ναι ρε φιλε οντως ισχυει αυτο…εχουμε δυναμεις σαν κοινο ομως οποτε για μας θα ναι καλη προθερμανση…
Mου αρεσουνε πολυ οι μαστοντον αλλα ενταξει μια φορα μπορουν να τους αντικαταστησουνε με lamb of god , meshuggah η machine head ξερω γω…
Κάποιες υποθέσεις που ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε σύμφωνα και με όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι ότι στα shows του Ιουνίου θα έχει Metallica και σε αυτά του Αυγούστου Maiden.
Slayer και Anthrax παίζουν και στις δύο περιπτώσεις. Με τους Μεταλλικα δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο της ανακοίνωσης αφου λεέι καθαρά ότι θα κάνουν “headlining a large portion of the summer shows”. Για εδω τους βλέπω πάντως, μάκαρι μαζί με Motley Crue και Cult.
Όσο για τη διοργάνωση αφού λέει Livenation, πιστέυω ότι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με Ac/dc, Madonna και U2, δηλαδή τεράστια παραγωγή με τους Ντιντίδες να πουλάνε τα εισιτηριάκια ως μεσάζοντες, η οποία φυσικά θα γίνει και αυτή στο ΟΑΚΑ (ελπίζω)…
καλά αν βάλουν rammstein θα γίνει χαλαρά το καλύτερο φεστιβάλ που θα έχω δεί ποτέ!!! :papas:
και αν δεν τους βάλουν ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Και εγώ για Metallica το κόβω πάντως! ήδη έχουν ανακοινωθεί ως Headliners σε πολλά απο τα Sonisphere τις Ευρώπης και δή της Βαλτικής, έχουν να ρθούν 3 χρόνια, οι ημερομηνία τους βολεύει (στις 16 θα είναι στο αντίστοιχο της Πολωνίας)
Maiden για headliners ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Να δω Maiden/Slayer/Anthrax σε μια μερα και δεν θελω τιποτα αλλο!!!
Μέχρι στιγμης οι Metallica μονο σε ένα ειναι headliners.
Κάτα πάσα πιθανότητα νέα θα έχουμε απο βδομάδα.
Πήγε κάποιος σε περσινό Sonisphere?Η σκηνή χωράει στο χωράφι?
αυτή είναι η μονη μου ελπίδα για το ότι δεν θα γίνει στο χωράφι. Αποκλείεται να ξεστήσει την ήδη υπάρχουσα σκηνή για να βάλει αυτή του Sonisphere. Aρα, με αυτή τη λογική, πάει αλλου το festival.
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν είναι φιλοσοφία του sonisphere να υποχρεώνουν να χρησιμοποιούν τη δίκια τους σκηνή. Αν όχι, η αλήθεια είναι πως αυτή της μαλακάσας είναι αρκετά μεγάλη και καλή
Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που από όλα αυτά τα ονόματα, ψήνομαι πιο πολυ για Rammstein…
30 σελιδες σχολια διχως να εχει ακουστει τπτ για το lineup της ελλαδας :lol:
αφου οποιους κ να φερουν , ΚΑΙ θα πατε ΚΑΙ θα τα σκασετε ΚΑΙ θα φατε κ την οποια ελλειψη σεβασμου απεναντι στο καταναλωτικο κοινο(=εσεις) μεχρι το επομενο ‘μεγαλο’ event
ειστε στο ελλαντα , οπου σας πετανε ψιχουλα κ λετε κ ευχαριστω απο πανω (οι γκρινιες αρχιζουν μετα την επιστροφη απο τη συναυλια)
αρα τι χολοσκατε ? οπως λενε κ οι αγγλοι
beggars can’t be choosers
φερτε
mastodon
baroness
russian circles
μονους τους να δουμε τπτ φρεσκο ολο τα μεταλ ζομπι μια ζωη ξανα κ ξανα κ ξανα
[SIZE=“6”]ελεος[/SIZE]
Επί τη ευκαιρία, έχει γράψει κανείς ότι το Σόνισφήρ στην ελλάδα θα ισοδυναμεί με το θάνατο του Ροκγουέηβ?
δεν εισαι η μονη!μακαρι να ειναι metallica κ rammstein μαζι!![-o<
Θεωρεις ψιχουλα τους Metallica, Slayer, Anthrax, τους 3 απο τους Big Four?
Δε πα να ειναι και πεθαμενοι, το ξυλο που θα πεσει εκεινη την ημερα αμα ερθουν αυτοι δεν θα ξαναυπαρξει.
ΠΟ ΡΕ ΤΡΕΛΆΘΗΚΑ ΜΌΛΙς ΤΟ ΕΊΔΑ,χέστηκα απο τη χαρά μου!!!
Φέτοσ το καλοκαλιρι θα είναι τέλειο!!! Τελειώνω και απο σχολείο και απο τώρα τέτοια live!!! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:=D>
ε ναι θα ειναι μεγαλη απωλεια για τα συναυλιακα δρωμενα της ευρωπαικης χωρας μας [-X
αντε μωρε με το σκατοφεστιβαλ τους που φερνουν ολους τους πεθαμενους ουστ :!:
Θάνατο γιατί? Αν εννοείς για φέτος ίσως έχεις ένα δικιο. Ειδικά με τα ονόματα που παίζουν για Σονικσφηρ. Γενικά όμως δεν το βλέπω.
Nτάξει το χουμε καταλάβει ότι εσυ δεν είσαι θύμα, ότι δεν πηγαίνεις σε live εταιριων που δεν σε σέβονται, ότι δεν γκρινιάζεις ποτέ για τις συναυλίες που πηγαίνεις και ότι δεν ακούς zombie-metal…Δεν χρείαζεται όμως να το επησημαίνεις σε κάθε θρεντ…
Αν θες γράψε κάτι πιο ουσιαστικό για το Live ή για το line up
αυτο παει αναλογως με τα ονοματα που θα ειναι στο ροκγουειβ…
ναι, ας πούμε αν στο RW έχει τπτ maiden και δεδωμένου ότι το Sonisphere θα είναι 1 μέρα μια χαρα θα την βγάλει και το rw …:-k:-k
mm η απλά δεν θάχει metal μέρα…
που μάλλον για τέτοιο το κόβω