Οχι δεν γνωριζουμε! Μακαρι ομως να ειναι σε κανενα μερος της προκοπης [καποιο σταδιο π.χ].
Στην Τσεχία δεν έχει metallica ούτε maiden.
Heaven & Hell, Slayer, Anthrax and Mastodon είναι οι πρώτες μπάντες που ανακοινώθηκαν. Τώρα εκτός αν πουν και άλλα ονόματα.
Eχει Metallica ρε συ:wink:
επειδή που ήρθε mail από το All Metal Festival και δεν είδα το όνομα metallica, οπότε παράληψη τους.
Now playing: Arctic Monkeys - This Is A Circus
via FoxyTunes
Τουλάχιστον να είναι σε κανένα στάδιο στην Αθήνα και όχι Μαλακάσα pleeeeeeease!:papas:
Metallica - performing Fade To Black - Sonisphere festival - Knebworth - England - 2009
Ελπίζω πάντως την οργάνωση της συναυλίας να την έχουν οι ξένοι και όχι τπτ Λώρηδες…Ή ας βρουν να την αναθέσουν σε καναν σοβαρό άνθρωπο.Και όχι τύπου Λώρη.
Άλλη φορά να προσέχεις πριν μιλήσεις για Τσεχία κύριος.
Πλάκα-πλάκα τώρα που λέτε για Μαλακάσα κλπ, το Μιμόν που γίνεται το φεστιβάλ στην Τσεχία το’ψαχνα κάνα τέταρτο στον χάρτη για να το βρώ. Είναι ακόμα πιο στου διαόλου τη μάνα κι από το Τρούτνοβ που γίνεται το Ομπζίν Εξτρίμ. :lol::lol:
πλάκα στην πλάκα μαλακάσα δεν λέει και τόσο γιατί είναι ψιλο μακριά.Αλλα τι να κάνουμε.Εγώ ποντάρω πως εκεί θα γίνει
Το πρόβλημα της Μαλακάσας νομίζω πως είναι στο θέμα της οργάνωσης και όχι στο μέρος(τουλάχιστον για μένα).Τι πιο γαμάτο να βλέπεις συναυλία μέσα στο πράσινο?Τώρα η οργάνωση είναι ένα άλλο τραγικό(τραγελαφικό) ζήτημα.Αν είχαν σωστές μεταφορές των ΠΕΛΑΤΩΝ τους,κανα τάπητα κάτω να μην τρώμε σκόνη,ζητάγανε λιγότερα λεφτά για να στήσει πάγκο ο άλλος(έτσι ώστε να υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές),μεγαλύτερη ποικιλία στα φαγητά/ποτά(και όχι αυτό το μονοπώλιο που υπάρχει τώρα) και ευκολότερη πρόσβαση/πάρκινγκ πιστεύω ελάχιστοι θα είχαν πρόβλημα.Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν σοβαρότητα για να γίνουν, κάτι που η Didi έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι δεν διαθέτει…
Βασικά η Μαλακάσα θέλει ριζική αναδιοργάνωση της περιοχής σε επίπεδο υποδομών, ιδιαίτερα στην πρόσβαση, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα. Αυτή την αναμόρφωση ποιός θα την αναλάβει? Ο Λώρης μήπως?
Βασικά θα παίξουν και Σόφια? οπότε ποιος ο λόγος να πας στο μπάχαλο της Ελλάδας? Ένα 3ήμερο Σόφια θα κοστίσει όσο μια μέρα στην Αθήνα για όσους μένουμε εκτός Αττικής. Το live των MINISTRY πχ στην Σόφια το 2008 που είχα πάει, είχε 10 euro!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ 1000!!! :roll:
Γιατί μου το κάνεις αυτό ρε γαμώτο!
Μια χαρά είχα ηρεμήσει τόσο καιρό!
Είδε λέει Ministry με 10 ευρώ! :x
Οντόπικ: Άντε να βγουν οι ανακοινώσεις!
Τώρα που μας μπριζώσανε βαριέμαι να περιμένω!
Περιμενουν να ψηθουμε [με την οριτζιναλ εννοια] πρωτα κ μετα θα πουν…
:cold:
Ας ειναι και Μαλακασα, αρκει να ειναι σωστη η διοργανωση. Αντε να βγει η ανακοινωση να μιλαμε με δεδομενα…
Εγώ πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να ανησυχήτε με την διοργάνωση.Το festival έρχεται απο εξωτερικό.Κανένας δεν θέλει να ξεφτιλιστεί στα μάτια των ξένων ούτε να έχουν κάποιο παράπονο για την διοργάνωση στην ελλάδα.
ρε τι λέτε για ΟΑΚΑ και Μαλακάσα ?
οι μεταλικα το πολύ για AN club είναι
Aν γρεμιζαμε και 8 τετραγωνα πιο περα απο το Αn ισως και χοραγαμε εχεις δικιο…
+1:thumbup: