Αυτός θα έχει τραβήξει την φώτο μάλλον :lol: 
Προσπαθήσαμε να πουλήσουμε το εισιτήριο της φίλης μας (που για προσωπικούς δεν θα μπορέσει να έρθει) για τη μέρα των Metallica στη Βουλγαρία αλλά δεν τα καταφέραμε…
Έτσι από το να πάει τζάμπα [SIZE=“5”]ΧΑΡΙΖΕΙ το εισιτήριο των 40 ευρώ (αρένα)[/SIZE]
Το εισιτήριο το έχω εγώ, οπότε όποιος επιθυμεί να πάει στη συναυλία και ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.
Άντε ψήστε κανα άφραγκο φίλο σας να έρθει!!! Κρίμα είναι να το τσεπώσει τελευταία στιγμή κανένας Βούλγαρος:lol:
Ετσι οπως βλεπω τα πραγματα (αναλογικα) θα ειμαστε 3 Αθηναιοι και 500 Βορειοελλαδιτες στην Σοφια…:lol: (δεν βλεπω αλλη συμμετοχη απο νοτια…)
ρε παιδιά εδώ σας λεμε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν βλέπω ενθουσιασμό , δηλ τι άλλο θέλετε να προσθέσω πως όποιος το πάρει θα τον κεράσουμε και ούζα??? :lol: :lol:
+2 Απο εδω. Αρα 5!
woo hoo! 
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια να με διαφωτησει καποιος, ειμαι ανηλικος (15 χρονων) και εχω παρει ηδη εισητηρια και θα ανεβω με την αδερφη μου, αυτο που εχω απορεια ειναι το εξης, μπορω να περασω τα συνορα? ή θα παω και θα με γυρισουν επειδη ειμαι ανηλικος, η αδερφη μου ειναι ενηλικας και θα ειναι κηδεμονας μου, μηπως πρεπει να βγαλει κανενα χαρτι απο την αστυνομια? Ή δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα και δεν θελει τιποτα, οποιος γνωριζει ή ειναι παρομοια περιπτωση παρακαλω να απαντηση, ευχαριστω.
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια να με διαφωτησει καποιος, ειμαι ανηλικος (15 χρονων) και εχω παρει ηδη εισητηρια και θα ανεβω με την αδερφη μου, αυτο που εχω απορεια ειναι το εξης, μπορω να περασω τα συνορα? ή θα παω και θα με γυρισουν επειδη ειμαι ανηλικος, η αδερφη μου ειναι ενηλικας και θα ειναι κηδεμονας μου, μηπως πρεπει να βγαλει κανενα χαρτι απο την αστυνομια? Ή δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα και δεν θελει τιποτα, οποιος γνωριζει ή ειναι παρομοια περιπτωση παρακαλω να απαντηση, ευχαριστω.
edit: εχω βγαλει κ ταυτοτητα
Oχι, δεν θα εχεις κανενα προβλημα, μην ανησυχεις. 
Πφφφ, σε ευχαριστω με καθησυχασες λιγακι, αυτο αν επιτρεπετε απο που το ξερεις?
Υ.Γ Συγγνωμη για το διπλοποσταρισμα πατησα edit αλλα ξαναβγηκε σαν απαντηση
Εχω ταξιδεψει με ανηλικο ξαδερφο μου.
Εφοσον μιλαμε για τετοια συγγενεια και θα δουν το ιδιο επιθετο, δεν θα εχεις προβλημα.
πω! σε ευχαριστω παρα πολυ, ξαφνικα ενιωσα να χανω τη γη απο τα ποδια μου, βλακεια να εχεις κλεισει εισητηρια κ να μν μπορεις να πας :S
+1 εδω! Αλλοι 5 και κλεισαμε 11αδα!! /wink
Demon μια χαρά μπορείς να περάσεις μη μασάς!!!

ναι δεν μασαω 
Ετσι. Σόφια και τα μυαλά στα κάγκελα!!
ε ναι, συμφερει πιο πολυ απο το να παμε αθηνα (εμεις απο μακεδονια) πιο φθηνα βγαινει στη σοφια 8)
Βασικά βλέπουμε Manowar :D:D:D
εμμμ…παιδια απο σχετικα καλη πηγη…ο οσε θα κανει απεργια απο 21 μεχι 28…Χωρις να θελω να αρχισω flame και μην με βρισετε εαν δεν βγει αλλα…εναλακτικες απο Αθηνα εχουμε η τσαμπα τα λεφτα;
ΚΤΕΛ για Θεσσαλονικη και απο εκει με καποια απο τις εκδρομες του 8ball και αλλων.
Αν διαθετεις περισσοτερα χρηματα με αερπλανο.
Μια εβδομαδα απεργια μου φαινεται χλωμο…εκτος και αν εννοεις απο 21 μεχρι 28 μια μερα θα κανει απεργια…:-k
Εγω απο αλλες πηγες βλεπω οτι θα εχει βροχες αυτες τις μερες…ελπιζω μην το βλεπει αυτο κανας Μητσοτακης…
Για βροχες το ειδα και εγω αλλα ενταξει συνηθησμενος σε αυτο…για κτελ απο θεσσ σοφια ξερει κανεις τπτ; γιατι για εκδρομη δεν ψηνομαι γιατι εχω κλησει ξενοδοχεια κτλ