Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

καπου πιο πανωπρπει να υπαρχει και link τετοιο, αλλα υπαρχουν εκδρομες που δεν χρειαζεσαι να κλεισεις ξενοδοχειο μαζι τους…Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι και ο ΟΣΕ εχει λεωφορεια καθημερινα εκτος…Τριτης!

Τελικα πηγαν οι γονεις μου στην αστυνομια για να ρωτησουν για το παραπανω θεμα που ειχα ρωτησει, η απαντηση τους ηταν πρεπει να υπαρχει μια υπευθυνη δηλωση και απο τους 2 γονεις (σε περιπτωση που πεσεις σε μ@λακες) , οποτε οποιος ειναι ανηλικος και θελει να παει καλου κακου ας εχει κ μια υπευθυνη δηλωση… μλκια μ ακουστηκε αλλα ποτε δεν ξερετε…

εντιτ

“Λαμπρα” νεα, απεργιες ΟΣΕ 21-22-23… τι θα κανουμε ρε παιδια με τι θα παμε??? :frowning: :frowning: :frowning:

Mε αεροπλάνο ή αυτοκίνητο ή λεωφορείο ή εκδρομή δεν έχεις άλλη επιλογή(εκτός αν οδηγάς μηχανή:p)
Ότι και να κάνεις πάντως κάνε το γρήγορα γιατί στενεύουν τα περιθώρια…ελπίζω να μην το χάσεις
Τρελή ξενερα…και αυτοί του Ο.Σ.Ε είναι τελείως για τον πούτσ:-#

Ρε παιδιά λέτε να βρέχει?Γιατί ο καιρός κατά κει πάει:-s

Παιδια οποιος μπορει να μ δωσει μερικες πληροφοριες για την εκδρομη του 8ball ή εστω κανα τηλεφωνο απο υπευθυνους… (απαντηση απο ΟΣΕ: την δευτερα θα ανακοινωθει αν θα γινουν απεργιες, ρε παρταλια πειτε να ξερουμε…)

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=37461149

η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα πραγματοποιήσει τρεις δίωρες στάσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη (7-9 το πρωί, 3-5 το απόγευμα, 10-12 το βράδυ).

Βροχες μαλλον θα εχει στην Σοφια! Φερτε αδιαβροχα!!

[QUOTE=Sofa_King;905176]η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα πραγματοποιήσει τρεις δίωρες στάσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη (7-9 το πρωί, 3-5 το απόγευμα, 10-12 το βράδυ).[QUOTE]

κάτι τέτοιο σημαίνει πως όσοι έχουμε εισητήρια για δρομολόγια που γίνεται στάση τα χάνουμε ή μεταφέρεται σε επόμενο δρομολόγειο?

[QUOTE=DemonOfTheFall;905208][QUOTE=Sofa_King;905176]η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα πραγματοποιήσει τρεις δίωρες στάσεις την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη (7-9 το πρωί, 3-5 το απόγευμα, 10-12 το βράδυ).

κάτι τέτοιο σημαίνει πως όσοι έχουμε εισητήρια για δρομολόγια που γίνεται στάση τα χάνουμε ή μεταφέρεται σε επόμενο δρομολόγειο?

Δεν χανεις εισητηρια…προφανως μεταφερεται ή αν αλλαξει η ωρα πας στην νεα ωρα…

το θεμα ειναι θα προλαβουμε την συναυλια ή θα εχει αρχισει και εμεις ακομα θα ταξιδευουμε? μηπως ξερετε τι ωρα ξεκιναει γιατι τα εισητηρια δεν τα εχω στα χερια μου

Παιδια ας απαντησει καποιος απο θεσσαλονικη επειδη δεν βρισκω κατι εκτος απο τα πουλμαν του οσε, πως σκατα παμε Σοφια απο θεσσαλονικη; και που υπαρχουν δρομολογια τιμες κτλ;

22/06/10
METALLICA - 21:00
SLAYER - 19:15
MEGADETH - 18.00
ANTHRAX - 16:45
BASTARDOLOMEY - 15:30

23/06/10
RAMMSTEIN - 21:15
MANOWAR - 19:15
ALICE IN CHAINS - 18:00
STONE SOUR - 16:45
SKRE4 - 15:30

οι Bastardolomey ειναι βουλγαροι σωστα?

king ευχαριστω πολυ για το προγραμμα :wink:

http://www.eightballclub.gr/
Βαγγέλης Καμαρέτσος:6937176490

σε ευχαριστω παρα πολυ πασχαλη, εψαχνα ομως πιο πριν και το βρηκα, αλλα σε ευχαριστω για την βοηθεια :smiley:

Τίποτα!:slight_smile:

Παίζει να δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη γιατί πρέπει να πήγε Ελβετία για Sonisphere. Αυριο μεσημεράκι γυρνάει!!

Edit: Μόλις είδα πρόγνωση καιρού… βροχές :confused: :confused:

πραγματι τον πηρα τηλεφωνο και ειπε οτι ειναι εκτος ελλαδας, σιγουρα αυριο γυρναει? μ ειπε να τον παρω την κυριακη

Ε μάλλον για σίγουρα. Ναι λογικά αύριο γυρνάει γιατί προχτές που τον πήρα να κλείσω για μια φίλη μου με είπε να περάσω το σάββατο απο 8μπαλο να πιούμε κανα μπυρόνι.

Τώρα αν άλλαξε κάτι δε ξέρω man :confused:

ρε παιδια αυτο που ζουμε ειναι εφιαλτης, ειπαν στον ΟΣΕ οτι θα βγει ανακοινωση την δευτερα κ αν τωρα την δευτερα πουνε δν παμε πουθενα δεν προλαβαινω να κλεισω σε 8Ball οποτε πρεπει να το ρισκαρω κ να κλεισω κ 8ball, 30 ευρω δεν ειναι το ατομο?