Sonisphere Festival @ Sofia Bulgaria

~Τα greeklish απαγορεύονται, διάβασε τους κανόνες του forum.~

Τσίμπησα και γω εισιτηριάκι!!! Ξέρει κανείς πόσο κάνουν να τα στείλουν? Πάντως τα μεταφορικά σε κάτι φίλους βγήκαν πολύ ακριβά! 45 ευρώ για 5 εισιτήρια!!! (Τα δικά μου δνε τα ξέρω ακόμη…)

Crazy train λέμεεεεεε!!!

45?!Είτε πάρεις 1 είτε πάρεις 7(το maximum) 45? είναι!Δεν συμφέρει καθόλου!Το μισό εισιτήριο είναι!

Όντως τα μεταφορικά είναι ΦΩΤΙΑ. Και γω αγόρασα 4 Combi tickets για μπροστά-δεξιά της σκηνής…

Ανυπομονώ!

Καλά ρε… αφού έχω postάρει πληροφορίες για το πώς, πότε και από που μπορείς να παραλάβεις το ticket με 1 ευρώ επιπλέoν χρέωση!!!:?

Το ξέρω man…αλλά αφού ρώτησε πόσο κάνουν για να του τα στείλουν!8)

[SIZE=“3”][/SIZE]ΠΑΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΓΡΑΨΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Η ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΦΑΙ ΚΤΛ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ) ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΛΙΝΚ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ 100% ΕΚΔΡΟΜΗ. ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΛΟΙΠΝ, ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

ειμαι απο βεροια και μου ειναι λιγο δυσκολο να αντλησω παρα πολλες πληροφοριες.

Hotel κομπλέ!!! Δύο μέρες 36 ευρώ + breakfast!!! :slight_smile:

Heavy Metal Hotel KING DIAMOND: Them (Sofia/Bulgaria) :rockon::band:

το eighball κανει εκδρομη για Σοφια με διανυκτερευση με 80 ευρω πολυ καλη τιμη ειμαι μεσα .για Αθηνα θα χρειαστωτα ιδια χρηματα ενω στην Σοφια θα τα δω ολα μαζι σε 2 ημερεσ Αντε γεια DIDI

dld pername apo to 8ball k kanoume kratisi??

να kαι η αφισα απο eightball

Α ρε π… φωτια μου αναψατε, πανω που θα επαιρνα εισιτηρια για Αθηνα για να γλυτωσω τις 2 διανυκτερευσεις! :slight_smile: Οτιδηποτε αλλο γνωριζετε, κρατηστε μας ενημερους αδερφια!

Ευχαριστω παρα παρα πολυ!

Ωραία πέμπτη που θα πάω στο 8ball θα ρωτήσω τον Βαγγέλα λεπτομέρειες αν και επειδή έχω κάνει εκδρομή μαζί του δε θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα!!!

λοιπόν εμείς με την παρέα μου θα πάμε με το μπολιβάρ 38 ευρω το λεωφορείο και αν θες να μείνεις σε ξενοδοχείο ακόμα 37 ευρω το δικλινο. σαν εκδρομή ως τώρα είναι η πιο φθηνή στην θεσσαλονίκη. επίσης για όποιον ενδειαφέρεται διοργανώνει και για ac/dc με 28 ευρω.

Καλές παιδιά οι εκδρομές αλλά εγώ θα πάω με 96 ευρώ μια μέρα πριν τη συναυλία και 3 διανυκτερεύσεις.Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το λεωφορείο πανε έλα 30 ευρώ και τα υπόλοιπα για το ξενοδοχείο.Νομίζω αξίζει περισσότερο γιατί θα μαι άνετος χωρίς πολύ ταλαιπωρία.Για 16 ευρώ διαφορά δν αξίζει τον κόπο να πάω με εκδρομή.:wink:

Λεωφορείο από που, τι ώρα, πότε επιστροφή (δρομολόγια κλπ αν έχεις).

Μας ήρθαν τα εισιτήρια σήμερις!!! :yahoo::yahoo::yahoo:
Και μεις με bolivar κανονίσαμε, 74 ευρώ μαζί με ξενοδοχείο και θα γυρίσουμε στα καπάκια το βράδυ της 2ης συναυλίας. Έτσι δεν χάνουμε μέρες για την εξεταστική αλλά ούτε αγχωνόμαστε για το πως θα τα βρούμε στη Βουλγαρία… Θα μας πάνε και θα μας φέρουν κυριλέ!!! Το μόνο πρόβλημα είναι που θα βρούμε να κάνουμε συναλλαγή…

έχει όταν περνάτε τα σύνορα. Εμας μας είχαν σταματήσει εκεί όταν πήγα με εκδρομη το 2008 και αλλάξαμε.

http://sites.google.com/site/bookthes/