Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

Πρώτη μέρα έσπειρε. ΤΈΛΟΣ
Φυγαμε για δεύτερη.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί με έχει φάει.Στα προηγούμενα show οι Slayer και Megadeth έπαιξαν 12 κομμάτια ο καθένας σε setlist 1 ολόκληρης ώρας.Πως είναι δυνατόν να έπαιξαν χθές 9???Μήπως το set τους χθές λογω του cinema και του γυρίσματος του show για dvd τους ανάγκασε να παίξουν 45 λεπτά???Παρακαλώ όποιος πήγε και θυμάται ας μου λύσει αυτήν την απορία…Γιατί <<έφαγα>> ήδη μια <<ήττα> που δεν παίζουν Hell Awaits αμα παίξουν και -3 κομμάτια…I drunk him…:p:p:p:p:p

Αν μπορεί να πει κάποιος που πήγε…πόσο κόσμο είχε περίπου?

Ευχομαι να περασατε καλα οσοι πηγατε, εμεις ετοιμαζομαστε για αυριο…

Μολις μπηκαμε Ελλαδα…Μαγκες ενα θα σας πω:Ανεβηκαν ΟΛΟΙ οι BIG4 στη σκηνη και επαιξαν το Am I Evil!Δεν το ειχαν ξανακανει μεχρι τωρα και δεν ξερω αν προκειται να το ξανακανουν.Απλα εσπειραν…Τα υπολοιπα απο αυριο…

1.

Ε, εσεις οι ΜΑΛΑΚΕΣ του Dirfter και του Eigthball !!

Αλλη φορα, οταν αποφασιζετε να ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ εκδρομη , ΚΟΜΜΕΝΑ τα ουισκια απο τις 6 ωρα το πρωι, ωστε να μπορειτε ΝΗΦΑΛΙΑ να συννενοηθειτε για τα στοιχειωδη πραγματα !!

Ωστε να μην κανουμε 3 γυρους με το πουλμαν γυρω απο το ξενοδοχειο , να μην μας αφηνει τελικα αλλα να αποφασιζει να μας παει κατευθειαν στο γηπεδο ( γιατι εμαθαν οτι εχουν ηδη ξεκινησει οι Anthrax…) , και αντι αυτου να μας κανει και δυο γυρες ολη τη Σοφια , αφου ο οδηγος δεν ξερει την πολη και δεν εχουν αποφασισει που θα παρκαρουν ολα τα πουλμαν μαζι !!!

(αν ηταν κανεις στο bus 3 του drifter με τον ‘‘βουβουζελα’’ σε μεγαλα κεφια, καταλαβαινει για τι πραγμα μιλαμε)

2.

Τωρα στα του φεστιβαλ, εχω να πω οτι οι διοργανωτες του Sonisphere δεν φενεται να δειχνουν και ιδιαιτερο σεβασμο στα συγκροτηματα.

Οταν διοργανωνεις συναυλια BIG 4 ( ‘‘ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ’’ και οχι ‘‘3 support και 1 supergroup’’) δεν ειναι δυνατον να δινεις χρονο 40 λεπτων στους δυο πρωτους με σκηνικο ενα απλο πανι, ενω στην τελευταια μπαντα 2 ωρες και υπερυψωμενη σκηνη με τεραστιο video-wall απο πισω.
Τοτε δεν ονομαζεταιι το event ‘‘οι τεσσερις μεγαλοι’’ αλλα ‘‘τα τρια τσουτσεκια και οι Metallica’’…

3.

Επισης μαλακες διοργανωτες παρτε τα 40 λεπτα που δωσατε στους MANOWAR και βαλτε τα στον κωλο σας ! Απλα !
Τοσος κοσμος ειχε παει για MANOWAR και αυτο που ειδε ηταν να βγαινουν στη σκηνη για 6 τραγουδια τους και το ‘‘heaven and hell’’… Απογοητευση.

4.

Αν και ποτε δεν μου αρεσαν οι Rammstein, πρεπει να παραδεχτω οτι το show τους ηταν μοναδικο.
Σε καθε τραγουδι υπηρχε και ενα ξεχωριστο εφφε, που να σκεφτεσαι ‘ενταξει τα εχουν κανει ολα, τι αλλο μενει να δουμε δηλαδη’ και συνεχεια να σε εκπλησσουν. Απιστευτα πραγματα πανω στη σκηνη !!!
Ως performers δηλαδη τους δινω μεγαλο respect.

Επειδή μόλις γύρισα Καβάλα από συνεχόμενο δρομολόγιο Σοφια-Σαλόνικα-Καβάλα θα γράψω αργότερα. Προς το παρόν μόνο αυτό:

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

Μεγάλη προσωπική απογοήτευση οι Manowar :frowning: :frowning:

Slepping time, c’ya in a bit

παιδια ποσο επαιξαν οι manowar?

και αν γινεται και το σετακι σε σποιλερακι… :slight_smile:

Μετά από μια σύντομη ξεκούραση ας πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη για το φεστιβάλ…
1η μέρα:
Τους anthrax δεν τους πρόλαβα αλλά ήταν φανερό ότι η πλειοψηφία του κόσμου ήρθε για metallica. Όπως και η οργάνωση όλης της 1ης μέρας ήταν γύρο από τους Metallica. Οι υπόλοιπες μπάντες πιο πολύ σαν support act ήταν παρά σαν big 4. Μέσα σε όλα δεν βοήθησε και η βροχή-χαλάζι στους megadeath και ο κόσμος που ήταν πιο στατικός και από τον Παρθενώνα. Επίσης στην σκηνική παρουσία δεν πρόσφεραν τίποτα στους 3 πρώτους ενώ οι metallica είχαν πυροτεχνήματα-video wall-φωτιές και άλλα.
Οι slayer μου άφησαν άσχημη εικόνα καθώς έκαναν μια τέρμα επαγγελματική εμφάνιση και μόνο για κανένα 45λεπτο, ενώ θεωρώ ότι είχαν και άσχημο ήχο. Περίμενα καλύτερη εμφάνιση.
Metallica ότι και να πω είναι λίγο. Μπάντα που είναι γεννημένη για να κάνει live. Τεράστια εμφάνιση και σε πολύ καλή φόρμα (εκτός από τον Λαρς που σε μερικά σημεία πήγε να το χάσει κανα 2-3 φορές…). Ο κόσμος και πάλι λίγα πράγματα. Πάλι καλά που μετά τους slayer βρεθήκαμε μερικοί Έλληνες στο front of stage και στήσαμε ένα μικρό pit και στους metallica βγάλαμε μερικά γούστα.

2η μέρα:
Stone sour προσωπικά μου άρεσαν και ήθελα πολύ να τους δω. Είχαν ενέργεια και έχοντας μπροστά τους ένα μουδιασμένο κοινό, καθώς ήταν αρχή ακόμα, κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν για τα καλά.
Alice in Chains τα έσπασαν στην κυριολεξία. Ήμουν λίγο επιφυλακτικός για το πως θα τα πάνε με τον νέο τραγουδιστή αλλά με άφησαν μαλάκα. Ωραίος ήχος, πάρα πολύ καλή εμφάνιση και πιστεύω άξιζαν περισσότερο χρόνο πάνω στην σκηνή.
Manowar θεωρώ πως ήταν απαράδεκτη εμφάνιση. Και δεν το λέω από την άποψη του αν με αρέσουν τα τραγούδια τους ή αν γουστάρω ή όχι τα ποζεριλίκια που κάνουν, καθώς αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αλλά δεν γίνεται να ξέρεις ότι έχεις από κάτω τόσο κόσμο που έχει έρθει να δει εσένα κατά βάση, να ξέρεις ότι έχεις 45 λεπτά όλο κι όλο, και να αρχίζεις από το 3ο τραγούδι τα bass solo και αφιερώνεις άλλα 15-20 λεπτά στο να μιλάς στον κόσμο. Μόνο με 6 τραγούδια πιστεύω ότι απογοήτευσαν τους πάντες (οπαδούς και μη).
Rammstein έκαναν χαλαρά για μένα την καλύτερη εμφάνιση του 2ημέρου. Κινήθηκαν στα γνωστά υψηλά στάνταρ τους, τρομερό σόου πολύ καλή απόδοση μπροστά σε ένα στάδιο που ήταν στο πόδι όλη την διάρκεια του live. Όσοι τους έχουν δει καταλαβαίνουν για τι μιλάω, όσοι θα τους δείτε ετοιμαστείτε να δείτε το live της ζωής σας και όσοι δεν θα τους δείτε στην Αθήνα, κάντε ότι είναι δυνατό για τους δείτε έστω μια φορά πριν σταματήσουν.

