσω για πιο αργά το εισιτήριο…λέτε να είμαι ο μόνος που θα πάει μπροστά και δεξιά?#-o:-s
Μιλάς φαντάζομαι την νέα Τούμπα που θα γίνει (άμα γίνει) στο μέλλον? Γιατί το στάδιο έχει χωρητικότητα 43.632 και σε συνδυασμό με τον στίβο που έχει πιστεύω θα θα είμαστε πολύ καλά από θέμα κόσμου. Πιστεύω κοντά 50.000 θα παίρνει σε συναυλία. Ίσως και να λέω πολλά βέβαια αλλά πάντως θα παίρνει πολύ περισσότερο από τον ναό (Ναός=Τούμπα).
50.000 μπορεί να πέρνει…το θέμα είναι πόσους θα μαζέψει…πόσους λέτε πάνω κάτω?:-k
Στειλτε ενα mail στην eventim για σιγουρα. Εγω τους εστειλα και μου απαντησανε σε καποιες ερωτησεις που ειχα.
Εμένα πάλι όχι!!!:-k
παιδια το ψηνουμε αγρια με κατι παιδια να παει…και απο οτι διαβαζω εδω με 200ευρο ειμαστε καλυμμενοι να παμε και να ερθουμε με τα εισητηρια και ολα τα σχετικα…βεβαια εμεις θελουμε + εισητηρια για να ερθουμε σαλονικα…τελευταια στιγμη λετε να βρουμε εισητηρια?
Ξέρει κανείς αν έχει ακουστεί τίποτα για το αν θα είναι καλά ο DIO να τραγουδήσει με τους H&H ή θα βγουν με κανέναν άλλο τραγουδιστή??
Ρωτάω επειδή δεν έχω ακούσει τίποτα και η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να ψάχνω…:roll: