Αυτά είναιΤώρα που είναι 2ήμερο θα έχουμε και χρόνο να πάμε και καμιά βόλτα στη Sofia8)
Πόση ώρα θα κάνουμε να φτάσουμε?
Με 8ball δε πας και σύ;;
Εμείς είχαμε κάνει χμμμμ 10:00 με 16:30 αλλά με μια μεγαλούτσικη στάση λίγο μετά τα σύνορα κοντά στη μία ώρα!!!
Α τόσο λίγο?Και γιατί θα φύγουμε από τις 6:30?:sleep:
Και γω με το 8ball…και μιας που το έφερε η κουβέντα κάτσε να πάρω τηλ τον Βαγγέλη να το κλείσω 100% γιατί έλειπε Βερολίνο όταν τον πήρα
Εεεεε 17:00 ανοιγουν οι πόρτες οπότε ίσως πάμε και hotel πρώτα.
Ναι ο πούστης πήγε με τον ξάδερφο μου Bad Religion. Δε μπόρεσα να τους ακολουθήσω αυτή τη φορά!!! 
εισιτηριάκι καλή θέση κανείς ???
2ήμερο, 139λέβα και κούριερ
το δίνω στα 90? ???
[CENTER]Apollo Stage
Metallica 21:00 - 23:00
Slayer 19:15 - 20:15
Megadeth 17:45 - 18:45
Anthrax 16:30 - 17:15
Show Starts at 16:30
Gates Open at 14:00[/CENTER]
Eίχα την εντύπωση ότι θα αρχίσει πιο αργά…3 τέταρτα διάλειμμα πριν από κάθε μπάντα
σε ποσες μερες ομως σου ηρθαν?
7 μέρες ακόμα μπορεί να μην δούμε Mastodon και Heaven & hell (δυστυχως) αλλα θα ειναι εμπειρια ζωης
SLAYERRRRRRRRRRRRRR!!
Γεια σας παιδιά! Καλώς με βρήκατε στο forum κτλ κτλ. 
Λοιπόν μια ερωτισούλα, προφανώς δεν προλαβαίνω να πάρω εισιτήρια και να μου τα στείλουν Αθήνα αλλά απ?ότι είδα υπάρχει κάποιο pickup point στην Sofia. Επειδή τα βουλγάρικα μου έχουν σκουριάσει λίγο και το Google.translate δεν βοήθησε τραγικά, ξέρει κανείς διεύθυνση και εάν μπορώ να τα παραλάβω την μέρα του event;
Thanks!
Συντομα, μεσα σε 2-3 εργασιμες μερες. Βεβαια εγω τα παρηγγειλα μεσα απο το σερβικο eventim. Τωρα γιατι εχουν λιγοτερα εξοδα αποστολης οι σερβοι απο τους βουλγαρους, δεν ξερω…:dunno:
Λιγες μερες εμειναν…για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα…
Όπως και στη συναυλία των AC/DC έτσι και σε αυτήν θα υπάρχει pick up point δίπλα στο γήπεδο όπου και την ήμέρα της συναυλίας μπορείς να παραλάβεις τα εισιτήρια σου…
σ ευχαριστω πολυ με ηρεμησες και εγω απο εκει τα παρηγγειλα και ανησυχουσα μηπως κανουν βδομαδα και πανω
Πήρα και το εισιτήριο!:vibrate:
Front of the stage!Δεν ξέρω όμως αν είναι right ή left:-k
Delivery: Pick up at Еventim main office
Αυτό δίπλα στο γήπεδο είναι έτσι?
μηπως ξερει κανεις τιμες απο merch σε λεβα?μην μας μεινουν και δεν εχουμε τι να τα κανουμε…:-k
Δεν γìνεται να τα κανουμε παλι ??
Φυσικά και γίνεται.
Καλά δεν θα παίξουν τελικά οι Testament στη θέση των Mastodon??? Τζάμπα χαρήκαμε?
Μαλλον ναι τζάμπα χαρήκαμε… 
Το πρόγραμμα της 2ης μέρας
[CENTER]23/06/10
RAMMSTEIN - 21:15
MANOWAR - 19:15
ALICE IN CHAINS - 18:00
STONE SOUR - 16:45
SKRE4 - 15:30[/CENTER]