Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

Ναι ευτυχως ημουν στο MMD, οπου μας ειχαν δωσει τα μυαλα στο χερι. :bow:

Απλα βλεπω τωρα αυτο :!:http://www.youtube.com/watch?v=DCMv_ek8d6Q
και με επιασε το παραπονο…:frowning:

Εγώ δεν με βρήκα γμτ!:frowning:
Καλά αυτά τα τραγούδια γιατί δεν τα μετέδωσαν?:-kΕλπίζω όταν κυκλοφορήσει DVD να τα έχει

Καλά ήταν η απόλυτη ξενέρα…υπήρχαν άτομα που πήγαν μόνο για Manowar(ούτε Big4 ούτε Rammstein) και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χαλάστηκαν!Θα μπορούσαν να αφήσουν τις ποζεριές που ανέφερες και να πουν άλλα 2-3 τραγούδια[-XΜΜαλακίες

Ρε αν και γουστάρω άπειρα τα πρώτα albums των Manowar (πιστεύω και οι περισσότεροι), αυτούς τους σιχαίνομαι μέχρι αηδίας. Είναι απλά αίσχος τα παληκάρια… τι να λέμε. Τραγικοί. Κατάφεραν από εκεί που μπορούσαν να μας προσφέρουν μία καταπληκτική βραδιά να μας το χαλάσουν…

Περιμένω να δω τι θα παίξουν στους γείτονες που είναι και headliners την δεύτερη μέρα θαρρώ!!

Τοσο χαλια οι Manowar, ε? Γιατι το κανουν αυτο και ξενερωνουν ετσι τον κοσμο? Κριμα για την ιστορια τους και τα πρωτα ΕΠΗ… Οποιος εχει link για την συναυλια ας στειλει ενα pm…

You 've got pm

Εγω δεν θα αναφερθω στο θεμα ‘περασα υπεροχα’, ‘ηταν εμπειρια ζωης να βλεπω mustaine με metallica στην σκινη’ κτλ (κατσε βρε μπαγασα να πεξετε ενα motorbreath μαζι) επειδη με καλυψατε οι προηγουμενοι, απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι η διοργανωση ηταν μετρια…

Επειδη εχω παει σε πολα μεγαλα φεστιβαλ του εξωτερικου και δυστιχως σε πολλες εγχωριες συναυλιες - φεστιβαλ και μπορω να πω οτι οι βουλγαροι μας εβαλαν τα γιαλια σε ολους τους τομεις και τολμω να πω επιασαν standards μεγαλων φεστιβαλ.
Ουτε αναμονη για μπυρες, ουτε παρατραγουδα με τα security που περιεργως μερικοι μιλαγανε Αγγλικα (hurra), τιμες αψογες (το merch ομως σε ελληνικα δεδομενα το οποιο μου εκανε μια εντυπωση), σωστη οργανωση στης θυρες και γενικα ενα πολυ αρτιο οργανωμενα φεστιβαλ που κατα την γνωμη μου δεν αξιζει γκρινια!

Υ.Γ. Respect στο γυραδικο διπλα απο το σταδιο που μετα ανακαλυψα οτι το ειχε Ελληναρας…\m/

http://www.youtube.com/watch?v=gSo26rmChOQ&feature=player_embedded#!

Σε ευχαριστω, το βρηκα τελικα και σε torrent, γιατι δεν εχω premium account…

Μπορώ να παρακαλέσω και γω για κανά λινκ σε πμ;;; :slight_smile:

Πολυ κοιμησμενο κοινο στη σοφια απο οτι παρατηρησα στο βιντεο που εχει κυκλοφορησει και απορω γιατι επελεξαν να κανουν το DVD στη σοφια και οχι καπου αλλου που το κοινο θα ειχε περισσοτερη συμμετοχη.:-k

Τους Μanowar εγω τους εχω ξεγραψει απτο Rockwave του 99…Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε ακομη απαιτησεις απο αυτη την μπαντα…

Γιατί στο MMD μας έδωσαν τα μυαλά στο χέρι. :slight_smile:

υπαρχει μια πιθανοτητα να θελουν ενα κοντρολαρισμενο κοινο για να μην παει τιποτα στραβα…
βεβαια αυτο ειναι μαλακια…
δεν μιλαμε για μουσικη δωματιου…

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι, αλλα στην Ελλαδα θα ηταν καλυτερη επιλογη να κανουν το Dvd, θα ειχε κανονιστει τοτε και θα επαιζαν και ολοι στην μεγαλη σκηνη, μια χαρα… Απορω και εγω γιατι επελεξαν την Σοφια…

Αυτό!!! :D:D

Όχι ρε οι rammstein πάνω από Manowar καλά δεν ντρέποταν οι ίδιοι που βγήκανε πάνω από τους αμρικανούς??? Καλά έκαναν και γάμησαν το live…

Να φανταστώ δεν ήσουν στο λάιβ.

+1
Kαι αν κάποιος δεν γουστάρει το line up πολύ απλά δεν συμμετέχει…όχι να έρθει να πουλήσει και καλά μούρη,να πει 6 τραγούδια,να τσεπώσει τα ? και να φύγει[-X

Ε κατεβασα το λαηβ και ειδα κατι σκορπια αποσπασματα γιατι δεν εχω χρονο τωρα για ολο, αλλα…η αποδοση του Χετφηλντ φωνητικα δεν με πολυικανοποιησε…Ετσι ηταν κι εδω;

Μετά το show Rammstein που ειδα εγω αν οι Manowar έπαιζαν πανω απο τους Γερμανούς αυτοι θα έπρεπε να ντρέπονταν.

Ποιός θα τολμήσει ωρε να πατήσει πάνω στην σκηνή μετά την απόλυτη ισοπέδωση των Rammstein? Τωρα για την εμφανιση των αμερικανων ας το αφήσουμε καλύτερα. Δεν τους έχω ξαναδει και μάλλον έτυχα πάνω στην χειροτερη εμφάνιση τους. Κριμα αν και δεν προκείται να το πάρω κατακαρδα.