Ναι ρε άνετα ότι θες περνάς !!!
Όσο για μετατροπή στα σύνορα δύσκολα. Πολύ κοντά στο στάδιο όμως έχει και ανταλλακτηρια οπότε κανένα πρόβλημα. Αν έχετε πάρτε και καμία κάρτα αναληψεων να βγάλετε λεβα από κει με την μια
Ναι ρε άνετα ότι θες περνάς !!!
Όσο για μετατροπή στα σύνορα δύσκολα. Πολύ κοντά στο στάδιο όμως έχει και ανταλλακτηρια οπότε κανένα πρόβλημα. Αν έχετε πάρτε και καμία κάρτα αναληψεων να βγάλετε λεβα από κει με την μια
Αstaldo οταν επικοινωνησεις με τον Βαγγελη στειλε μνμ εδω και πες τι σ ειπε
Ε το βράδυ λέω να περάσω να τον δω λίγο να μάθω και πως ήταν στην Ελβετία 
ωραια, αντε καλα να περασετε 
Παιδια σημερα ειναι ανοιχτα το 8ball?
Παίδες 2 μέρες έμειναν!Εγώ ήδη ετοιμάζω βαλίτσα γιατί θα κατέβω από άυριο Θεσ/νίκη!8)
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο καιρός ρε γμτ…λέτε να μας κάνει καμιά βροχή?:-s
Τελικα ολα οκ και με μενα, ετοιμαζω και γω τα πραγματα μου, γιατι θα μεινω στην αδερφη μου μια μερα, θα σας δω ολους στην αριστοτελους!
αισιοδοξια και ο καιρος θα 'ναι καλος!
φιλε μου ενδιαφερομαι για το εισιτηριο υπαρχει ακομα?
Ναι υπάρχει ακόμη! Σου έστειλα μήνυμα…
Μαθαίνω ότι σήμερα στην Σόφια άνοιξαν οι ουρανοί από βροχή. Και από ότι είδα μέχρι παρσκευή κάπως έτσι θα πάει ο καιρός. Έχει ακούσει κανένας τι θα γίνει αν πιάσει καμιά μπόρα την ώρα του live???
Μην φάμε καμιά ήττα σαν της Κορέας σήμερα…
Θα γίνουμε σαν γουρούνια!!Παρακαλάτε να μην βρέξει:papas:[-o<
Απο οτι δειχνει θα βρεχει…φερτε αδιαβροχα…
Την καλημερα μου απο Σοφια! Ειμαι ηδη αραχτος στο ξενοδοχειο. Ο καιρος ειναι καλος. Απο οτι ρωτησα εδω αυτες τις μερες μετα το lunch time
βρεχει για κανα δυωρο και μετα ξαναφτιαχνει. Ευχομαι παντως να ειναι ο καιρος οπως αυτην την στιγμη και να γουσταρουμε ολοι.
Μονος μου μιλαω μονος μου τα ακουω μου φαινεται…που ειστε ολοι βρεεεε???
Οτι και να πω ειναι λιγο. Ολοι οι Big 4 μαζι να τραγουνε Ι AM EVIL!!
Αν και φαγαμε το χαλαζοβροχο μας με που βγηκαν οι Megadeth ηταν ολα υπεροχα!
Αλλη στιγμη περισσοτερα–
Περιμενουμε λεπτομερειες…

Ηλεκτρικη καταιγιδα ισοπεδωσε χθες τη Σοφια!Μοναδικη παραφωνια το ακινητο κοινο της Βουλγαριας.Ειναι δυνατον να μην γινει ουτε 1 αμπαλαεα?Μονο το ποπ κορν τους ελειπε.
Αυριο ομως θα βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους 
Παιδιά, το live ήταν απλά κορυφαίο. Ακόμα και η βροχή στους Megadeth απλά με πόρωσε περισσότερο, αλλά μιλάμε για τρελό χαλάζι. Ελπίζω να τα σπάσουν και στην Ελλάδα αν και τόσο καλό δεν παίζει να ναί. Άσε που γύριζαν και Live DvD και μας το παν στο τέλος…τι να λέμε 
λοιποοοον…εντυπωσεις :πηγα μονο την πρωτη μερα (δυστυχως), με το eightball,ολα καλα στην διαδρομη,μεχρι να φτασουμε σοφια η διαδρομη σε γυριζε πολλα χρονια πισω περνωντας απο την βουλγαρικη επαρχια.Στην Σοφια αλλαγη σκηνικου,διπλα σε παλια ασχημα κτιρια εβλεπες μια καινουργια μοντερνα πολυκατοικια να σηκωνεται,απλωμενη πολη με πολυ πρασινο,πολλα παρκα.Φτασαμε μετα απο αρκετη κινηση καπου κοντα στο γηπεδο, οπου πηγαμε με τα ποδια 1-2 χλμ αποσταση.
