what the fuck is this???
Χμμμμ λίγο λιγότερ από 1:30 ώρα δηλαδή για Manowar. Μια χαρά!!!
Μήπως είναι βουλγάρικο?
Και 2 χαρές μη σου πω!!
Όποιος από Θεσσαλονίκη ενδιαφέρεται για εισιτήριο για front of stage left διημέρου ας στείλει pm. Η τιμή είναι όσο αγοράστηκε (κάπου 95ευρώ νομίζω. δεν είμαι και σίγουρος να πω την αλήθεια…:D)
Αλήθεια, γιατί δεν υπάρχουν οι Testament στο πρόγραμμα?? Τζάμπα ρε γμτ η χαρά για το Big 5?
Δεν μπορούσες να postάρεις μερικές ώρες πιο πριν?Το μεσημέρι πήρα το δικό μου γμτ…
Ελπίζω να μην σου μείνει
Τι εννοεις ?? Οτι θα παιξουν λιγοτερο απο μιαμιση ωρα οι Manowar ??
Γιατι εγω βλεπω οτι υπαρχει μια χαρα κενο για να παιξουν τουλαχιστον τοσο.
Οπως και ναχει, καλα θα χωσουν ολα τα φλωρακια που θα χαιρονται με τις υπολοιπες μπαντουλες εκεινης της μερας.
:twisted::lol::twisted:
Θέλουμε full report από Manowar.
Δες απ’οτι είδα το πρόγραμμα λέει 19:15 Manowar και 21:15 Rammstein. Υπολόγισε και πόση ώρα θα χρειαστεί να έχει crew πάνω στην σκηνή για να στήσουν για το show των Rammstein. Δεν θα θέλουν κανα μισάωρο;; Μακάρι να παίζαν και 5 ώρες όπως πέρσυ αλλά οκ.
Μάγκες είδα λίγο τα set list που είχαν το 2010 στην λατινική Αμερική ?Υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα φιάσκο και να παίξουν μόνο τα καινούργια όπως εκεί;
Ελπίζω όχι… #-o
παιδες μια ερωτηση για να το ξεκαθαρισω:αν κλεισω τα εισιτηρια απο το ιντερνετ μπορω να τα παραλαβω απο εκει καπου κοντα στο σταδιο την ημερα της συναυλιας?
please απαντηστε!!!πιαστηκα αργα με το θεμα κ τωρα τρεχω να προλαβω…
thanx in advance
Φίλε δεν ξέρω ακριβώς οδό κλπ κλπ (όλο και κάποιος θα το postarei) αλλά ναι μπορείς να παραλάβεις τα ticket δίπλα από το γήπεδο την ημέρα της συναυλίας αρκεί να πατήσεις την αντίστοιχη επιλογή όταν τα παραγγείλεις!!!
Τhanx αδελφε να’σαι καλα!!!
Τίποτα φίλε. Good luck με την φάση!! 
Μην ξεχασεις να φερεις την προβιά και το σπαθί ε?
Εγώ θα πάρω και γούνινο βρακάκι!!!
Aπό πολλά μέρη μπορείς να το πάρεις(αν δεν κάνω λάθος) με 1? χρέωση
Έχει σχεδόν δίπλα από το γήπεδο outlet από όπου μπορείς να παραλάβεις το εισιτήριο
Uploaded with ImageShack.us
Και κανένα φλογοβόλο μετά βγαίνουν Rammstein!:twisted:
Mε τετοια ζεστη δεν ειναι για προβιες η φαση. :dunno:
Ασε που εχω μαζεψει και τα δυο προβατινα χαλακια στο παταρι, αλλιως θα τα εραβα να γινουν στολη να γουσταρουμε. :lol:

Μπηκε και στο άλλο θέμα αλλα δεν πειράζει ας την βάλουμε παντου 
Η φωτο της χρονιάς και όχι μόνο.
Λειπει ομως ο Hanneman!