Να ΄μαι και γω. Ειμασταν μοναχα την πρωτη ημερα (22 Τριτη) και γυρισαμε αμεσως το βραδυ Ελλαδα (λαθος επιλογη απ’ οτι καταλαβα απο τα σχολεια για rammstein). Ειμασταν στο Μetallica Bus 2, πολυ καλος ο οδηγος χαλαρα ηταν ο μονος που ηξερε τα κατατοπια στη Σοφια και συνεχεια οι αλλοι οδηγοι τον επερναν τηλεφωνο, ωσπου ειχε φτασει σε ενα σημειο να βαριεται να μιλησει 
Αρκετες στασεις, φτασαμε Σοφια μπλεχτηκαμε στην κινηση ψαχναμε να παρκαρουμε, ως συνεπεια να χασουμε Anthrax… τεραστεια ουρα εξω απο το γηπεδο στον ελεγχο για τα εισητηρια, αλλα καταφεραμε να μπουμε…
Μετα απο λιγα λεπτα αρχισανε οι Megadeth… Μαζι με τον Dave εμφανιστηκε και η βροχη, η οποια δεν αργησε να γινει χαλαζι, ξαφνικα ολο το γηπεδο εγινε πολυχρωμο απο τα αδιαβροχα… Πολυ καλη παρουσια και setlist, αν δεν ηταν και η βροχη θα ηταν πολυ καλυτερα!
Μετα μπηκαν οι ΘΕΟΙ, ξεκινησανε με το πολυ γ@μηστερο world painted blood (δεν θα μπω σε λεπτομεριες για setlists, encore κτλ καθως ειπωθηκαν παραπανω).
Ηταν ολα πολυ καλα εκτος απο το κοινο, αυτοι οι βουλγαροι ρε παιδι μου, δεν γινεται να εισαι σε τετοιο φεστιβαλ και να εισαι κοκκαλομενος, αν και δεν απορω δεν ειναι Ελλαδα εκει, εχουν αστυνομια και δεν ειναι ξεφραγα αμπελια (προς αποφυγη παρεξηγησεων: δεν το επικροτω ειμαι υπερ του να τα γ…ας ολα σε μια συναλια, ποιος ο λογος αλωστε να εισαι σαν αγαλμα και να μην το ζεις?)
Τελειωσανε και οι slayer και αρχισε να νυχτωνει και να κρυωνει πιο πολυ ο καιρος, ετσι ο κοσμος για να ζεσταθει αρχισε να ξεκοκαλωνει σιγα σιγα και να κανει κυμα ολο το γηπεδο, μπηκανε στη σκηνη οι αλλοι ΘΕΟΙ, αρχισανε με Creeping Death και λες ξαφνικα ο κοσμος ενεργοποιηθηκε (που λεει ο λογος, παντως το ζουσανε περισσοτερο) απαιχτη σκηνικη παρουσια, καλο setlist και ομορφα εφφε, πραγματι ομως σου εδινε την εντυπωση οχι ενος BIG4 αλλα Metallica και support οι υπολοιποι. Μερικα λαθακια απο τον Lars, αλλα κατα τ’αλλα ολα ηταν υπεροχα, τρομερη η πενα του James (ασπρη BIG4 JUNE 2010, και logos των μπαντων απο την αλλη). Τρομερη στιγμη το Am I Evil με την παρουσια και των τεσσαρων (εκτος απο kerry και araya αν δεν κανω λαθος για araya).
Φοβερο encore seek n’ destroy το ζητουσε ο κοσμος και ηταν δεδομενο οτι θα το παιζανε, τα σπασανε ολα και εμεις μειναμε να λεμε: πω ρε! τωρα ποιος φευγει? θελουμε κι αλλο, πως να το κανουμε δεν μπορει κανεις να τους χορτασει ολους τους…
God Bless you ο Mustaine απο την μια, God Hates Us All η απαντηση των σφαγεων 
Φυγαμε απο Σοφια 12:35 περιπου και στις 7 και κατι ειμασταν Αριστοτελους, μετα πηγαμε για υπνο

Εννοειτε Ελληνικες σημαιες μπροστα μπροστα και ηταν ενας με ενα πανο που ελεγε ειναι η δεκατη φορα μου που βλεπω τους metallica, ωραιος ο τυπος (αν λεει αληθεια, γιατι οχι ομως?)
Ωραια πολη η Σοφια μεσα στο πρασινο και στα παρκα, πανφθηνα ολα, γενικα ολα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ! Γραφτηκε ιστορια, οπως ειπε και ο James και ειμασταν παρον, τι αλλο θελουμε? σιγουρα να τους ξαναδουμε! 
