Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

Για μία μέρα ενδιαφέρεσαι;; (σόρυ αλλά δε θυμάμαι :? )

κανενα προβλημα, ναι ενδιαφερομαι για 22 Τριτη, Metallica Day (οπως λεει και στο site τους)

Edit:30? είναι κλείσε να είσαι σίγουρος
Και να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω από τον Ο.Σ.Ε

ναι συνενοηθηκα με την αδερφη μου, τωρα περιμενω τον βαγγελη να συνενοηθω για την εκδρομη, ευχαριστω ολους :smiley:

btw, εσεις παιδια πως θα πατε?

Ναι ναι 30 ευρά ειναι όπως είπε και ο Pasxalakos

Και εγώ με το 8ball αλλά θα κάτσω και τις 2 μέρες:metal:

Να κάνουμε και κανά κοννε να βρεθούμε guys αν είναι! Ντάξει ήδη ξέρω άπειρο κόσμο αλλά δε με χαλάει καθόλου να είμαστε κι’αλλοι!!!

εγω συμφωνω να βαλουμε π.χ ενα σημειο να βρεθουμε, ασταλδο με τι θα ανεβεις?

8ballen την 2ήμερη εκδρομή και γω. Βασικά απ’οσο ξέρω όλοι μαζί στις 6:30 (και καλά) από Αριστοτέλους ξεκινάμε!!

ναι στο αγαλμα του βενιζελου, θα ερθω και θα φωναζω ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΚΙΝΓΚ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παιδια εχω μερικες απορειες για την εκδρομη του 8ball, που μπρουν κυριως να απαντησουν οσοι ξαναπηγαν. Αρχικα ποση ωρα ειναι το δρομολογειο? και γινονται στασεις? αν ναι ποσες κ που? (το που δεν χρειαζετε αλλα να χουμε να λεμε :P)

Λοιπόν για AC/DC ξεκινήσαμε στις 10:00 και φτάσαμε στις 16:30 με μία ώρα στάση περίπου λίγο μετά τα σύνορα.

Νο problem…εγώ έτσι και αλλιώς μονος θα παω
Όποιος έχει f/b ας με κάνει αdd:Pasxalis Gaidatzis(μην περιμένετε να με αναγνωρίσετε από το μαλλί είμαι κουρεμένος πλέον)
Astaldo εσύ που είσαι και πιο σχετικός ξέρεις πόσοι θα είμαστε?Γιατί βλέπω στο f/b στην εκδρομή έχει 234 επιβεβαιωμένους καλεσμένους8OΠαίζει κάτι τέτοιο?:-k

σε ευχαριστω, ασταλδο :smiley:

Κοίτα AC/DC ήμασταν 3 buses. Ε πιστεύω τώρα παραπάνω θα είμαστε. Θα ρωτήσω Βαγγέλα αύριο

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4412115&id=541248086&subject=376100306205&ref=nf#!/photo.php?pid=4412115&o=all&op=1&view=all&subj=376100306205&aid=-1&id=541248086
Το στάδιο και λοιπές πληροφορίες

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4471273&id=49362431266&ref=mf#!/photo.php?pid=4471262&id=49362431266&ref=mf&fbid=404112341266

φωτο απο Ελβετια…βροχη λεμε…

Να ρωτησω, εσεις που εχετε ξαναπαει Σοφια σε αυτο το σταδιο. Φωτογραφικη παιζει να βαλουμε μεσα?

Σας πηγαν πουθενα να μετατρεψετε τα ? σε λεβα?

Αυτο φιλε πας οποτε θες και το κανεις στην τραπεζα δεν σε παει το γκρουπ

ΠΩ!Ξενέρα…ελπίζω να μην βρέξει Βουλγαρία[-o<:papas:

Γιατί όχι?

Μπορείς να αλλάξεις και στα σύνορα αν δεν κάνω λάθος και μάλλον έτσι θα γίνει…