Γενικά σαν διοργάνωση ήταν πολύ καλά με πολύ χαμηλές τιμές!!! και δεν μπορώ να πω ότι συνάντησα κάποιο πρόβλημα οπουδήποτε. Από κόσμο πιστεύω ότι είχε κάπου στις 35.000 ,ίσως και παραπάνω καθώς δεν ξέρω τι κόσμο είχε στα πίσω της αρένας, καθώς το στάδιο χωράει 43.000 στις κερκίδες και με εξαίρεση το πίσω πέταλο ήταν γεμάτες. Ο κόσμος καλός σαν κοινό όπου απαιτούνται χέρια παλαμάκια και φωνή, αλλά υστερεί πάρα πολύ σε μπάντες όπως της 1ης μέρας. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι στους slayer δεν χτυπιόταν κανένας…

Καλύτεροι οι Metallica με τους Rammstein. Κρίμα στους Αθηναίους που δεν θα απολαύσουν το Show με τα πυροτεχνήματα. Μαλάκες Manowar που μιλούσαν συνέχεια και μας έπρηξαν τα αρχίδια με τα σόλο τους και την πάρλα του De Maio. Έχασα Anthrax λόγω άρτιας διοργάνωσης αλά Ελληνικά και απογοητεύτηκα με εμφάνιση Slayer.

Όντως πάντως δεν ήταν Big 4 αλλά Metallica και 3 τσουτσέκια…

Και μεις που πήγαμε με Bolivar τους χάσαμε τους anthrax! Εμ άμα έχεις τον κάθε μαλάκα να σε καθυστερεί γιατί ξέχασε ταυτότητα και μετά στη διαδρομή 500 στάσεις για τα πρεζάκια που δεν μπορούν να αντέξουν λεπτό χωρίς τσιγάρο τι να πω!!! Ήταν λες και πήγαμε Σόφια μέσω Ν. Υορκης!!!

Την πρώτη μέρα το μόνο που με χάλασε ήταν το κοινό. Γίνεται να παίζουν Megadeth και Slayer και όλοι να ναι ακούνητα αγαλματάκια!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Έτσι μου ρθε να κατέβω στα καπάκια Αθήνα μόνο και μόνο για το χαμό που θα γίνει, αλλά είναι πολλά τα λεφτά:(
Όλα τα συγκροτήματα ήταν ΑΠΙΘΑΝΑ και έβαλαν τα δυνατά τους!!! Χαλάλι που φάγαμε όλη αυτή τη βρόχα και το χαλάζι στους Megadeth είχε τη φάση του! Αλλά στο παρατσακ γλιτώσαμε την πνευμονία, μας έκανε πολύ κωλόκαιρο! Metallica ήταν βεβαίως βεβαίως υπερπαραγωγή (ίσως 2 φορές παραπάνω μιας και θα μεταδιδόταν ζωντανά το σοου). Έχει ένα δίκιο ο Night*Sky που λέει ότι τους υπόλοιπους δεν τους είχαν προσεγμένους, αλλά τι να κάνεις έτσι έχουν τα πράγματα, εμείς ευχαριστηθήκαμε τη μουσική, δεν κοιτούσαμε στολισμούς και λοιπά. Στο τέλος απίστευτη στιγμή όταν ανέβηκαν όλοι οι BIG4 στη σκηνή για το Am I Evil (μακάρι να το κάνουν και στην Αθήνα αλλά πολύ χλωμό…)

Τη δεύτερη μέρα, τρελή απογοήτευση από τους Manowar! Δεν ξέρω τι παίχτηκε με διοργάνωτες-μπλούζες (δεν τους έγραφαν τους Manowar στις μπλούζες του sonisphere) κλπ αλλά το κοινό δεν το σεβάστηκαν Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ. Άμα ήξεραν ότι θα παίξουν τόσο λίγο ας έκοβαν τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα χωρούσε να παίξουν άλλα τόσα τραγούδια. Σιχτήρια!!! Με ξενέρωσαν απίστευτα τα ΖΩΑ!!! Και όσοι νομίζουν ότι οι manowar δεν φταίνε τα καημένα πουθενά έπρεπε να δουν το setlist που ήταν να παίξουν κολλημένο όταν έβαζαν τα ηχεία στη σκηνή. Ήταν πραγματικά ΔΙΠΛΑΣΙΟ!
Stone Sour ηξερα 2 κομμάτια, καλά ήταν. Τρελή αμερικανιά που σου την έδινε.
Alice In Chains τι να πει κανέις!!! Βούλωναν στόματα, για να βλέπουν μερικοί μερικοί (κατά τα άλλα οι διοργανωτές μας φταίνε για όλα!) ΛΑΙΒΑΡΑ!
Για τους Rammstein ότι να γραφτεί θα ναι λίγο! Μου αρέσουν πολύ και θα ήθελα να ακούσω πιο παλιά κομμάτια και φυσικά πολλά από Rosenrot αλλά δυστυχώς δεν έπαιξαν. Το σόου τους ήταν να σου πέφτουν τα σαγόνια στο πάτωμα. ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ! Σκέτη παράνοια οι τύποι! Ειδικά τα σκηνικά με τον οπαδό που τον έκαψαν και τη βαρκούλα ήταν όλα τα λεφτά!!!

Μοναδική εμπειρία το Sonisphere μακάρι να το συνεχίσουν και να καθιερωθεί και στη χώρα μας σαν φεστιβάλ!

Και να προσθέσω το once in a life time σκηνικό με το Am i Evil και όλους πάνω στην σκηνή. Πραγματικά στο τέλος που ήταν όλοι μαζί μπροστά αγκαλιασμένοι δεν μπορούσες να μην νιώσεις δέος μπροστά τους.
Σκηνικό που θα το θυμόμαστε και θα το συζητάμε για χρόνια όσοι το ζήσαμε.

Λοιπόν βασικά ΟΤΙ και να πω είναι λίγο. Αυτό που ζήσαμε πάνω το θεωρώ ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Όπως είπε και ο Hetfield γίναμε μέρος της ιστορίας.

[SIZE=“5”]DAY 1[/SIZE]
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Κατά τις 8 φύγαμε από Σαλόνικα με 8Ball. Ευτυχώς ήμασταν στο bus που δεν χάλασε και φτάσαμε κανονικά στο ξενοδοχείο και από κει με την μία για το live. Δυστυχώς όμως δεν τα υπολογίσαμε σωστά και την ώρα που βγήκαν οι Anthrax ήμασταν στον έλεγχο. Τουλάχιστον ακούσαμε όλο το selist

ANTHRAX SETLIST

1. Caught in a Mosh
2. Got the Time
3. Madhouse
4. Be All, End All
5. Antisocial
6. Indians (medley με Heaven and Hell" & “The Man on the Silver Mountain”)
7. Medusa
8. Only
9. Metal Thrashing Mad
10. I Am The Law

Με τα πολλά μπαίνουμε στο στάδιο λίγο πριν βγουν οι Megadeth. Με το που βγαίνουν στην σκηνή όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε και χαλάζι σε ένα πολύ σουρεάλ σκηνικό. Ε όπως ήταν λογικό γίναμε χάλια αλλά who cares?? Προσωπικά μ’άρεσε πολύ η εμφάνιση της μπάντας με πολύ καλό setlist και γουστάραμε τρελά!!!