Μπηκα νωρις στο γηπεδο (σε αντιθεση με τους περισσοτερους οι οποιοι ειτε καθυστερησαν στα εισιτηρεια,ειτε πηγαν για βολτα-φαι) και προλαβα καποιους βουλγαρους πανω στην σκηνη τους οποιους δεν εδωσα σημασια γιατι εκοβα βολτες μεσα στο ταρταν (ειχα εισιτηρειο front stage left).
Φανταστειτε κατι σαν το γηπεδο της τουμπας στο πιο μικρο, η το γηπεδο του πανιωνιου (δηλ.κυκλικο με στιβο) αλλα στο παλιοτερο.
Οι anthrax ξεκινησαν νωρις.Μαλλον νωριτερα απο’τι υπολογιζαν οι περισσοτεροι (ειχε πολυ κοσμο εξω εκεινη την ωρα).Παιξαν μονο χιτς (antisocial,caught in a mosh,madhouse,medusa,indians,i am the law,be all end all,time,only).Να πω την αληθεια τους περιμενα πιο δεμενους,ο belladonna μου φανηκε σε μετρια κατασταση :-k… Στα συν οτι καναν κι ενα medley δικου τους τραγουδιου με το heaven and hell οπου υπεβαλλαν τα σεβη τους στον ‘μεγαλο’.
Επομενοι οι megadeth.Με το που ξεκιναν ανοιγει ο ουρανος κανονικα,αρχιζει να πεφτει χαλαζι το γυρναει σε δυνατη βροχη οποτε εκει αποφασισα να την κανω και πηγα σε ενα κυλικειο στις εγκαταστασεις του γηπεδου οπου ακουγα μεν, δεν εβλεπα δε. Μετα απο κανα εικοσαλεπτο η βροχη σταματαει ,αποφασιζω να ξεμυτισω ,η ζημια εχει γινει ομως,παντου βρεγμενα,λακουβες-παγιδες γεματες νερα,οποιος δεν πηρε αδιαβροχο μαζι του τον ηπιε κανονικοτατα,σημερα λογικα θα ειναι κρεβατωμενος.Οσο ειδα απο megadeth ηταν αρκετα καλοι με καλο ηχο αλλα αυτος ο mustaine τελειως ακινητος ρε παιδι μου .Aπο τραγουδια τωρα οτι θυμαμαι peace sells,holy wars,hangar,tornado of souls,skin 'o,sweating bullets,a tout le monde.
Παμε τωρα στους slayer.Ειχα διαβασει ενα σετλιστ το οποιο ευχομουν να ηταν μουφα (γιατι ειχε αρκετα τραγουδια απο τελευταια τους),δυστυχως (για μενα τουλαχιστον),ετσι εγινε.Τιποτα απο τον πρωτο δισκο,τιποτα απο τον δευτερο,angel of death απο τριτο,south of heaven,mandatory suicide,war ensemble,war painted blood υπολοιπα δεν θυμαμαι σορυ.Σκηνικη παρουσια κλασικη slayer,οποιος τους εεχει δει ξερει,ο araya με μπλουζακι εθνικη χιλης.
Metallica.Τα απολυτα αφεντικα της βραδιας.Σουπερ ηχος
,τρομερη σκηνικη παρουσια με τεραστιο video wall απο πισω τους (χωρια τα video walls δεξια κι αριστερα),εκρηξεις,φωτιες μπαμ μπουμ πολυ πραμα (φανταζομαι τι θα γινει στους rammstein σημερα).
Hit the lights,Seek and destroy,for whom the bells,creeping death,master,sanitarium,blackened,one,harvester,enter,sad but,nothing else,fuel,aint my bitch οτι θυμαμαι.ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμη το am i evil οπου ανεβηκαν ΟΛΟΙ πανω στην σκηνη anthrax,megadeth κι ο lombardo απο σλαυερ,μετα ανεβηκε κι ο araya (οι αλλοι δυο που ηταν??).Πραγματικα συγκηνιτικη φαση μια και ολους αυτους μεγαλωσα…
Κοσμος περιπου εικοσι χιλιαδες,αρκετος νομιζω.Merch αρκετο πραγμα απ’ολες τις μπαντες τιμη τσιρτ 40 λεβα δηλαδη 20 ευρω.Λογικες τιμες ετσι?Ειμαι περιεργος αν θα εχουν τις ιδιες τιμες στην μαλακασα.Επισης μπυρα 1 ευρω,σαντουιτς 2 ευρω παρε κοσμε :).Αρκετοι ελληνες επισης (καποιοι μπροστα με σημαιες), λωρη κλαψε :p.
Αυτα.Αν εκανα λαθος καπου,αν ξεχασα κατι σχωρεστε με γιατι μεγαλωσα και δεν τα θυμαμαι ολα…Αντε και του χρονου…
Μια χαρα!Μπραβο ρε φιλε!