Αstaldo και εγω συγγνωμη που δεν βρεθηκαμε, αλλα πρωι πρωι οπως φευγαμε απο το σπιτι της αδερφης μου μεσα στον πανικο και την βιασυνη ξεχασα το νουμερο σου σπιτι, κριμα, αλλα δε βαριεσαι θα βρεθουμε σε καμια αλλη συναυλια 
Εεεεε σε τέτοιες φάσεις είναι ζόρικα τα πράγματα. Σε ένα πιο μικρό live στη Σαλόνικα θα τα πούμε σίγουρα!!! 
Ozzy δεν θα πας?
Πόσο κόσμο είχε ξέρουμε?Από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να υπολογίσω…
Ναι ρε συ κανένα πρόβλημα…έτσι και αλλιώς με τη μαλακία που έγινε με τα λεωφορεία ήταν λίγο δύσκολο…
Μολις μπηκα σπιτι απο το αεροδρομιο (βασικα 21.30) και ανοιξαν οι ουρανοι. Τι εγινε ρε γαμωτο? Εφερα την βροχη απο Σοφια?
Στο αεροδρομιο σημερα το απογευμα πετυχα και τους Manowar που πηγαιναν Βουκορεστι.
Θα γραψω οταν βρω χρονο και εγω καποια πραγματακια αν και πολλοι πιο πανω με καλυψαν! Αντε και του χρονου παιδες!!! Μακρυα απο τους διδιδες!
Χοντρικά πρέπει να είχε 30.000 με 35.000 κόσμο.
Αν σκεφτείς ότι στην αρένα είχε πολύ κόσμο και οι κερκίδες σχεδόν γεμίσανε και τις δύο μέρες…
Ε χμμμ, βασικά δεν ήταν κανόνι:roll:… Φέρε στο μυαλό σου το σχήμα του και βάλε δίπλα το θέμα το τραγουδιού και θα καταλάβεις τι ήταν…8)
Eμείς που είμασταν από κάτω και μας “έλουσε” θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν κανόνι και όχι αυτό που πήγε στο μυαλό σου:p
Γυρισα και εγω στην βάση μου αλλα απο αυριο λεπτομερειες. Πάντως γενικά τα πραγματα πήγαν καλά. Ειμασταν και στο καλό λεωφορείο (πρώτοι φτάσαμε νομιζω στο ξενοδοχειο). Μεγαλη στιγμή πάντως όταν βγηκαν όλοι μαζι. 
Ησουν ο τύπος με το μπλουζακι stone sour που σε ρωτησα που το βρηκες?:lol:
Στο διαταυτα με καλυψαν οι προλαλησαντες…απλα θα αναφερω τα εξής
HIGHLIGHTS:
1.Η επαγγελματική και αψεγαδιαστη εμφανιση των big 4 την πρωτη μερα…ειδικα την στιγμή που ανεβηκαν ολοι μαζι να παιξουν το am i evil ηταν κατι το μοναδικό…once in a lifetime εμπειρια…
2.Οι Alice in Chains που επεστρεψαν δυνατότεροι απο ποτέ και μας χαρισαν ενα υπεροχο live…o Duvall αν και με διαφορετική χροιά απο τον μακαριτη Staley εχει φοβερη φωνή και ειναι πολύ καλός frontman…αξιοι και μακαρι να βγαλουν και νεο album…
3.To φοβερό show των Rammstein…οι ανθρωποι ειναι μια ολοκληρωμενη μουσικοθεατρική παρασταση και πιστευω οτι θα περασουν πολλά χρόνια μεχρι να τους ξεπερασει καποιος σε αυτον τον τομέα…Η νυχτα εγινε μερα απο τα πυροτεχνηματα και τις φωτιες ενω μουσικα ηταν αψεγαδιαστοι και με φοβερο ηχο…Danke schon Rammstein…
4.Οι φτηνες τιμες και η καλή σχετικά οργάνωση…(αν εξαιρεσουμε την πρωτη μερα οπου εγινε μπαχαλο και χασαμε το μισο σετ anthrax…)
AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ:
1.Μακράν η εμφανιση των Manowar…οκ εγινε μαλακια με τους διοργανωτες αλλα σεβαστειτε το κοινό και παιχτε για την ιστορια σας…μιση ωρα σόλο μπασο,μιση ωρα λογος στα Βουλγαρίκα,6 τραγουδια με το ζορι και κακιστη διασκευη στο heaven and hell…τελικά μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτέ…
2.ο ήχος στους Stone Sour…μας στερησε την μιση απολαυση…ας οψεται…και παλι μας αφησαν με τα μυαλα στο χερι…
θα επανελθω οταν θυμηθω και αλλα…
Y.Γ Πετυχαμε τους Manowar στο αεροδρομιο και υστερα απο δηλωση του Demaio δεν θα παιξουν ποτε ξανα Ελλαδα γιατι οι διοργανωτες δεν πληρωνουν καλά…:lol: Bγαλαμε και ειδηση αν μη τι αλλο…
Με ποιο καθαρό μυαλό πλεον ας πως 2 λογια για την κάθε μπαντα.