MEGADETH SETLIST

1. Holy Wars… the Punishment Due
2. Hangar 18
3. Wake Up Dead
4. Headcrusher
5. In My Darkest Hour
6. Skin O’ My Teeth Play
7. A Tout Le Monde
8. Hook In Mouth
9. Trust
10. Sweating Bullets
11. Symphony Of Destruction
12. Peace Sells

Εν συνεχεία οι σφαγείς. Πανικός στο ίσιωμα μιας που είναι και από τις αγαπημένες μου μπάντες. Αυτός ο King κοπανιόταν αλύπητα από την αρχή μέχρι το τέλος. Lombardo ότι και να πούμε είναι λίγο, ο Araya σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα χαμογελαστός και ο Hanneman ο πρώτος χαρακτηρισμός που σκέφτομαι είναι beast. Μόνο μου παράπονο ο ήχος τον οποίο ήθελα λίγο καλύτερο. Ααααα και 2-3 τραγουδια ακόμα καλά θα ήταν!!!

SLAYER SETLIST

1. World Painted Blood
2. Jihad
3. War Ensemble
4. Hate Worldwide
5. Seasons In The Abyss
6. Angel of Death
7. Beauty Through Order
8. Disciple
9. Mandatory Suicide
10. Chemical Warfare
11. South of Heaven
12. Raining Blood

Και κάπου εκεί είχε φτάσει η ώρα της μπάντας που μέχρι προχτές ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είχα ξαναδεί και κατάλαβα τι έχανα!! Ήταν η μόνη από τις μπάντες η οποία είχε κανονικά στημένη σκηνή με full φώτα, φωτιές, και ένα σωρό μαλακίες :slight_smile:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ με απίστευτο setlist κατά την διάρκεια του οποίου έγινε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα ever. Εκεί που ήμαστε έτοιμοι για το encore και βγαίνουν ξανά οι Metallica εκ του στόματος του James μαθαίνουμε ότι το live θα βγει σε dvd και ότι είχαν στην σκηνή παραπάνω εξοπλισμό για κάποιους φίλους. Θα γινόμασταν μέρος της ιστορίας μιας και αυτό που έγινε μετά δεν είχε ξαναγίνει ποτέ και ίσως να μην γίνει ποτέ ξανά!!! Δεν έχω λόγια να το περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Απίστευτη εμπειρία που όπως είπε και ο ξάδερφος μου αξίζει να κάνεις παιδιά μόνο και μόνο για να μπορέσεις να διηγηθείς κάποτε ότι ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!

METALLICA SETLIST

[SPOILER] *
1. Creeping Death
2. For Whom The Bell Tolls
3. Fuel Play
4. Harvester Of Sorrow
5. Fade To Black
6. That Was Just Your Life
7. Cyanide Play
8. Sad But True
9. Welcome Home (Sanitarium)
10. All Nightmare Long
11. One Play
12. Master Of Puppets
13. Blackened
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman

Encore:

16. Am I Evil? [SPOILER][SIZE="5"]BIG F'CKING 4 ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ!!!!!![/SIZE][/SPOILER]
    17. Hit The Lights
    18. Seek & Destroy

[/SPOILER]

[SIZE=“5”]DAY 2[/SIZE]
Από το πρωί συννεφιά και λίγο βροχή όποτε είπαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα με αδιάβροχα ομπρέλες κλπ κλπ αλλά ευτυχώς δεν μας την έκανε την στραβή!!!
Φτάσαμε στο γήπεδο αρκετά νωρίς, την ώρα που έπαιζε μια βουλγάρικη μπάντα. Αρκετός κόσμος και πάλι αν και νομίζω την πρώτη μέρα είχε περισσότερο.

