Sonisphere Festivals

Δεν το πιστευω!!!
Iron Maiden
Metallica
Slayer
Anthrax
Mastodon
Ramstein
ολοι σε μια συναυλια, σε μια μερα!!!:D:D:D:D:D:D:D

Υ.Γ.: Οι Ramstein που κολανε με τους υπολοιπους??:!:

εγω το κοβω να εχει μεταλ μερες το ροκγουειβ… k το κοβω να τους βλεπουμε ολους φετος!!

ναι αυτό σκεπτόμουν …
αν ειδικά φέρουν metalica slayer κλπ
σαν metal live το καλοκαίρι θα έχει πολύ πράγμα (και ίσος μια μεμονωμένη maiden συναυλία) οπότε ίσος να παίξει κάτι ποιο hard rock (γενικά που να μην είναι σχεδόν αποκλειστικά για metal κοινό) τπτ motorhead π.χ.

Slayer ιδια μερα με Μοτλευ και ΗΙΜ.
Ντοματες,γιαουρτια…τα παντα πανω στη σκηνη.:lol:

24.6.10 sonisphere μετα απο λιγες μερες rockwave εχει να γινει φετος…8O

Η μόνη??? Ελπιζω να τούς φέρουν αφενός για να σκάσουν οί κολλημένοι με τούς iron ‘ελεος φτάνει πια’ maiden και αφετέρου δε θα με χαλάσει ΚΑΘΟΛΟΥ να τους δω 2η φορά μιας και πεταω για λονδίνο το φεβρουαριο να τους δω :smiley:

Απ’ότι λέει εδώ: http://www.slayer.net/us/news/slayer-announces-european-festival-dates-summer-2010 οι Slayer πάνε για περιοδεία σε Ευρωπαϊκα φεστιβαλ το καλοκαίρι… Άρα μάλλον θα έρθουν και από’δω… 8)

Για να πω και την κακία μου όμως, θα δούμε καμια μπάντα που να έχει βγάλει σοβαρό δίσκο το 2009 κι όχι το 1989; :roll: :twisted: Και εκεί που πρέπει κι όχι στους αγρούς ή αποθήκες (γκουχMastodonγκουχMelvins) :wink:

To απολυτο βεβαια δεν το εχει αναφερει κανεις. Sonisphere με μεγαλα ονοματα, να εχει μεταλ μερα το rockwave ΚΑΙ δευτερο Rocking Athens Festival (δεδομενου οτι πηγε πολυ καλα και απο προσελευση περσυ):stuck_out_tongue:

για ποιο λογο…τρου εναντιων φολς και καλα;; και να σου πω ποιοι ειναι οι τρου και ποιοι οι φολς στο κατω κατω…

εγω παντως αν τα ονοματα διαφοροποιηθουν (στη σοφια ειναι 2ημερο βλεπω και στην τουρκια 3ημερο) ψηνομαι να παω και σε καποιο απο αυτα…
αν παλι στη διοργανωση εμπλεκεται ο κ.Λωρης αυτο θα ειναι δεδομενο :stuck_out_tongue:

ε όχι και 150? :papas: Ειδικά αν είναι μια μέρα (όπως φαίνεται δηλαδή ότι θα είναι) δεν μπορεί να είναι τόσο ακριβό.

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός??? Αν κάποιος δεν μπορεί να πάει για οποιοδήποτε λόγο σε μια συναυλία που θέλει πολύ γίνεται μουσικόφιλος του καναπέ :-k και ο ορισμός της λέξης forum ποιος είναι?

Πάλι εδώ δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις??? Πως ακριβώς θα προγραμματιστεί η εξεταστική όταν δεν βγάζω εγώ το πρόγραμμα :-k και όταν τα προγράμματα της εξεταστικής βγαίνουν τελευταία στιγμή :-k Anyway.

on topic, αν όντως ισχύουν όλα αυτα πρόκειται για ωραίο φεστιβαλ. Πάντως αν όντως είναι η didi διοργανώτρια το χωράφι δεν το γλιτώνουμε

[SIZE=“4”]ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ[/SIZE]

[SIZE=“7”]ΤΩΡΑ !!![/SIZE]

αυτο ειναι το ιδανικο για μενα…μακαριιιι :papas::papas::papas:

Πραγματικα ομως… ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

Ναι ρε θελω καθε χρονο να ερχοται ολο και group που δεν εχουν παιξει στην ελλαδα και να μην ξαναρθουν οι maiden!

Ρε μαγκες ηρεμια λιγο…Δεν εχει ανακοινωθει τπτ ακομη κι εχουν γεμισει τοσες σελιδες.Οταν ανακοινωθουν τα ονοματα προβλεπω υπερφορτωση του σερβερ! :stuck_out_tongue:

εγώ πάντως προβλέπω Rockwave- Sonisphere θα σου κάνει ένα τριημέρο ο λώρης πρώτη μέρα θα φέρει franz ferdinard για τους alternative φιλους μας μετά απο λαική απαίτηση των δύο ατόμων που χάσαν την περσινή συναυλία , βεβαία η γκίνια θα χτυπήσει ξανά και σύμφωνα με εγκυρές προβλέψεις ηλεκτρική καταιγίδα θα χτυπήσει τον καπράνο στη μάπα και θα ακυρωθεί!
Δευτερή μέρα metallica κλπ (τους slayer για κάποιο λόγο τους βλέπω να κόβονται από το billing) θα φέρει και τρίτη μέρα τους maiden και θα σου πει μετά ούτε στο sonisphere της αγγλίας τέτοιο billing :smiley:

Εξαρτάται από τα ονόματα :slight_smile:

τσου ρε!

ααα και…

γαμω το στρατο μου γαμω…:frowning:

αν και με το 15-15 που με παιζει κατι θα προλαβω :lol::lol::lol::lol:

fake ναυτικο εισαι ε???anyway…παιδες κατα την αποψη μου οτι δεν ερθει στο ενα φεστιβαλ θα ρθει μεμονομενο αλλη ημερομηνια…πχ maiden που καθε μερα να τους φερνουν θα πηγαινω δεν θα σκασω αν δεν θα ναι στις 24.6 γιατι θεωρω οτι σιγουρα καπου θα ερθουν…γιατι οχι στο rockwave…:D:D

Ωρε, κατι ζορια με τους Μεηντεν. :?