Αντε ρε Νταβι, ανεβειτε και για μας…! 
Πήγαινε σε Γερμανικό fest? να δεις Γερμανούς «ξαπλόσαντω» από τις 10 το πρωί λιώμα από της μπίρες να μην έχουν δει ούτε μισό live!!! [-XΣυγκεκριμένα θυμάμαι κάτι Ελβετούς 3 μέρες να μην το έχουν κουνήσει από την σκηνή τους? να πίνουν μπίρες και να τρώνε λουκάνικα! Εγώ πάντως μια χαρά τα έκοψα τα Βουλγάρια στους MINISTRY!!! 
Σήμερα παίδες λέω να αγοράσω τα ticketa μου για Σόφια…Θα είναι τρελλή εκδρομούλα!!!
Απίστευτο μάζεμα συγκροτημάτων και 100 φορές πιο value for money από Terravibe για τους Σαλονικείς…
Αυτά και καλως σας βρήκα στο forum
Καλα ορισμενοι Σουηδοι περισυ στο Sweden Rock δεν πηγαιναν πισω…Μπυρα κατουρο ολη μερα, ταιλανδεζικο φαι και αραγμα στα χορταρια μεχρι το βραδυ που εβαζε ψωλοκρυο και πηγαιναν στη κλειστη σκηνη να ζεσταθουν, η οποια δεν ειχε προγραμμα τετοια ωρα…
Για συναυλιες ουτε λογος…Απο μακρια και οτι ακουγαν…
Προοδος…Στα ξενα φεστιβαλ οι ανθρωποι πανε και για πικ-νικ :p:p
Παρήγγειλα και γω 5 εισητηριάκια χθες αλλά έχω μια ανησυχία.Το combi ticket δεν είναι και για τις δυο μέρες?Απλά κάτω απ το combi ticket γράφει Tuesday, 22. Jun 2010, 16:00 ενώ κάτω απο το metallica day έχει Tuesday, 22. Jun 2010, 17:00 - Wednesday, 23. Jun 2010, 23:59 .Γιατί έχει μόνο Tuesday στο combi λάθος έγινε ή σημαίνει κάτι άλλο?Άμα ξέρει κανείς ας με πει κ μένα.:-k
combi=2 days. Και εγώ combi πήρα. 
Καλά για καμία εκδρομούλα οργανωμένη ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα;;
πείτε τι θέλετε και πόσα δίνετε να το οργανώσουμε… αλλά εαν περιμένετε τιμές ΚΤΕΛ να πάτε με τα πόδια… 
Όσο το δυνατόν λιγότερα!Είμαστε και φοιτητές!
Τουλάχιστον να μου βγει πιο φθηνά από ότι άν πήγαινα Sonisphere και Rammstein Αθήνα!(εκεί θα έμενα και σε φιλαράκι)8)
οσο διαβάζω τόσο πιο πολύ ψηνομε… τελικά στη Σόφια θα πάω… έκλεισε! 
Δε ξερω για τα festival τους, πηγα ομως Dortmund για ac/dc και ηταν πολυ χειροτεροι και απ’ τους βουλγαρους!! Σαν να πηγαινε σινεμα ηταν… Χωρις πλακα, ειχε και ταξιθετες στο γηπεδο#-o
Τωρα θα μου πεις αν τους εχει δει απο 5-6 φορες ο καθενας…
Crazy Train is the answer!!!
Ξερει κανεις ποσο εχει το ticket μονο για την ημερα των big four?( στην πορτα θα βρούμε?)
Επισης υπαρχει χωρος σταθμευσης οχηματων στο γήπεδο?
Xerei kaneis an 8a ginei tpt organwmeno apo edw gia boulgaria?gia to fest?:-k
Paizei na mazeytei kosmos gia na pame oloi mazi san group ?
gia Xenodoxeio,eisitirio k lewforeio/treno??
Από εδώ από το forum?Εγώ ψάχνομαι πάντως!
και εγω:D
Από Θεσσαλονίκη θα έχει σίγουρα εκδρομές(8ball κλπ κανένα 40άρι). Κατά τα άλλα κλείσε tickets και hotel να είσαι κομπλέ. Παίζει και το crazy train… το οποίο μάλλον θα προτιμήσω.
Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες ή κάποιος άλλος αν μάθει κάτι ας postάρει και για μας τους υπόλοιπους!
8ball e?i ali8eia einai pws k gw protimo to treno… alla mi xa8oume kiolas 
alla genikotera 8a to psa3w,gia tpt perissotero peite