Οι Stone Sour ήταν πολύ καλοί με ωραία τραγούδια που με έκαναν να θέλω να τους δω όπωσδήποτε σε δικό τους live. Πραγματικά πολύ καλοί!!

Με Alice In Chains έπαθα πλάκα. Ποτέ δεν άκουγα (μέχρι χτές). Στην επόμενη μου επίσκεψη σε δισκάδικο πάντως σίγουρα θα φύγω με 1-2 cd τους!!!

Manowar… Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Αν και γουστάρω άπειρα τα πρώτα τους αυτό που είδα χτες το θεωρώ τραγικό. 40 λεπτά με 7 τραγούδια και 20 λεπτά μαλακίες;;; ΟΚ όλοι ξέρουμε πόσο ποζέρια κλπ κλπ είναι αλλά ρε φίλε όταν έχει τόσο λίγο χρόνο στη διαθεσή σου μην το σπαταλάς έτσι!!! Ο ήχος ΧΑΛΙΑ (ίσως να έφταιγε και ο υπερβολικός αέρας εκείνη την στιγμή). Μακράν η χειρότερη στιγμή του διημέρου δυστυχώς παρ’ότι την περίμενα πως και πως :frowning:

MANOWAR SETLIST

1. Manowar
2. Call to Arms
3. Kings of Metal
Bass Solo
4. Warriors of the World United
5. Δεν θυμάμαι πιο παίξαν #-o
6. Hail and Kill
Μπλα μπλα από DeMaio
7. Heaven & Hell

Rammstein… τι ήταν αυτό ρε παιδιά;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ SHOW!!! Δεν είχα ιδέα από αυτους και αμφιβάλλω αν θα αρχίσω να ακούω ακόμα και μετά το live αλλά το τι έγινε στη σκηνή δεν περιγράφετε. Φωτιές, πυροτεχνήματα, ξύλο… τα πάντα όλα. Αν μπορείτε να τους δείτε μη χάσετε την ευκαιρία.

Γενικά, καταπληκτικό διήμερο με πολύ μπύρα, καλή παρέα και απίστευτες μουσικάρες. Μακάρι να μπορέσουμε να το ξαναζήσουμε!!!

μαλακια με manowar δηλαδη.

βασικα ολους τους εχω δει εκτος απο τους γερμανους. πρεπει να ηταν δυνατο σοου. ενιγουει, υγεια να χουμε.

Η μαλακια οπως ανεφερα ειναι πρωτιστως των διοργανωτων που τους εδωσαν μονο 40 λεπτα χρονο (λες και προκειται για καμια support μπαντουλα), αλλα απ’οτι φαινεται υπηρξε και αδιαλλαξια-εγωισμος απο τους Manowar που μαλλον θεωρησαν οτι '‘ειμαστε οι Manowar, το μπασοπαιχνιδι και το παιχνιδι του ΝτεΜαιο με το κοινο ειναι παντα μερος του show και δεν το κοβουμε για κανενα λογο, οποτε θα κανουμε ο,τι κανουμε σε καθε live μας και οσα τραγουδια προλαβουμε’…
Γιατι αμα εκοβαν ολα αυτα τα ‘‘περιττα’’ και επισης στο τελος δεν επαιζε απο τα ηχεια το Crown And The Ring αλλα εμεναν στη σκηνη για να παιξουν καποιο τραγουδι, πιστευω οτι προλαβαιναν να παιξουν αλλα 4 τραγουδια, και τοτε πιστευω οτι θα ημασταν ολοι ικανοποιημενοι με 10 τραγουδαρες.