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
Anthax: Καθυστερησα πολύ στην ουρα στην εισοδο και τους έχασα. fuck
Megadeth: Μεγάλη αγάπη, δεν ειχαν καλό ήχο στην αρχή με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθώ 2 αγαπημενα κομματια τους Hoy wars, hangar 18. Μετα όμως το ευχαριστηθηκα. Ευχαριστες εκπληξεις In my darkest hour, hook in mouth. γενικα πολυ καλή εμφανιση και γαματο setlist για την λιγη ώρα που παιξαν.
Slayer: Και αυτοι δεν είχα πολύ καλό ήχο που έστρωνε σιγα σιγά. Καλή απόδοση καλό setlist, λίγο περιεργο να μην βλεπεις πλεον τον Araya να χτυπιέται σαν χταπόδι λογω του προσφατου προβληματος υγειας που είχε. Προσωπικα παντως θα προτιμουσα λιγο περισσότερο Megadeth. Το κοινο ψοφιο τελειως πάντως.
Metallica: Τους είχα δει στον ίδιο χώρο πριν 2 χρόνια και αυτη την φορά ήταν ακόμα καλύτεροι. Πολύ ενεργεια πολύ καλό show με πυροτεχνήματα. Αλλα όπως και να το κάνουμε την παρασταση έκλεψε η στιγμή που ανέβηκαν όλοι μαζί για πρωτη φορά να παιξουν το Am I Evil. Το να βλέπω τον Mustaine διπλά στον Hetfiled να εναλλάσονται σε κιθαρα φωνητικά ήταν κάτι το απίστευτο και χαίρομαι που το έζησα.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
Stone Sour: Γενικά καλοι, ο Corey πολύ ενεργητικός δεν σταματησε λεπτό και είχε πολύ καλή επικοινωνια με τον κόσμό. Δεν τρελαθηκα αλλα περασα καλά.
Alice In Chains: Καταπληκτικοί. Η μοναδικη μπαντα grunge που βγηκη εκεινη την εποχη στο Σιατλ και μου αρέσει. Παιξαν παρα πολύ καλα, ωραιο setlist τα καινουργια κομματια γαμαν live (check my brain ειδικα). Ανεβηκαν ακόμα περισσότερο στην εκτιμηση μου.
Manowar: Κακόγουστο ανέκδοτο. Ότι και να πω ειναι λίγο. Πρεπει να εξαφανιστουν απο τον μουσικό χάρτη ΤΩΡΑ.
Rammstein: Μας πήραν τα μυαλα. Αποδόση απιστευτη, ενεργεια που ηλεκτροδοτει ολοκληρη χωρά και έναν Show που υπαρχει μόνο στα καλύτερα όνειρα. Δεν μπορουσα να παρα τα ματια μου απο την σκηνή μιλαμε. Δεν ειμουν ο μεγαλύτερος φαν τους, αλλα μετά απο αυτο μάλλον θα γίνω. Μην τους χάσετε στην Αθηνα ακόμα και αν σας αρέσει μονο 1 κομματι.
Θα κυκλοφορήσει και σε DVD!=D>
Eγώ το έχω κατεβάσει ήδη:roll:
Google it και θα το βρείτε
Και εγώ το κατέβασα αλλά με λύπη διαπίστωσα ότι λείπουν τραγούδια από μετάλικα:(. Fuel, That Was Just Your Life, Sanitarium, και Blackend δεν μεταδόθηκαν στις αίθουσες [-X.
Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλή εικόνα και ήχος. Άψογο. Με βρήκα και στο κοινο…
Για δωστε κανενα καλό λινκ
Έχεις pm
thanks man 
double post αλλα… ιστορικη η φωτο που εβγαλα παρακατω. Η πιο πολυτιμη φωτο που εχω τραβηξει στην ζωη μου μαλλον.

Mustaine Hetfield διπλα διπλα… αυτά ειναι γαμωτο.
Πραγματικα οσο το σκεφτομαι τοσο δεν μπορω να κατανοησω τις επιλογες και την σταση των Manowar…:?
Δηλαδη πιστευει ο ΝτεΜαιο οτι θα ικανοποιηθει περισσοτερο το κοινο με το να παιξει σολομπασσο, να πιει μπυρα και να μιλαει για ωρα βουλγαρικα για το ποσο σπουδαιος ειναι ο Ντιο και για το ποσο γαματο το κοινο, απο το να αφιερωσει αυτο το 10λεπτο για να παιξουν το Battle Hymn πχ και να τα γαμησουν/γαμησουμε ολα ??!!! :dunno:
ελπίζω να τους είχες πετύχει στο march metal day που παίξανε μαζεμένους ύμνους και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. κατά τ’ άλλα, όποτε τους έχω δει λάηβ έχω νιώσει κούραση…