Εγώ λέω ότι το Sonisphere θα το διοργανώσει…
…O ΞΗΓΑΣ!
Εγώ λέω ότι το Sonisphere θα το διοργανώσει…
…O ΞΗΓΑΣ!
Γεια σας παιδιά! Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι θα κανουν headline ελλάδα, αλλά όπως φένεται θα ειναι το line up που εχει αναφερθεί στο πρώτο post! Οι Metallica θα έχουν τα live του ιουνιου και οι maiden ιουλίου και αυγούστου οπώς φενεται! αυτό ακουγεται και στο official forum των Maiden! Ας ελπίσουμε να δουμε maiden στο rockwave ας ειναι και Didi! hahahahaha!
Επισης στη Ρουμανία θα ειναι πολύ cheap η φαση! Παμε Αθηνα και μετα όλοι ρουμανια! :lol:
re kane to kalo paidi sto strato na sou dosoun kana mhna na pame knebworth! Exei poli fthina aeroporika me easy jet! hahaha! Episis psinw roumania! 2 meroules kai gamw tha einai! Tourkia den paw (gia eunoitous logous ektos kai na exei ekei mono maiden :lol: ) episi kitaza gia souidia alla MAL 480 ta aeroporika! Pffff!
Εσύ τι καταλαβαίνεις με το να επαναλαμβάνεις σε ΚΑΘΕ ποστ σου ότι δεν γουστάρεις maiden ??? :? :-k
Αντί να πεις θέλω / αχ τι καλά που θα ήταν να ερχόταν η μπάντα που γουστάρω / έχω άχτι, λες να μην έρθει ο άλλος …
Νταξ το καταλάβαμε … :-s
enough with the hate ??? :? :? :?
Κρατάμε αυτό από το post του awake. Τα ξαναλέμε όταν θα 'χουμε νεότερα.
Ας μη ξεφύγουμε πολύ αυτή τη φορά:p
8O8O8O
Σε αλλα 3 μερη ανακοινωθηκαν ονοματα…
ΠΑΝΤΟΥ ΖΛΕΗΕΡ!!! Cynic ΧΥΣΕ!!!
:D:D:D
Και παντου Ανθραξ νομιζω. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.
Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon… :sleep::sleep::sleep::sleep:
Αγιε μου Βασίλη, φέρε μου στο Sonisphere της Αθήνας headliners τους Rammstein… Ζητάω πολλά;;;; Ε, καλά αν επιμένεις μπορείς να αφήσεις τους Metallica να ανοίξουν με ένα 30 λεπτο setlist… Και πολύ τους είναι…
Και όπως θα έρχεσαι, πιάσε και λίγο γούστο για τον αποπάνω
Τωρα χυνωωωωωω!!!
ριπορτ
Δε λέω ότι είναι κακοί, λέω απλά ότι είναι same old shit… κοινώς τα ίδια και τα ίδια για μένα τουλάχιστον… Περί ορέξεως…
Τα ίδια και τα ίδια είναι οι Metallica, Slayer και Anthrax που έχουν έρθει από μία φορά τα τελευταία δέκα χρόνια?
Αντε να βγει καμμια επισημη ανακοινωση, δεν αντεχω αλλο την αναμονη… Να σταματησει και ο καθενας να λεει τι θα ηθελε, να ανακοινωθουν τα σιγουρα ονοματα και να αρρωστησουμε… Παντως προβλεπω Metallica, Slayer, Anthrax και απο εκει και περα παιζεται και οι Maiden να ερθουν αλλη ημερ/νια, σε κανα Rockwave και ετσι… Παντως εχουμε πολλα να περιμενουμε για φετος, προβλεπεται καυτο συναυλιακο καλοκαιρι…
κάθε χρόνο καυτά συναυλιακά καλοκαίρια προβλέπουμε και τελικά τρώμε ηλεκτρικές καταιγίδες στη μάπα…
Αστο μην μου το θυμιζεις αυτο, ευχομαι να μην γινει καμμια νιλα και φετος…
Ti σας εκανε ο φρηντομ και εχει μεινει αυτο το τοπικ ξεκλειδωτο και χωρις ποστ για 8 ωρες;;;
μόλις βγήκα απο νοσοκομείο και άκουσα αυτή την είδηση…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙ
Ιούνιος <3
σορυ για το σπαμαρισμα αλλα έπρεπε να εκφράσω κάπως τα συναισθήματα μου :lol:
Γαμώ τις συναυλίες!!!Άντε να ανακοινωθεί και επίσημα.Επειδή έλειπα μια βδομάδα και μόλις είδα το συγκεκριμένο τόπικ, ξέρουμε ΠΟΥ θα γίνει?Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, απλά βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες…