Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

αν ειναι ποτε δυνατον να βαζαν τους manowar μετα τους γερμανους…
δεν θα έμενε τιποτα ορθιο…

Εχω την εντυπωση οτι στη Βουλγαρια διοργανωθηκε το καλυτερο σονισφερ απολα που εγιναν μεχρι στιγμης.

Αυτό ισχύει τώρα. Γιατί αν ποτέ οι Manowar αποφασίσουν να σοβαρευτούν και να παίξουν κανένα τρελό live περίπου κανά 2ωρό (όπως πχ στο MMD πριν λίγα χρόνια) θα μαζεύουμε τα μυαλά μας. Και το λέω καθαρά μουσικά. Γιατί δεν νομίζω κανένας να αμφισβητεί την μουσική ανωτερότητα των Αμερικάνων. Είναι άπειρα επίπεδα πάνω και λίγοι στο είδος μπορούν να τους φτάσουν (τουλάχιστον τα οαλιά τους)

Προσωπική άποψη πάντα. :smiley:

ναι αλλα η ιστορια γράφεται με αυτα που γίνονται και οχι με αμα…
εχω ενα pro shot βιντεο απο manowar απο πολωνια νομιζω…
μπουκαρουν στη σκηνη, παιζουν ενα κομματι και μετα για μιση ωρα:!::!: αρχιζουν τα σολο, τα τσαλιμακια, οι γκομενες και οτι πιο ακυρο εχω δει ποτε…

δεν αμφιβαλω παντως οτι τις φορες που ειναι σοβαροι ειναι τρομεροι…
αλλα αντε κανε ενα ταξιδι και εγω δεν ξερω ποσα χιλιομετρα, (και να εχεις μαζι σου την εικονα του αγιου δημητριου(βοηθεια μας)) με την αγωνια να τους πετυχεις στα σωστα τους…
οσο να πεις ειναι τεραστια μαλακια…

Φίλε crimson συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πιστεψέ με ξενέρωσα άπειρα που παίξαν τόσο χαλια πάνω και ευτυχώς έχω καταφέρει να τους δω σε “κανονικό” live.

Anyway. Το θέμα είναι ότι το έχουν παραγαμήσει το θέμα και αν είναι έτσι καλύτερα να το διαλύσουν το θέμα.

Πάω να δω το Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο Absolute Power από Γερμανία. Ιστορία :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι, αλλα για να μην ειμαστε και αδικοι, μην ξεχναμε το 5ωρο live (ναι, καλα διαβασατε, 5 ΩΡΕΣ) που εδωσαν στην Βουλγαρια πριν λιγα χρονια.:wink:

Οπως και τα Absolute Power και Magic Circle Festival που επαιξαν στην Γερμανια και υπεταξαν το συμπαν ολοκληρο !!! :bow:

Αλλα και οποιος ηταν MMD, καταλαβε τι πραγματικα εστι MANOWAR. 8)

Έτσι είναι. Μακάρι να μην ήταν έτσι όπως είναι (από θέμα χαρακτήρα) και να βλέπαμε συχνότερα τέτοια που περιγράφεις night και όχι εμφανίσεις σαν αυτήν στην Βουλγαρία!!!

τι να το κανεις το πενταωρο(:!:slight_smile: Live αν για 3 φορες που μπορει να τους δεις στις 2 απο αυτες να εισαι μεσα στα νευρα…

δεν λεω κατι κακο για τους manowar.
αμα ακους απο παντου για καγκουριες τι να κανεις

Ελα τωρα κι εσυ, σε ξεπληρωνει μια χαρα το πενταωρο. 8)

βρε απο την αποψη οτι ειναι μια φορα…

Για τον φιλο Davidian…
Οχι δεν ειμαι αυτος με το μπλουζακι Stonesour…φοραγα ενα Tshirt Sonisphere Sofia Rocks (αληθεια γιατι δεν εχει τους Μanowar στο line up? :stuck_out_tongue: )

Παμε εν ταχει τωρα που τα γατοσκυλοπαιδα επεσαν για υπνο…

Anthrax Δυστηχως δεν τους προλαβα. Γινοταν ο χαμος για να μας βαλουν τα ταμπελακια στο χερι και χρειαστηκε καπου μιαμιση ωρα να μπω στο γηπεδο και με το που μπηκα τελειωναν το show τους…ok next time…

Megadeth Αφου πηγα να παρω τις μπυρες μου για να μην πηγαινοερχομαι (5 με 10 λεβα=1 ευρω η μια) βγηκαν οι Megadeth. Ειχα αρκετα χρονια να τους δω, αν θυμαμαι καλα απο το Rockwave toy 2001. Πολυ καλη εμφανιση και καλο setlist. Hangar 18, Holy Wars. Θα ηθελα λιγο παραπανω. Το χαλαζοβροχο δεν με χαλασε, ΜΕ ΠΟΡΩΣΕ!

Slayer Μεγαλη παιδικη αγαπη. Τελευταια φορα που τους ειδα ηταν το 1998. Μου φανηκε περιεργο ο Araya να ειναι ακινητος, να ξερω για την εγχειρηση στην μεση, o King τα εδινε ολα. Το κοινο πολυ ηρεμο για τα δεδομενα μου. Καλη αποδοση τους.

Metallica Υστερα απο 11 χρονια ειχα την ευκαιρια να τους ξαναδω. Νταξει τι να λεμε. Μπορει να ειναι για τα φραγκα, αλλα κατα την γνωμη μου, τιμανε τον οπαδο τους μεχρι τελευταιο cent. Απιστευτο setlist, τρομερη αποδοση μεγαλα κεφια. Μοναδικη στιγμη το Am I Evil με ολους μαζι…

StoneSour Δεν τρελαινομαι ιδιατερα, καλοι ομως και μπορω να πω με ανεση θα τους ξαναβλεπα.

Alice In Chains Απιστευτα καλοι! Δεν τους περιμενα να εχουν τοση ενεργεια στα
live τους…Μην τους χασετε!

Manowarχμ χμ…τι να πω…τους ειδα και στο αεροδρομιο απο κοντα την επομενη μερα…ΚΡΙΜΑ!!! Απο την μια ωρα που υποθετικα επαιξαν η πραγματικη ωρα ηταν τα 30 λεπτα. Κατι με εναν λογο του Ντεμαιο στα βουλγαρικα και να περιφερεται με ενα κουτακι μπυρα :stuck_out_tongue: κατι με καποιο ανουσιο σολο, κατι απο εδω απο εκει…ΚΡΙΜΑ…και καποτε (πριν 20-22 χρονια) μου αρεσαν πολυ…ελπιζω να επανερθουν και να ξεκαβαλησουν το καλαμι…διασκευη και στο Heaven and Hell…χμ χμ…καποιους θελουν να γλυψουν…

Rammstein ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ SHOW του πλανητη αυτην την στιγμη. Απιστευτοι, δυναμικοι, εππαγελματιες. Οτι και να πω ειναι λιγο. Μπραβο!

Ο Lombardo εξηγεί γιατί ήταν ο μόνος που ανέβηκε από Slayer στο Am I Evil? #-o

SLAYER drummer Dave Lombardo told MusikUniverse.net that he was the only member of the veteran thrash metal act to take part in the “Big Four” jam in Sofia, Bulgaria because his bandmates “don’t do that kind of thing.”

Many fans were surprised to see that Lombardo was the only musician from SLAYER to perform with members of METALLICA, MEGADETH and ANTHRAX at the end of the June 22 “Big Four” concert broadcast from the Sonisphere festival in Bulgaria.

Lombardo explained to MusikUniverse.net: “I’m the only one who knows how to jam and have a good time! The other guys, they don’t do that kind of thing. They just know their music when it’s written and that’s it ? they don’t know how to go up and improvise and enjoy themselves. Jeff [Hanneman; guitar] does a little bit, but not the other guys [bassist/vocalist Tom Araya and guitarist Kerry King].”

During the MusikUniverse.net chat, Lombardo also shot down suggestions that SLAYER has recorded its last album following Araya’s recent back surgery which forced the band off the road for a period of several months.

“SLAYER’s days aren’t numbered,” Lombardo said. “Everyone goes through certain things. I went through an accident and I needed surgery back in 2004. But I wasn’t on tour, so nobody knew about it. These things happen. And you heal and you move forward.” He added, “The tours and albums keep coming out ? they haven’t stopped in over 25 years and I don’t think they’ll ever stop.”

δεν ειναι τιποτα.

this is SLAYER…!

Οποιος θελει να παει απο αθηνα , για να ενταχτει σε αυτες τις οργανωμενες εκδρομες πρεπει να κανονισει μονος το ταξιδι του για θεσσαλονικη?Κατι οργανωμενο απο αθηνα?Πολλα ζηταω?8)

http://www.slipknot1.com/story/news/berlin_show_added_sofia_sonisphere_cancelled

Unfortunately the Promoters of the Sofia Sonisphere date have decided to cancel the show. The good news is we have added a special headline show at Columbiahalle in Berlin for June 21st!

Μου κάνει εντύπωση ότι ανακοινώθηκε μόνο στο site των Slikpnot. Και ακόμη πουλιούνται εισιτήρια http://www.eventim.bg/bg/kupi/cart.html. Περίεργα πράματα. Μήπως ακύρωσαν μόνο οι Slikpnot;

Ναι, είναι μόνο για Slipknot η ανακοίνωση, οι υπόλοιποι κανονικά.8)

Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω προπληρώσει και το ξενοδοχείο:)

κ ο alice σκυρωσε…

τι έγινε εκεί πάνω ρε παιδιά;;;