Επισης, για εσας που λετε οτι στο τελος ανεβηκαν στη σκηνη οι Big 4 … Ξερετε να μετρατε ?? 3 μπαντες ηταν και μετα κατα τη διαρκεια του τραγουδιου ανεβηκαν και 2 μελη απο τους Slayer.Που χαθηκε ο Kerry King OEO ?? :stuck_out_tongue:
Μαλλον και οι Slayer θα ξενερωσαν με τους διοργανωτες ή θα επεσε καμμια μαπα μεταξυ King-Mustaine backstage, αλλιως για ποιο λογο να λειπουν απο τη σκηνη…:roll:

Ξύπνησα και γω…

Πριν ανεβάσω βίντεο και φωτογραφίες θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις…

1ον και βασικότερον… Για την έλλειψη εφφέ/μεγάλων οθονών κτλ κατά τη διάρκεια των σετ των 3 συγκροτημάτων κάτω από τους Metallica, ευθύνονται αποκλειστικά οι διοργανωτές? Σε άλλες χώρες δηλαδή είχαν full show με ότιδήποτε συνεπάγεται αυτό και στη Σόφια δεν τους βοήθησαν?

2ον: Γιατί γαμήθηκαν οι Manowar…? Ήθελα να τους δω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει Conan ο Βάρβαρος με μουσική υπόκρουση τα cd τους… αλλά μας γάμησαν τη ψυχολογία με τις μαλακίες τους…

Pantws egw den exw parapona genika apo th syanulia ths 1hs meras. An itheles na xtypitheis hpyrxan 3 shmeia me mosh pit sta 10-15 metra apo th skhnh , opou eixe GOMARIA Voulgarous opote meta apo Megadeth kai Slayer egw den eniwtha allo. Varethika na akouw parapona gia th synaulia :smiley: Kata th gnwmh mou gamhse, kai tha simfwnhsw me to filo gia to dvd kathoti me kalypse apolyta. Kai sthn telikh re paidia, giati pantou na xtypiomaste alyphta? Toso axti to xoume pia? Metal einai, mousikara einai, ti to thes to ampalae gia 5 wres synexomenes? Den to lew me kakh ennoia, aplws sta liga xronia pou akouw metall (5-6) exw varethei na akouw apo atoma na lene “pw san tous ellhnes metallades pouthena” kai xillies duo tetoies propagandes.
Auta,. Makia kai apo mena

συμφωνώ 100% ΣΕ ΟΛΑ ++ και μεις με το bolivar τα ίδια, χάσαμε anthrax :frowning: ξενέρα

8 λεωφορεία ήταν η εκδρομή του 8ball.
6:30 ήταν η ώρα συνάντησης, 7:30-8παρά φύγαμε και φτάσαμε 5+…σχεδόν 10 ώρες!
Ο λόγος?1 γαμημένο λεωφορείο χάλασε και άλλα 2 έμειναν να το περιμένουν?ΓΙΑΤΙ??Γιατί οι μισοί έφυγαν και οι υπόλοιποι σαν μαλάκες περιμέναμε πότε θα φτιαχτεί το κωλολεωφορείο?Ή να περιμέναμε ΟΛΟΙ ή να φεύγαμε και να έμενε μόνο το λεωφορείο που χάλασε…για να μη σχολιάσω το ότι οι οδηγοί δεν ήξερα που να πάνε και κάναμε γύρους κανένα μισάωρο μες στη Σόφια.Το αποτέλεσμα?Μες στο χαλάζι να ψάχνω να βρω το σταντ να πάρω το εισιτήριο να τρέχω για επικύρωση,βραχιολάκι κ.λ.π
Όταν μπήκα στην αρένα έσταζα από πάνω μέχρι κάτω και ήδη τραγουδούσαν οι Megadeth.
1η Μέρα
Anthrax:Δεν είδα[-X:(
Μegadeth:Έχασα 3-4 τραγούδια…καλή εμφάνιση και αν δεν ήταν και η βροχή/χαλάζι θα ήταν ακόμη καλύτερη
Slayer:Ο ήχος στην αρένα δεν ήταν και πολύ καλός…σε κάποια σημεία στην αρχή η φωνή δεν πολυακουγόταν.Σαν να μην τους είδα νιώθω…oι Βούλγαροι μόνο να φωνάζουν ZLAYER ήξεραν πριν βγουν και μόλις βγήκαν τίποτα[-XΣαν αγάλματα…αφήστε που πολλοί ήταν και με γκόμενες(Που πας ρε κότα σε συναυλία της Gaga νομίζεις ήρθες?) και δεν μπορούσες να κάνεις και πολλα
Metallica:Απλά φάνηκε ποιοι είναι το n1 από τους B4 και με διαφορά!Σίγουρα είχαν πιο αβανταδόρικη εμφάνιση(πυροτεχνήματα,υπερυψωμένη σκηνή,τεράστιο videowall) αλλά είναι μίλια μακριά από άποψη σκηνικής παρουσίας,μεταδοτικότητας και επικοινωνίας με το κοινό!
Highlight της βραδιάς φυσικά το Am I Evil? με Big4 στη σκηνή8OΑπλά ότι καλύτερο έχω δει!Βασικά εκεί περίμενα να κλείσει η βραδιά αλλά αποχώρησαν όλοι και οι Metallica συνέχισαν!!Δίκιο έχει κάποιος που είπε πιο πάνω ότι ήταν τα τσουτσέκια τους οι υπόλοιποι από τους Big4
2η Μέρα
Stone Sour:Ψιλοαδιάφορη μπάντα για μένα που αν δεν είχε Corey,James από Slipknot δεν θα πηγαινε πουθενά…καλοί ήταν αλλά δεν με ενθουσίασαν και πολύ
Alice In chains:Η έκπληξη!!Δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο…είχαν ενέργεια,ρυθμό,όρεξη και ωραία τραγούδια!Πολύ καλό ήχο!Τσίμπησα και μια πένα:wink:
Manowar:Aπλά ΤΡΑΓΙΚΟΙ!Απογοήτευση!Αν χαλάστηκα τόσο εγώ δεν μπορώ να φανταστώ πως ένιωσαν άτομα που πήγαν μόνο για Manowar(ήταν πολλοί)!Aντί να πουν 3-4 τραγούδια παραπάνω είχαμε τον DeMaio να παίζει με το κοινο,να προσπαθεί να μιλήσει βουλγάρικα και να πίνει μπύρα on stage!#-o
[CENTER]True metal people wanna rock not pose[/CENTER]
Κολυμπάτε στη ποζεριά ρε καραγκιόζηδες
Rammstein:Εδώ τι να πει κανείς?Αν δεν τους δεις live δεν καταλαβαίνεις…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ show από το 1ο δευτερόλεπτο που πέφτει το πανί και εμφανίζεται μια τεράστια γερμανική σημαία!Σχεδόν σε κάθε τραγούδι έχει και διαφορετικό εφέ με κύριο στοιχείο τη φωτιά!Όσοι τους δείτε και είστε αρκετά μπροστά να νιώσετε πολύ ζέστη!3ο άτομο από τα κάγκελα ήμουν και στο Sonne ένιωθα τη μούρη μου να καίγεται!!Μπορώ να πω ότι ο κόσμος τους περίμενε με μεγαλύτερη κάψα από τους Big4(ίσως γιατί σε αντίθεση με αυτούς δεν τους είχαν ξαναδει)και έγινε της πόρνης!3 κοπέλες έβγαλαν από δίπλα μου ημιλιπόθυμες!
Highlight:Το κανόνι με τον αφρό και τα χαρτάκια στη συνέχεια αλλά και το “μπάνιο” του πληκτρά!
Το βουλγάρικο κοινό άθλιο και ήταν το μόνο που με έκανε να σκεφτώ το live της Μαλακάσας…για λίγο όμως!:stuck_out_tongue:
Γενικά,παρά τις αναποδιές,ήταν 1 φανταστικό διήμερο,once in a lifetime εμπειρία!Όσοι το έζησαν ξέρουν!:roll::smiley:
Αυτά τα λίγα από μένα:p

Πασχαλάκο σόρρυ που δε βρεθήκαμε μετά που φτάσατε αλλά είχα ξεχάσει το κιν στο hotel. (Α και είχα για αρενα Β οπότε εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσαμε να συναντηθούμε)